Şimdi Ara

Obp yüzünden moralim bozuluyor. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
2
Favori
2.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet// -- 25 Ocak 2014; 14:44:57 >
  • özel okuldan bahsetmişsin fakat kuzenimin ve bazı tanıdıklarımın özel okula gitmesine rağmen 100 sözlü notu görmedım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hukukcu Polis diye bi arkadaş var.

Ankara Hukuk kazandı. Obp'si 30.

HERŞEY AZİM !
  • Ya trollemeyin konuyu gayet doğru bi noktaya değinmiş benim obp de düşük 36 37 puan gelcek ama bi arkadaşım var düz lisede diye kopya çektiriliyo 95 den aşağı notu yok. Bizim lisede bırakın kopyayı sınıflarımız 9 10 11 ile karılıyor ve telefonlar tek tek toplanıyor.

• Ben zaten düşük obp ile yüksek yerler kazanılmaz demiyorum ki sadece hak ettiği sıralamada değilde daha düşük bir sıralamada olur ve bu yüzden belki istediği yere kazanamayadabilir.Ama böyle gelmiş böyle gidiyor herkes gibi bende kabullenip yapabildiğim en iyisini yapıp istediğim yerden daha iyi bir sıralama için çabalayacağım.
  • Ben de aol mezunuyum obp +38 gelecek. Simdi bazi arkadaslar burda ozel okullarda 100 sozlu felan gormedim demisler bazi ogrencilerin kayirilmasina ilginc demisler. Size sunu sorayim nerde yasiyosunuz? Bu sinav sistemi bu farklarin ortadan kaldirilmasi ustune kurulmustu ama simdi ozelde okuyanlar ve duzde okuyanlar yine avantajli duruma gecti. Neden mi benim puanimi assagi ceken egitim dersleri oldu da ondan full ezber istiyolardi. Eger egitim dersleri olmasaydi puan 40 in ustunde olacakti ve hic kopya cekemedim cunku okuldaki hocalar beni hic sevmezdi cunku yalaka degildim simdi benim hakkim yeniyomu yen miyomu

• bu Obp kaç k geri atar nasıl hesaplarim? 54 puan geliyo kaç k geri atar

• quote:

Orijinalden alıntı: Vandal135

Ben de aol mezunuyum obp +38 gelecek. Simdi bazi arkadaslar burda ozel okullarda 100 sozlu felan gormedim demisler bazi ogrencilerin kayirilmasina ilginc demisler. Size sunu sorayim nerde yasiyosunuz? Bu sinav sistemi bu farklarin ortadan kaldirilmasi ustune kurulmustu ama simdi ozelde okuyanlar ve duzde okuyanlar yine avantajli duruma gecti. Neden mi benim puanimi assagi ceken egitim dersleri oldu da ondan full ezber istiyolardi. Eger egitim dersleri olmasaydi puan 40 in ustunde olacakti ve hic kopya cekemedim cunku okuldaki hocalar beni hic sevmezdi cunku yalaka degildim simdi benim hakkim yeniyomu yen miyomu

Aynen bende hiçbir hocayla ne sözlü ne de not için konuştum(sadece bir kere o da özel bir durumdan dolayıydı yalan olmasın şimdi) hocalalar kızlara 100 veriyordu (çoğu kişiye garip gelebilir) bende dersten kalmıyım diye uğraşıyordum.Olay da aynen şu şekilde hoca sınıfta bir şey sorar bir kız bilirse 100 verir erkek bilirse güzel der devam eder.Ama kızlara diyordum onlar bile kabul ediyordu düşünün artık.Okulda erkek yanlısı olan sadece bir tane bayan hocamız vardı o da notta herkese iyi davranıyordu zaten (son sene) yani sizin anlıyacağınız not konusunda hiç bir zaman yüzüm gülmedi son sene yazılı yapmadıkları için şükrediyorum(alan dersleri hariç) .

• DT Swiss kullanıcısına yanıt
    bende açıkliseye geçtim ya bişey soracam orada diploma puanı nasıl belirleniyo biraz bilgilendirirmisin biliyosan 1 de ben mesela açık lisede en yüksek ort yapsam nolur
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExcaliburYGS

bende açıkliseye geçtim ya bişey soracam orada diploma puanı nasıl belirleniyo biraz bilgilendirirmisin biliyosan 1 de ben mesela açık lisede en yüksek ort yapsam nolur

Direk sınavlardan ne aldıysan ortalaman o oluyor, en yüksek ortalamayı yapınca da değişen bir şey olmaz

• hangi öğretmen okulundasın?
  • okul içindeki sıralamayla dağıtılmalı obp'ler, böyle haksızlık oluyor.
  • Kardeş bak daha kötüsü olacak sınav sistemi değişirse obp nin oranını daha da arttıracaklar artık tamamen kolejde okuyan zengin züppelere avantaj sağlayacaklar

fuck of the system

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yatarak yada kopyayla obpsi isterse 100 olsun siz çalışdıgınız için ygs/lys de onu çok rahat geçersiniz boşuna zırlamayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seekandestroy -- 26 Ocak 2014; 1:16:03 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.