Şimdi Ara

'OBSERVATION V1.17 Türkçe Yama Çalışması' (% 100) 'YAYINLANDI' (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
8
Favori
5.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çeviri devam ediyor şöyle bir toparlayıp % 92 olarak güncelledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GAME_OVERR

Çeviri devam ediyor şöyle bir toparlayıp % 92 olarak güncelledim.
    Emeğinize sağlık teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elinize sağlık bitmek üzere sanırım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aynen sonlara doğru yaklaştım sayılır, yalnız benim için zor bir çeviriydi bir ara çeviriyi bırakmayı dahi düşünmüştüm:) çünkü dil

dosyaları acayip şekilde kodlama sistemleriyle doluydu bu yüzden sürekli hata alıyordum bu da canımı çok sıkıyordu. Biraz araştırma

yaptıktan sonra bu hataların nelerden kaynaklandığını çözdüm ve mevcut çeviriyi buralara kadar taşıdım.:) Umarım test sürecinde

bir sorun çıkmaz.
  • Teşekkür ederiz ve bekliyoruz.
  • Türkçe Yama V1.17'ye güncellendi, Epic ve Steam'e uyumlu hale getirilmiştir.
  • oyunu oynayıp bitirmiştim o kadar güzeldiki sanki türkçeymiş gibi hatırlıyorum :) yoksa değilmiydi :) kolay gelsin umarım en kısa sürede tamamlarsınız.
  • Çeviri bitti mi acaba oyunu aldık köşede çeviriyi bekliyor garip :)

• Eaglex85 kullanıcısına yanıt

Çeviri işlemleri bitti oyunun dil dosyaları biraz sıkıntılı olduğu için uzun sürdü.

• Emeğinize sağlık

• quote:

Orijinalden alıntı: GAME_OVERR

Çeviri işlemleri bitti oyunun dil dosyaları biraz sıkıntılı olduğu için uzun sürdü.

Kolay gelsin, uzay yolculuğuna çıkış işlemi için beklemedeyiz. :)

• Hocam elinize sağlık teşekkür ederiz. Ücret talep etseniz bile verdiğiniz emeğin karşılığını ödemeye hazırız. Sağolsun bazı arkadaşlar yüzünden rdr2yi türkçe oynayamıyoruz. Allah'a havale ediyorum hepsini.

• Yayınlandı...

• Ellerine ve Emeğine sağlık  

• Sağol  

• Elinize sağlık, kendi adıma umaım beklediğim kadar güzel bir deneyim olur

• Kardeşim eline sağlık diyeceğim de diyemiyorum çünkü bir türlü indirmeyi başaramadım yamanı. Ordan oraya yönlendiriyor sayfalar. Şu linkleri adam gibi bir yere koymak bu kadar mı zor arkadaş. Yandex ya da drive' a niye yüklemiyorsunuz anlamıyorum. Bir tıklıyorsun geri sayım oluyor yok adblock'u kapat yok popup blocker'i kapat. Onları kapatırsın blowjob yapan anime karakterleri çıkar sağda solda. Yanımda eş dost aileden birisi var mı yok mu onu geçtim. Ona tıklarsın video açılır arka arkaya 30 tane reklam gösterir. Yani bu sapık sapık yerlere dosyalarınızı upload etmek nasıl bir ruh hastalığıdır anlam veremiyorum. Eline koluna sağlık kardeş ben indiremedim yamayı belki de benim beceriksizliğim ama yine de sağol. Vardır heralde bir bildiğiniz ne diyeyim..

• Link güncellendi...

• Linkler Güncellendi.

• Sadece "TextAssets" yedeğini değil windowsunuzun da yedeğini alın yamanın gönderdiği linkler virüslü. Yapacağınız işi sevsinler.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.