Şimdi Ara

OC izleyen yokmu (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
739
Cevap
0
Favori
29.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

burada 2 adet saglam spoiler var....

bilmeden etmeden gelip burada konusma!!!

senin söylediklerin Spoiler adı verilen ileriki bölümlerde olacak olan olaylarla ilgili..uyarı yapınca da yok su deniyor yok bu...

mewluth le falan alakası yok olayın...mewluthu takarsın takmazsın o ayrı...

cnbce.tv/forum diye bir site var orada insanlar spoiler diye belirtiyor hatta baslık acıyor ve ileriki bölümleri izlemiş kişiler gelip orada tartışıyor...bende izledim 3. sezonu ama kalkıp senin gibi patavatsızlık yapmıyorum...söylemiyorum...neden saygım var diger izleyenlere....

senden de saygı bekliyoruz....ileri geri konusmaktan baska yapacak şey bulursan tabii...
    quote:

Orjinalden alıntı: caiz2005

diziiyi çok güzel bi hatun katışacak ileride..
    ona göre
    hem marissaın durumuda sonradan fenalşacak.sanırım bu dünyaan yiyeceğüi ekmek azmış
  • ok sexai kardeş. böyle de canımı ye.. ben onları zararsız spoiler diye vermiştim. hata olmuş olabilir. bunun için üzgünüm. kimsenin dizi zevkini kaçırmak istemem. ben r7tpires in uslübünü beğenmedim. küfürlü hakaretli konuşuyor. neyse unutalım böyle tatsızlıkları. bi espri yaptık mesele taa nerelere geldi... biz toice bakalım..
    quote:

Orjinalden alıntı: sexai

bak caiz arkadas....

burada 2 adet saglam spoiler var....

bilmeden etmeden gelip burada konusma!!!

senin söylediklerin Spoiler adı verilen ileriki bölümlerde olacak olan olaylarla ilgili..uyarı yapınca da yok su deniyor yok bu...

mewluth le falan alakası yok olayın...mewluthu takarsın takmazsın o ayrı...

cnbce.tv/forum diye bir site var orada insanlar spoiler diye belirtiyor hatta baslık acıyor ve ileriki bölümleri izlemiş kişiler gelip orada tartışıyor...bende izledim 3. sezonu ama kalkıp senin gibi patavatsızlık yapmıyorum...söylemiyorum...neden saygım var diger izleyenlere....

senden de saygı bekliyoruz....ileri geri konusmaktan baska yapacak şey bulursan tabii...
    quote:

Orjinalden alıntı: caiz2005

diziiyi çok güzel bi hatun katışacak ileride..
    ona göre
    hem marissaın durumuda sonradan fenalşacak.sanırım bu dünyaan yiyeceğüi ekmek azmış

• sametin gereksiz yere küfür etmeyeceğini bilirim...

yanlıs anlasılmalar olmustur...dizi topiclerinde ozellikle CNBC dizilerinin topiclerinde lütfen Spoiler vermeyin...verdirtmeyin...verenleri uyarıp acilen şikayet edin....

ille yazacaksanız beyaz renkle ve öncesinde spoiler dır diyerek uyarı yazısı koyunuz!!!!

spoilerr....

diziye ben dahil olacagım...ve marissa ile cıkacagım..

gibi...
  • edit;

OC izleyen yokmu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r7brtpires -- 24 Eylül 2006; 1:07:49 >
  • samet editle postu gereksiz gereksiz işlere girmeyin yaa...

boşuna ceza alma...tamam...anladık bi şeyler olmuşş ..

değmez
  • ee nasıl,son bölüm güzeldi demi???
  • Arkadaşlar 4.sezondan Haberiniz varmı..Ne zaman Başlıyor Bilen varsa Paylaşşasın
  • Kasımda ABD de başlıyacak diye biliyorum.
    quote:

Orjinalden alıntı: BluuBZeR0

Arkadaşlar 4.sezondan Haberiniz varmı..Ne zaman Başlıyor Bilen varsa Paylaşşasın
  • 2 kasımdı sanırım
  • son bölüm süperdi!her zmnki gibi=)
  • KAsım mı..hmm tşk arkadaşlar
  • dünkü bölüm yine çok güzeldi...ryanın şu sörfçüyü yumruklaması,taylorun sethe yakınlaşması filan bayaa güzeldi...benim eskiden adamım trey'di,şimdi johnny...
  • bu bölüme kadar evet çok iyiydi.sonraki bölümlerde saçmaladılar bence.bakalım siz beğenecekmisiniz.
    sexai kasımda geliyo haber varmı tanıtımları başladımı acaba
  • ABD de 4. sezon başlamış.ilk bölüm yayınlanmış.YouTube de videoları var.baya hareketli bir sezon olacak gibi.
  • Baya bi hareketli dogru 3. bolumde oyleydi anlatirim ama ayip olur
  • Arkadaşlar 4.sezon 1.bölüm yayınlandı ama lol yada xor sürümleri çıkmadı :(

ama ilk bölüm görüntülerini gördüm ryan kas yapmış biraz
  • bunlar şimdi bu yılın sonunda üniversiteye gidince dizi nasıl olacak acaba yaa???
  • dizi elimde 3 sezon tamamı türkçe alt yazılı olarak mevcut,dvd kutusunda ve kapağıyla birlikte.ilgilenenler pm atabilirler.toplam 3 sezon 75 bölüm.ayrıca dizi listemi istemek için pm ile mailinizi atarsanız size liste gönderebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __Tyler Durden__ -- 14 Kasım 2006; 9:27:55 >
  • marissa cooper karakterini seviyormusunuz.
  • ayıp ettin
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.