Şimdi Ara

REHBER MATEMATİĞİ İZLEYEN KANSER KİTLE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
2
Favori
3.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aşırı cringe olmaya başladı cidden nasıl izliyorsunuz rehber matematiği samimi de gelmiyor bana yine izleyen varsa saygı duyarım tabii...

• Bu forumun iyiden iyiye cılkı çıktı. Herkes bişeylere sallıyor matematik nasıl öğreritilmezin kanıtıymış ya kardeş hadi işine bak la. Boş yapma sevmiyosan izleme güzel kardeşim. Ben bu kanallardan öğrendim matematiği tabi üstüne bir sürü kaynak çözdüm. Şuanda matematiği fulle yakın yapıyorsam hep bunun en büyük mimari bu saygıdeğer hocalarımdır. Ona buna bo.. atacağınıza oturun iki paragraf problem çözün la sonra yetiştiremiyorum diye ağlamazsınız
  • saygı duyuyorsan neden hakaret ediyosun?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hoca gitgide genel kitleye hitap ettiği için 20 dklık konuyu 40 dakikada anlatıyor eskiden böyle değildi başıma bir şey gelmeyecekse mert hoca da bu yolda ilerliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiijii -- 29 Mart 2021; 16:14:50 >
  • nerede cokluk orada bokluk. kitle cogaldikca bozuyor

• Eskiden böyle değildi, adamı da suçlamıyorum çok sonuçta ekmek kazanıyor ama ilginçler yani.

• Geçen sene konu tekrarı yapmak için 10 dakikalık trigonometri yayınını açmıştım. Özel üçgenler kısmını 3 saatte anlatmış.   Rehber matematik lgs ile yks'yi birbirine karıştırıyor. Onu seviyesi yks'ye hitap edebilecek düzeyde değil.

• aga siz anlamıyonuz heralde. adam 50 60 bin ila taaa milyonuncu sıradaki adama kadar hitap ediyor. ben beğenmiyorum. izlemiyorum. siz de izlemeyin madem seviyenizin çok altındaysa.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • rehber matematik izleyerek fulledim

• GÖNDER GELSİN BAKALIM GÖNDER GELSIN SSJSJJSJSJSJSJS

• bu sene cok cringe ve kalitesi düşük gecen seneler baya iyiydi

• mezun tayfam XD

• Hakaret falan yok ortada 2 yıl önceki videolarına bakıyorum güzel anlatım ama iyice çoluk çocuk hareket cringe olmaya başladılar yorumlara bakınca midem bulanıyor özellikle

• düşükviskozite D kullanıcısına yanıt

izleyici kitlesi kanser olmasına rağmen saygı duymak lazım ve ortada bir hakaret falan yok cringe itici anlamına geliyor hakaret değil eleştiri bu

• rehber matematik ilyas güneş mert hoca matematiğin güler yüzü bu kanallar birbirinin dengidir matematik nasıl öğretilmez sorusunun canlı kanıtıdır bu hocalar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Matematik için kaliteli kanal önerisi olan var mı önerirse sevinirim.

• Eyüp b

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4ffection kullanıcısına yanıt
    Yahya tan üzerine başka hocada tanımam bide eyüp b var ama onda temeli iyi oturttuktan sonra konuları genel tekrar etmek için güzel

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4ffection

Matematik için kaliteli kanal önerisi olan var mı önerirse sevinirim.

Matematiği ücretsiz en iyi anlatan eyüpb ve hocalarageldik eski videolarıdır. Ben geçen sene trigonometrisini dinlerken çok verim almıştım.

• O sizin sağlamlığınız hocam, başka bir kanal da izleseniz yine fullersiniz.  

• ben de beğenmiyorum ama izleyenlere kanser kitle demek gayet de hakaret ayrıca cringe başkasının yerine utanmak demek ama genel manada haklısın

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.