< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan2144 -- 4 Ağustos 2014; 12:08:26 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan2144 -- 4 Ağustos 2014; 12:08:26 > |
lan var mı böyle bir şey fazla değil 15 20 dk önce çocuğa bana ygs lys de yardımcı olması işin pm attım cevap bekliyodum. şimdi burayı açtım okudum. boğazım düğümlendi. çok değişik oldum. İşte 1 kaç saniye sonramız garanti değilken biz hala dünya hayatı için çalışıyoruz. Allah rahmet eylesin kardeşime. mekanı cennet olsun...
|
Ellezîne izâ esâbethum musîbetun, kâlû innâ lillâhi ve innâ ileyhi râciûn(râciûne).
Onlar ki, kendilerine bir musîbet isabet ettiği zaman: “Biz muhakkak ki Allah içiniz (O'na ulaşmak ve teslim olmak için yaratıldık) ve muhakkak O'na döneceğiz (ulaşacağız).” derler. Daha birkaç saat önce konusunu okumuştum ve şimdi öldüğünü öğrendim. Allah rahmet eylesin, mekanını cennet bahçelerinden eylesin. İşte buda gösteriyor ki arkadaşlar herşey sınav değil! Bu olay hepimiz için ibret olmalı. Herşeyimizi sınava bağlamamalıyız çünkü er yada geç o ölüm bizede gelicek. Allah bizi ahireti için hazırlanan kullarından eylesin (amin). Tabi bu dünya içinde çalışmalıyız ama dünya sevgisine kapılmamak şartıyla. |
obudiga96 nickli Ahmet Bedrettin Şentürk ün abisi olarak ilk başta kardeşim hakkında yazdığınız güzel şeylerden dolayı size teşekkür ediyorum arkadaşlar. hepiniz benim birer kardeşimsiniz, her ne kadar benden 12 yaş küçük de olsa onu hep akranım olarak görmüş ve olgunluğuna ağır başlılığına yardımseverliğine gıpta etmişimdir. nur içinde yat benim güzel kardeşim. Az veya çok kendisiyle hukuku olan insanlar olduğunuz için gerçekleri bilmeye hakkınız olduğunu düşünüyorum. o yüzden buraya yazmaya gerek duydum. olayla alakalı olarak tutuklanan ve 8 ay boyunca haksız yere cezaevınde tutuklu olarak tutulan babamın olayla hiç bir alakası olmadığı anlaşılmış ve 4 ay önce serbest bırakılmıştır. o bir arkadaşın paylaştığı şerefsiz gazetenin yaptığı habere karşı hukuki hertülü başvuru yapılmış ve maddi manevi tazminat davası açılmıştır. olayla alakalı soruşturma devam etmekte olup henüz bir sonuca ulaşılamamıştır. yani bu olayı kardeşimi dünyadaki herseyden cok seven babamın yapmadığı kesindir. kimin yaptığı ise inşallah bulunacaktır. bizim asıl hesabımız ahırette bunu yapan kişi ile olacaktır. dünyada da bu yaptığı caniliğin cezasını çekmesi için yakalanması en büyük arzumuzdur. bu vesile ile sizlere hayatın bir anlık bir hayal gibi olduğunu ve hayatta bunu bilerek yaşamanın ve önemli olan ebedi ahiret hayatına yatırım yapmanın ne kadar önemli olduğunu hatırlamak isterim. benim kardeşim bir doktor olarak hayatını devam ettirseydi dünyasını kurtarmış olacaktı. ama cuma günü cumaya gitmek için gusl abdestını alıp banyodan cıktıgı sırada bir zalım tarafından vurulmak suretı ıle şehit olarak inşallah ahıretini kurtarmıs oldu. sizlerden isteğim burada kardeşimi tanıya tanımayan tüm arkadaşları olarak onun ve rahmetlı annemın ruhuna bir fatiha okumanız. ve aklınıza her geldıgınde bunu tekrarlamanız. allaha emanet olun kardeşlerim.
|
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun iyi cocuktu gercekten
adminler ne iş goruyor anlamadım tanıdıgımız konustugumuz yardım ıstedıgımız bı adam vefat ediyor bazı kufretmek ıstemıyorum troller bununla ılgılı dalga gecıyor ve hala bu forumda dolaşabiliyorlar |
Oha annesini tanıyorum biyoloji öğretmeniydi ansıl olur ya şoktayım
Allahım sen mekanını cennet eyle. Bana bir sürü kaynağı taratıp göndermişti nasıl olur ya :( Hiç görmediğim biri için ağlıyorum şuanda of. Sınavmış neymiş yeter ulan nefret ediyorum bu lanet olası ülkeden. Lanet olsun böyle ülkeye ne şerefsiz insanlar var |
Forumda ne vicdansız insanlar varmış yazıklar olsun ..
|
mesajlarımız duruyor hala... ben de 2 hafta öncesine kadar tanımazdım. fizik için yardım istemiştim. kitaplarıa falan taratıp link atmıştı.. hep bi yardımseverlik hep içten bir mütevazilik vardı onda.. Allah onu affetsin, kalanlara sabır versin :(
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xyru12 -- 3 Ağustos 2014; 18:40:18 > < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zülfikarr -- 3 Ağustos 2014; 15:30:05 > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamamtellagi -- 3 Ağustos 2014; 15:22:30 > |
|
|
|
|