Şimdi Ara

Obradovic ten Ersun Yanala

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen yıl Obradoviç’in menajeri Alexander Raskovic, Fenerbahçe Ülker yöneticilerine Sırp hocanın yılda 3 milyon Euro istediğini söyledi. Fiyat yüksek bulununca da “Beyler, her geçen gün fiyat 100 bin Euro artacak” dedi.
    Türk yöneticiler Obradovic’in fiyatında indirim yapmayı kabul ettiği düşüncesiyle 5 gün sonra menajerine sorduklarında ‘5 gün geçti fiyatı şimdi 3.5 milyon Euro’ cevabı aldılar. Birkaç ay sonra 6 Kasım 2012’de Zagrep’de coach Neven Spahija”nın 50. yaşgünü partisinde Mirsad Türkcan tanıdığı Obradovic’i Fenerbahçeli yöneticilerin olduğu masaya götürdü. Obradvic ile Fenerbahçe Başkanı arasında şu diyalog geçti:

8’DE 1’İNİ İSTİYORUM

Takımınızın yıllık bütçesi ne kadar?
    - 16-17 milyon Euro
    Bu bütçe ile Türkiye’de üç lig üç kupa kazandınız. Euroleague’de ne başardınız?
    - Hiç.
    Ben 8 defa Eurolig’i kazandım. Takımınızı çalıştırmak için bütçenin 8’de 1’ini istiyorum. Bunu mantıksız mı buluyorsunuz?”

Aziz Yıldırım Van Gaal, Lucescuyla, Capelloyla, fln görüşüyo çok para istiyolar diye vazgeçiyo inandığı Ersun Yanalla anlaşıyo ?
    lan adamlar yıllık 5 istiyosa sen yıllık 10 ver, 10 istiyosa 15 ver. Sanki kendi cebinden veriyon, 1 sezon daha kanser olmak zorunda mıyız biz.

10 M versen Lucescu gelse belki diycek ki arkadaş bu meirelesten memnun değilim yalandan oynuyo bunu satalım 8 e 9 a, benim brezilyadan tanıdığım 22 yaşında çok yetenekli bi adam var 5 M ye onu alalım. Kuytu serbest bırakın yılda 3 M alıyo, fluminenseden Wellington u alın seneye 30 a satarız, Cristianı gönderin diyecek belki... Adam parasını zaten çıkaracak ve adam gibi top oynayacaz.

Ersun Yanal hayatında oyuncu görmemiş ki daha kaliteli oyuncularla çalışmamış ki kıyaslama yapsın, Meirelesi daha önce TV den izlemiştir, antrenmada Lucescudan Van gaalden esirgediğin parayla daha sonra Ardayı almaya çalışıyon. lan adam gibi TD yoksa messiyi alsan nolur.

• +1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • +1907
  • +sonsuz
  • aynen katılıyorum sana.
  • Adam haklı ya milyonlarca taraftar bunları biliyor sowun emenikenin kanatta bi .ok yapamadığını anlıyor ama kulübün başındakiler milyon euroları kaldıranlar bilmiyormu ben anlamıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Emenike Resmen Fenerbahçede..
    11 yıl önce açıldı
    FATİH TERİM'İN EFSANE MONTU
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.