< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
REHBER MATEMATİĞİ İZLEYEN KANSER KİTLE (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
hocam aslında ilyas güneş'i 1.5 da izleyince gideri var gibi en azında lti için çünkü çok soru tipi tarıyor tytsine hiç bakmadım zaman kaybı zaten de
-
Ya çok samimi adam Türkiye'de işini iyi yapan adamlardan biri ama harbi çok uzatıyor bir konuyu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu forumun iyiden iyiye cılkı çıktı. Herkes bişeylere sallıyor matematik nasıl öğreritilmezin kanıtıymış ya kardeş hadi işine bak la. Boş yapma sevmiyosan izleme güzel kardeşim. Ben bu kanallardan öğrendim matematiği tabi üstüne bir sürü kaynak çözdüm. Şuanda matematiği fulle yakın yapıyorsam hep bunun en büyük mimari bu saygıdeğer hocalarımdır. Ona buna bo.. atacağınıza oturun iki paragraf problem çözün la sonra yetiştiremiyorum diye ağlamazsınız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Alakası yok hocam işin mantığını öğrenin diyipte öğretmeyip kendisiyle çelişen bir hocadır konu nasıl öğretilir bilmediği için bol soru çözerek bu açığı kapatmaya çalışıyor eğer sınavda şansın yaver giderse gösterdiği soru tipinden aklına gelirse yaparsın gelmezse çuvallarsın bu ne biçim soru diye dert yanarsın ben bu saydığım hocalara harcadığım zamanın her dakikasına acıyorum dizi film izleseydim daha iyiydi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdi.ç -- 29 Mart 2021; 17:37:59 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Mert Hoca'ya laf yok adam işini gayet de iyi yapıyor
quote:
Orijinalden alıntı: Erdi.ç
Alakası yok hocam işin mantığını öğrenin diyipte öğretmeyip kendisiyle çelişen bir hocadır konu nasıl öğretilir bilmediği için bol soru çözerek bu açığı kapatmaya çalışıyor eğer sınavda şansın yaver giderse gösterdiği soru tipinden aklına gelirse yaparsın gelmezse çuvallarsın bu ne biçim soru diye dert yanarsın ben bu saydığım hocalara harcadığım zamanın her dakikasına acıyorum dizi film izleseydim daha iyiydiİlyas güneş'in polinom serisine bakmıştım geçen sene. Lise 1 kıvamında ders anlatışları beni sinir ediyordu. Bir de bunların videolarda yaptığı şakaları kesen bebeler var.
Matematik öğretmeyi bu hocalar bulmaca çözmekle karıştırıyor.
-
Rehber matematiği hiç izlemedim yorum yapmam doğru olmaz ama YouTube için Eyüp hoca cidden iyi türevde geometrik yorum kısmını unutmuştum biraz videoyu izledim apotemide takılmadan bu nerden geldi demeden sorular aktı. Eğer hoşuna giderse takip edebilirsin. Ayrıca ciddi şekilde anlatıyor konuyu bölmeden. Eğer okursa buraları emeğine sağlık hocamızın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Siz nereden izliyorsunuz
Siz ne izlediniz peki
eyüpb
-
ilyas hocadan iyisini görmedim adam mantığını da veriyor ayrıca mantık mantık derken çok abartmayın bro madem en önemlisi konunun mantığı direkt mantığını öğrenip geçsene neden soru çözüyon
-
10 sınıfta perm komb videolarını izleyip okula giderdim baya faydalı oluyordu ama çok bozdu (tabi kitle arttıkça mecburen hoca da genele hitap ediyor) şuanda Matematiğin güler yüzü'nden iyi verim alıyorum, umarım bozmaz o da...
Beğenmesem de adam uğraşıyor, emek veriyor, bedava ders anlatıyor. Yiğidi öldürün hakkını yemeyin...
khan akademy deneyin
-
Mert Hoca'nın kitlesinin berbat olduğu da bir gerçek fakat bu, hocayı kötülemek için bir sebep değil bence. Yani ben aykut kocaman sendromlu meb hocalarından farksız sıkıcı ders anlatımlarını dinleyeceğime Mert Hoca'nın sürükleyici anlatımını dinlemeyi yeğlerim. Doküman iyi, çözülen sorular güzel, kapalı bir anlatım yok, o zaman benim için sıkıntı da yok. Bence kanalın kitlesine ayak uyduran, 345'in ilk testlerindeki soruları zor diye çözdürüp fosforcuları mutlu etmeye çalışan hocalarla Mert Hoca'yı aynı kefeye koymayın
-
bıyıklıyla eyüp baskanım en iyileri gerisi çöp
-
mgy türevi gayet iyi anlatmış
-
Bana Eyüpb çok sıkıcı geliyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X