@Leon4ever arkadaş takip eden biri var mı billmiyorum ama zaten varsa da ben ve topicteki bircok arkadaş Spoiler'dan hoşlanmıyoruz.İleri ki bölümlerinn anlatılması hoş olmuyor...cnbce den takip edebildiğimiz kadarıyla takip ediyor ve paylaşımda bulunuyoruz. Seni de anlıyorum merak ediyor olabilirsin tabii ve o bölümler hakkında belki de paylaşımda bulunnmak istiyorsundur.Bu konuda sana su sekilde yardımcı olacağım.Pm kutuna attığım adreste 3. sezon tartışılıyor sanırım ben içini okumadım.Ama orada izlediklerini meraklarını gidermek istiyorsan o adresten bakabilirsin...Orası da burası kadar güzel bir yer.
Ama dediğim gibi burada spoiler paylaşımıı yok ok? Anlaştık mı?
oyle bir niyetim olsaydi zaten sormazdim takip eden varmi die direk annatmaya baslardim :)) link icin tesekkurler. ben daha cok altyazi konusunda paylasim icin sormustum. yeni cikan bolumlerin altyazisini bulmak problem oluyo bu dizide. nedense bunun altyazisi cok gec cikio. turkiyedeki altyazi siteleri ve extratitles haricinde site onerisi olan arkadas varsa sevinirim. elbetteki 3ncu sezon icin soyluyorum bunu eski altyazilarin hepsi mevcut zate bende :).
al sana haydut trey yalnız trey i sana istemeden önce bir gusel dövücez sexai yle birlikte
kolay andre gel kardeşim....
nasıl isteresen....
kapışmayın yaa...adam öldü zaten öldü mü acaba yaa? indirip izlemek de istemiyorum zevki kaçmasın die..
aslında trey o kadar da yoldan çıkmamıştı ama o iiirenç sarışın yok mu..... tamamen yoldan çıkardı adamı..
slm ben yeni üye oldum bu dizi bende bu sene izlemeye başladım gerçekten süper bir dizi final bölümündeki şarkıların ismini yazmışsın bulduysan adresini göndere bilirmisin bende indirmek istiyorum özelliklede Hide and Seek - Imogen Heap bu şarkı çok hoşuma gitti elinizde bu varsa adres yollayın
quote:
Orjinalden alıntı: sexai
quote:
Orjinalden alıntı: A.E.M.
İnanılmaz bir final ağzım açık kaldı ya...Hele o son anda giren şarkı müthişti... Arkadaşlar Marissa ateş ettiğinde çalan şarkıyı bilen var mı?
valla bu bölümdeki çalan şarkılarrr
"El Manana" by Gorillaz - "Crosses" by Jose Gonzalez "Hide and Seek" by Imogen Heap "You're Not The Law" by The Dead 60's "An Honest Mistake" by The Bravery "Hot Ride" by The Prodigy "Friends" by Ryan Adams & The Cardinals "Twenty Two Fourteen" by The Album Leaf
ben gece izliim sabaha hepsini bulurum zaten...tamamını izleyemedim...izliim hepsini de bi tek tek bulurum zaten...
@satinezgi ve @nehir.ce ikinizde hoşgeldiniz topic e.
nehir.ce şarkıları bearshare yada lime wire den rahatlıkla indirebilirsin
@Andre seni severiz dövmeyiz ama illakide dayak istersen gel
nehir.ce bende sarkı var ama paylaşım programlarını kullanarak indiriyorum oyle bir adres ile indiremezsin yani...sen bana emailin pm ile at istersen ben seniin yahoo yada gmail adresin varsa ona gondereyim...
emailime boş bi email de atabilirsin...adreslerim "psikolojici@yahoo.c om" - "sezzzai@yahoo.co m.tr" bu 2sinden birine email at ben de o adresine senin sarkıyı atmaya calışayım..
Hoşbuldıkkkkkkkk............. teşekkürler..
quote:
Orjinalden alıntı: MeTaLiTY
@satinezgi ve @nehir.ce ikinizde hoşgeldiniz topic e.
nehir.ce şarkıları bearshare yada lime wire den rahatlıkla indirebilirsin
@Andre seni severiz dövmeyiz ama illakide dayak istersen gel
dün son bölümün üstüne birde "a day in the life" ı izledim, birde mr.and mrs. smith' te seth( adam brody) wardı... oohhhh... süperdi.. bu adam gerçekten çok tatlı....
a day in the life nasıl ve ne anlatıyor...
Obsess Completely ' yi izledin mi bilmiyorum ama onun devamı niteliğinde. kamera arkası,yayınlanmamış sahneler,oyuncuların diziden önceki hayatları,çekim mekanları...vs.vs.
o çok sewdiğimiz deniz manzaralı pool house yok mu....tamamen dekormuş da haberimiz yok,deniz filan yok ortada,iç mekan........
quote:
ben izlemiyorum.
çok şey mi kaybediyorum??
dawsons creek gibi diziler beni acmiyo zira buda öyledir diye bi önyargım var.
o onunla cıkıyo yok bu ondan ayrılmıs.sunun babasıyla problemlerı var.kiz cirkinken birden afet oluyo.elin ergenlik sorunlarını izlemek hic enterese
etmiyo acikcası.
ben according to jim,two and a half man..izliyorum
izledim onu..güzeldi... anladım..pool house 'un garip olduğunu tahmin etmiştim.. deniz vs harbiden yok haa..süppermiş.... bende indiriimm bi ara..
quote:
Orjinalden alıntı: satinezgi
Obsess Completely ' yi izledin mi bilmiyorum ama onun devamı niteliğinde. kamera arkası,yayınlanmamış sahneler,oyuncuların diziden önceki hayatları,çekim mekanları...vs.vs.
o çok sewdiğimiz deniz manzaralı pool house yok mu....tamamen dekormuş da haberimiz yok,deniz filan yok ortada,iç mekan........
quote:
çok şey kaybetmiyorsun bence... bende bahsettiğin dizileri hatta onun yanında king of queens,scrubs filan da izliyorum. hemde çok büyük zevkle..
ama bu diziler konu olarak dewamlılık gerektirmeyen diziler,her bölüm farklı macera.. the oc, desperate housewives gibi dizilerdeyse bi bölüm izledin mi neler olacak acaba diye merak ediyorsun, hele tv izlemek için bolca waktin warsa..bi bakmışsın perşembeleri iple çekiyorsun,arkadaşlarınla toplanıp dizi izliyorsunuz..
bi de galiba zengin amerikan gençliğinin nasıl yaşadığını görmek tüm dünya gençliği için çok ilginç. Evimiz Hollywood'da dan beri her gençlik dizisi tutar..
oc'nin dawson dan daha iyi olduğu kesin zaten. en azından dawson gibi koca kafalı,joey gibi uyuz ve pacey gibi gereksiz karakterler yok dizide...:)
Orjinalden alıntı: bsarsilmaz
ben izlemiyorum.
o onunla cıkıyo yok bu ondan ayrılmıs.sunun babasıyla problemlerı var.kiz cirkinken birden afet oluyo.elin ergenlik sorunlarını izlemek hic enterese
etmiyo acikcası.
Valla imzamda olduğu üzere Cnbce izlemek bir bağımlılık benim için...ayırmadan hepsini izliyorum...
Dawsons'a benzediği yerler olsada bana bu daha sıcak geliyor...Konusu daha güzel...bir de hepsi zengin elemanlar ama işte sorunları hiç bitmiyor belki de bunları izlemek bize zevk veriyordur..
ergenlerin sorunları olduğu kadar ailelerinin de sorunları var...imkansızlıklar kısacası....imkansızlıkları takip etmeye calışıyoruz...ayrılamıyoruz...basladık bir kere devamıı gelsin istiyo insan...gecen gün sabah 5 e kurdum telefonu Oc yi izledim kalkıp o derece yani....güzel dizi güzelll...tavsiye olunur....
quote:
ben izlemiyorum.
etmiyo acikcası.
Sıkı Dawson's cılar vardır forumda dikkat et laflarına... öyle koca kafalı vs demişsin...pacey gibi karaktersiz falan nerden buldun bu sıfatları bakimm sen...
yavaş ol biraz....Dawsons effsanedir yaa...
Amerikan gençliğini tasvip etmeyiz ama onları izlemekten de geri kalmayız...Paradokss Orjinalden alıntı: satinezgi
çok şey kaybetmiyorsun bence... bende bahsettiğin dizileri hatta onun yanında king of queens,scrubs filan da izliyorum. hemde çok büyük zevkle..
ama bu diziler konu olarak dewamlılık gerektirmeyen diziler,her bölüm farklı macera.. the oc, desperate housewives gibi dizilerdeyse bi bölüm izledin mi neler olacak acaba diye merak ediyorsun, hele tv izlemek için bolca waktin warsa..bi bakmışsın perşembeleri iple çekiyorsun,arkadaşlarınla toplanıp dizi izliyorsunuz..
bi de galiba zengin amerikan gençliğinin nasıl yaşadığını görmek tüm dünya gençliği için çok ilginç. Evimiz Hollywood'da dan beri her gençlik dizisi tutar..
oc'nin dawson dan daha iyi olduğu kesin zaten. en azından dawson gibi koca kafalı,joey gibi uyuz ve pacey gibi gereksiz karakterler yok dizide...:)
ben izlemiyorum.
etmiyo acikcası.