yaa Ares yada Lime Wire diye progrmalar var.onları internetten bulup indiriyosun.sonrada kurup,çalıştırıyosun.orda zaten the oc yazınca karşına birçok bölüm çıkıyo,ordan bulabilirsin...
quote:
Orjinalden alıntı: push the button
yahu the oc fans bi taneniz de dooru adres yazın şu bölümleri nerden indiriyonuz alla alla hepsi bozukmu bee bende olsa walla elimlen yolluycam ama yok işte napiim bu arada yeni sezon ekim ayında başlıycak galiba ama tam aemin deilim
imogen heap 'i bende bi süredir dinliyorum,gerçekten çok iyi parçaları war.. benim oc' deki favori parçam ilk sezonun sonunda sonunda ryan ayrılırken çalan "honey and the moon"... süper parça..
ayrıca obsess completely i buldum ama, day in the life ı bulamadım bi türlü. paylaşım programlarında çok gezindim ama yok... elinde olan bi arkadaş warsa yardımcı olabilir mi???...
iireennçççbii bolumdu o marissa salınada uyuz oldum yaa ama trey ın sılahı tutusu bıle super yaa bn bu herife harbı harbı asık oldum yaa
yaa öle deme o salak deil cok tatlı,cokseker,cok sempatk,cok yakısıklı,cooookk..... tıpıne dıecek laff yook ayrıcı polat ı kımsegecemez
quote:
Orjinalden alıntı: sexai
salağın tipee baakkk..polat alemdardan da beterrrr
resım super saol
süper baba,süper eş,süper avukat,süper didaktik insan sandy her sezonun sonunda birsini arabayla biyerlere götürmek zorunda mı? ilk sezon ryan,şimdi de kristen.. bakalım 3. sezon sonunda kimi nereye taşıycak garibim....
Sandy For ever....
cok güzel bi bölümdü yaa...Gece de izledim tekrar...Doyamadım..Pazara bi daha izlemeye calışıcam...40 dakka sonra da diğeri One Tree Hİll biticekk..Off matem günü bugün...
Cnbc-e dilerim tekrar yayınlar izlediklerimizi...
süpper bi bölümdüü....
Marissa'ya bayıldım...Süper halletti işi eli titremedi maşallahh...
Trey salağının nesi güzel ki silahı tutşu güzel olsun...geberecek işte...
aşık olduğunu bilioz istemeye ne zaman gidiceksin ondan haber ver....
quote:
Orjinalden alıntı: öfff
iireennçççbii bolumdu o marissa salınada uyuz oldum yaa ama trey ın sılahı tutusu bıle super yaa bn bu herife harbı harbı asık oldum yaa
trey olmııecek (cıkmadık candan umut kesılmez ) marissa salaın onde gıdenı o ryan da ne buluosa.. trey ın herseı gsll tek kelımele harıka bı adam
quote:
süpper bi bölümdüü....
quote:
trey...adamım yaa.bi şey olmaz ona.iyileşir iki güne. marissa'ya gelinceilk önce sopayla,sonrada silahla vuruyo.kızın zoru var galiba... ne summer,nede marissa yaa.ben anna'yı özledim...
quote:
trey olmııecek (cıkmadık candan umut kesılmez ) marissa salaın onde gıdenı o ryan da ne buluosa.. trey ın herseı gsll tek kelımele harıka bı adam
quote:
süpper bi bölümdüü....
quote:
1. sezonun sonundaki gibi obsess completely tarzı bişeyler yayınlamıycaklar mı acaba?
trey i orda sık sık görebilirsin heralde?
logan 24' ün 4. sezonunda da oynamış, onu bulmaya çalışsan...
3ncu sezonu takip eden birileri varmi?
taabii tabiii....muhakkkak...
quote:
quote:
süpper bi bölümdüü....
quote:
bu sezonun bitiminde edindiğim bilgilere gore Obsess Completely tarzı bir olay olmayacak sanırım..ama duyumlarım yanlış olabilir tabii...
Ya sallayın salak Trey'i napcaksınız...babalar gibi Seth Ryan Ve Sandy 3lüsü varken....Sallayın bbu salakları.....
quote:
Orjinalden alıntı: satinezgi
1. sezonun sonundaki gibi obsess completely tarzı bişeyler yayınlamıycaklar mı acaba?
trey i orda sık sık görebilirsin heralde?
logan 24' ün 4. sezonunda da oynamış, onu bulmaya çalışsan...
@Leon4ever arkadaş takip eden biri var mı billmiyorum ama zaten varsa da ben ve topicteki bircok arkadaş Spoiler'dan hoşlanmıyoruz.İleri ki bölümlerinn anlatılması hoş olmuyor...cnbce den takip edebildiğimiz kadarıyla takip ediyor ve paylaşımda bulunuyoruz. Seni de anlıyorum merak ediyor olabilirsin tabii ve o bölümler hakkında belki de paylaşımda bulunnmak istiyorsundur.Bu konuda sana su sekilde yardımcı olacağım.Pm kutuna attığım adreste 3. sezon tartışılıyor sanırım ben içini okumadım.Ama orada izlediklerini meraklarını gidermek istiyorsan o adresten bakabilirsin...Orası da burası kadar güzel bir yer.
Ama dediğim gibi burada spoiler paylaşımıı yok ok? Anlaştık mı?
quote:
Orjinalden alıntı: Leon4ever
3ncu sezonu takip eden birileri varmi?
obsess completely nin devamı gibi olan A Day In The Life ' ı buldum,onu indiriyorum şimdi ares'ten.. bununla yetinicez artık..
ayrıca bence de Cohenizm yeter bize.....
sanırım adın ezgi...ezgi sana hoşgeldin demeyi unuttum yaa...kusura bakma malum Oc ardından da One Tree Hill'i uğurladık...gelen yeni arkadaşlara soyledik ee senin basın kel mi??
yafs bu sez10 ocyi biras boşladms yane -1 tree hill- geldi ocnin pabujunu ondans dama attı gibi oldu benm içns 10dan herhals sırf 1 tree hill e çalışıoms bu topice uğradğms bile yoktu(utançla sölüoms).anjak ve anjak ocnin son bölüm aman allahm sanrms sez10 nun en eisiydi bayıldms ayakta alkışlıoms.son sahnedeki şarkıya ve grubada bittims oc soundtracks arasında 2. sıraya yerleşti(1-dice-finley quaye)ayrıja sankims geçen sez10 daha eiydi bu sez10 a göre bana öle geldi belkide bu sez10 çoks karışık geldi bana 10dans herhals...