Şimdi Ara

OC izleyen yokmu (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
739
Cevap
0
Favori
29.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • landon rapid linklerini alabilirmiyim senden....

rapid den indirecemmm.....

3.sezon bi zahmet...

psikolojici et yahoo nokta com a atarsan sevinriim..pm de olabilir...
    quote:

Orjinalden alıntı: r7brtpires

quote:

Orjinalden alıntı: davis

bende severdim o.c yi güzel diziydi umarım 3.sezonda bozmaz

ben 3.cü sezonu izleyenlerdenim, açıkçası begendim, 4-5 günde izledim tüm sezonu

• 3. sezon ne zaman başlıycak bilen varmı?
  • eylül gibi başlar büyük bir ihtimalle...
  • Şimdi size (hala bilmiyorsanız) 3. sezon finalini söylermişim.. Şaka şaka, yapmam öyle şey ama sezon 3 gerçekten güzel. Son bölümünü de "tam bitirecek" gibi çekmişler ama son anda 4. sezon da çekeceğim diye açıklama yaptı bildiğiniz gibi senarist.
  • ehehehe evet gelecek sezonun son bölümü tam bi felaket dizinin hayranlarını çok sarscak bende sölemek için yanıp tutuşuom
  • quote:

Orjinalden alıntı: popcorn

ehehehe evet gelecek sezonun son bölümü tam bi felaket dizinin hayranlarını çok sarscak bende sölemek için yanıp tutuşuom

evet şimdiden izledim ve nerdeyse ağlıycaktım...nası yapar böle bi şeyi Josh Schwartz anlamadım yaama hala bi şans war.4. sezon için de 1kaç tiyo verdi Josh Schwartz ama söylemiyim şimdi burda

İlkveTekAşkım4EverMischa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ße®k -- 13 Temmuz 2006; 12:54:26 >
  • bence 1. sezonun tadı yok 2. ve 3. sezonda 3.sezonda konuyu çok dağıtmışlar.4. sezonda kadroda değişiklik olursa dizinin izlenme oranları iyice düşer.zaten 2. ve 3. sezonda reytingleri baya bi düşmüş
  • quote:

Orjinalden alıntı: tekno06

bence 1. sezonun tadı yok 2. ve 3. sezonda 3.sezonda konuyu çok dağıtmışlar.4. sezonda kadroda değişiklik olursa dizinin izlenme oranları iyice düşer.zaten 2. ve 3. sezonda reytingleri baya bi düşmüş

bence asıl 1. ve.2 sezonun tadı wardı ama 3. sezon tam b i fiyaskohele Volchok olayı...
    4.sezonda kadroda eksik yada değişiklik olursa dizi biterztn Fox 16 bölümlüğüne anlaşmış 4.sezon için eğer reytingler artarsa 16 bölüme ilave yapcaklarmış ve dizi devam edcekmiş.yani herşey bizlere bağlı
  • Volchok olayı gerçektende çok gıcıktı.bi çok bölümü sırf bu çocuk üzerine kurdular.iyice fenalık gelmeye başlamıştıki olan oldu.ABD de 4.sezon ne zaman başlıyacak haberi olan varmı?
  • amerikada 4. sezon kasımın 2 ssinde ve 16 bölüm olarak imza atılmış eğer raitingler çok olursa üstüne 6 bölüm çekiceklermişş..
  • http://theoc.zone.org/index.php the oc hakkında aradığınız herşeyi bulabileceğiniz forumm ana sayfamızda yapım aşamasında sizleri aramızda görmekden şeref duyarızz ::P

the oc zone ekibi
  • Arkadaşlar benim takip edebildiğim kadarıyla en son ryan abisiyle kapışırken marissa son anda silahla abisini öldürdü. Ondan sonra ne oldu ben pek takip edemedim. Galiba bi dahada yayınlanmadı. Acaba ne zaman yayınlanır. tekrarınıda göstermiyorlar şu sıralar..
  • yaa işte bizde merak ediyoruz.marissa trey'i vurdu sonra bitti orda.çoğu kişi sonbaharda,eylül gibi filan diyo ama işte bende çok merka ediyorum...bu arada treyi yaraladı mı,öldürdü mü?
    quote:

Orjinalden alıntı: caiz2005

Arkadaşlar benim takip edebildiğim kadarıyla en son ryan abisiyle kapışırken marissa son anda silahla abisini öldürdü. Ondan sonra ne oldu ben pek takip edemedim. Galiba bi dahada yayınlanmadı. Acaba ne zaman yayınlanır. tekrarınıda göstermiyorlar şu sıralar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Andre Igoudala

yaa işte bizde merak ediyoruz.marissa trey'i vurdu sonra bitti orda.çoğu kişi sonbaharda,eylül gibi filan diyo ama işte bende çok merka ediyorum...bu arada treyi yaraladı mı,öldürdü mü?
    quote:

Orjinalden alıntı: caiz2005

Arkadaşlar benim takip edebildiğim kadarıyla en son ryan abisiyle kapışırken marissa son anda silahla abisini öldürdü. Ondan sonra ne oldu ben pek takip edemedim. Galiba bi dahada yayınlanmadı. Acaba ne zaman yayınlanır. tekrarınıda göstermiyorlar şu sıralar..

ne yazık ki bu sorunun cevabını öğrenmek için 3. sezona kadar beklememiz gerekecek
  • Andre Sooolim miiiiiiiiiiiiiiiiiiii??????

oldu mu seninki yaralandi mi????

asssssss ssooooooraaaaaaaaa........................

• Evet 3.Sezon Bomba İzledim..Ama Sölemem
  • iyi edersin...

ben latife etmistim zaten

istese de soylemem....

Oc de 8. bolume kadar izledim...Asagi yukari olacaklari biliyor gibiyim...Zaten tamamlamak nasip olamadi zamansizliktan

One Tree Hill i merak ediyorum ekseriyetle...Ne olacak diyeee??
  • Ben 3. sezonu indirdim. yaklaşık 2 hafta önce bitti. Hala izlemedim ama. diyorum ulen izle bitsin hepsini. diğer yandanda az kaldı tv den izle diyorum
  • sana tavsiyem hepsini birden izleme.çünkü o zaman dizi bir konuya takılmışlar çok saçma gibi geliyor.bu arada 3. sezon ilk bölüm
    quote:

Orjinalden alıntı: MeTaLiTY

Ben 3. sezonu indirdim. yaklaşık 2 hafta önce bitti. Hala izlemedim ama. diyorum ulen izle bitsin hepsini. diğer yandanda az kaldı tv den izle diyorum
  • 3.sezon 1.bölümde trey giderken çalan şarkı neydi ?
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.