OC başlıoooo!!okullar açılmadan 3 gün önce güsel bi moral olcak walla=)))
3. sezon bu gece başlıoyo... ve ben izleyemiyorum. cnbc-e çıkmıyo!!!
Treeey üzdü bni ya=( ..neden bilmiorum=P
nasıldı millet adada eğlendikleri sahneler? 2. sezon başında olduğu gibi 3. sezon ilk bölümde her şey düzeldi. ilerki bi kaç bölümde de dizi tat verecek.
yauw bu ne güzel bi hayat ya sevgilinde adada yüz gez toz tekneyle açıl falan ulan bi gün zengin olursam daha beterini yapıcam
ehehe başı guzeldi ama ruya olsaymış
sevgili oc severler;
4.sezon hakkinda bilgisi olanlar var mi ? malum 1.sezon baslangic 5 agustos 2003 2.sezon baslangic 4 kasim 2004 3.sezon baslangic 8 Eylul 2005 olduguna gore 4. sezon icin bu aralar baslamis olmasi gerekmiyormu ? ya da yakin bir gelecekte ?
ABD de kasım ayında başlayacakmış.
+1 kesinlikle
quote:
Orjinalden alıntı: cHe_GuaverA
yauw bu ne güzel bi hayat ya sevgilinde adada yüz gez toz tekneyle açıl falan ulan bi gün zengin olursam daha beterini yapıcam
şu trey i gördükçe sinirleniyorum ısınamadım hala
geçen sezon @öfff nickli arkadaş vardı trey e aşıktı laf söyletmezdi. nerde acaba
dizi güzeldi.trey in ayrılmasına da sevindim. bide şu marisa çok güzel kız ya
diziiyi çok güzel bi hatun katışacak ileride.. ona göre hem marissaın durumuda sonradan fenalşacak.sanırım bu dünyaan yiyeceğüi ekmek azmış
bu sezonu 10 a kadar izledim...
artı dergı alırım hep
:D
dergiden kazanılmıs bir one tree hill cantası ile gilmore girls fincanı vardır
quote:
Orjinalden alıntı: shamu
sevgili sexai ;
izlerken mi farkettin ? yoksa cnbc-e dergisinden mi okudun ?
iyi izleyici olmak isteyenler dergiyi okusun
ya dediklerine göre yani bi yerde yaziodu marissa ölücekmiş bu doğrumu??bigisi olan?
NOOOOOOO SPOİLERRRRRRRRRR
GELECEK BÖLÜMLERLE İLGİLİ DUYDUGUNUZU OKUDUGUNUZU PAYLAŞMAYINNNNNNNN!!!!!!!!!!
baya aşağılara düşmüş.sezonun en iyi bölümünde böle ise sonrasında tamamen unutulur gider yani. yine söylüyorum 4-5 bölüm daha çok güzel.benim görüşüm tabiki bu. bu arada ben 4.sezondan çok umutluyum zirveden düşüşe geçen çoğu dizi beklenmedik etkiler yaratabiliyor.
ya soruyorum işte ölücekmii???bilgisi olan yazsın
gasol kardes anlamak istemiyorsun galiba bilmek istemiyoruz biz...
spoiler paylasımı zaten mantıklı bir sey değil...bildikten sonra bile bile izlemenin alemi yok.
sen hoslanıyor olaiblirsin ama genel olarak hoslanılmıyor...
oncelerde de cok kez soyledik...spoiler paylasımı yasak.....
istemiyoruz sen ille istiyorsan pm iste...
kimse gelecek bölümlerle ilgili olacak olayları yazmasın
ohoo yazmasın diosun , ama millet çoktandır yazio,hemde her neyse her konuda,öğrenmek istemiosanız okumayın allahalla
yazın siz yazın
spoiler verilirken uyarı yapılmak zorunda, izlemeyenler için büyük saygısızlık çünkü