Şimdi Ara

OC izleyen yokmu (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
739
Cevap
0
Favori
29.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Topic Hırt Hort

Sezon dün bitti ve MArissa Öldüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

Aptal Ryan yüzünden

Başımız sağolsun!!!
  • neeee.ben dün seyrediyodum bunlar mezuniyet için hazırlanıyolardı fln.sonra bi şeyler oldu,araya bi şey girdi izleyemedim.vay be,keşke izleseydim.nasıl öldü yaa.ne oldu.sezon mu bitti dizi mi bitti şimdi?
    quote:

Orjinalden alıntı: sexai

Topic Hırt Hort

Sezon dün bitti ve MArissa Öldüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

Aptal Ryan yüzünden

Başımız sağolsun!!!
  • Marissa cidden öldüyse (ki öyle gözüküyodu) bu Ryan yeminimi bozdum moduna girer sonra gider o sarıkafayı öldürür.Sonrada dizi biter
  • iğrenç son diye buna denir daha iyisi olabilirdi demek üldü marissa ne olcak şimdi ???

bu arada Andre Igoudala ya katılıyorum en güzeli tartışmasız ANNA'ydı seth kaçırdı . daha doğrusu summer ı tercih etti yazık oldu....
  • 3 senedir bir bölümünü bile kaçırmadan takip ettiğim dizi dün akşam sona erdi. 4.sezon abd de yarısında reytingler tabanda süründüğü için yayından kaldırıldı. Bakalım millet mail felan atıyor devam etmesi için ama şu an kesin bişey yok. Bekleyip görücez
  • En güzeli Alex ve Anna idi kesinlikle...

Ama Marissa'da fena değildi...Wolchox gerizekalısı Ryan Marissa 'yı okuluna götürürken sıkıştırdı ...

ARabayı üzerine sürdü...Uçurumdan aşağıya yuvarlandı araba....
  • ben 4. sezonu bitirmeme 1 bölüm kaldı,dizi 4. sezonun 16. bölümünde bitiyor.Dizinin bitmesi iyi olmuş gerçekten çünkü bölümler sıkmaya başlamıştı, yinede özleyecem şu dörtlüyü...
    ---SPOILER---
    Marissa gerçekten öldü, hortlama, kurtarılma falan olmayacak ve Ryan başkası ile çıkacak, tanıdığınız biri, bilin bakalım kim? .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cazooka -- 3 Mart 2007; 21:39:21 >
  • içimden "you gotta be kiddin me" demek geliyo...

@fenaQ

valla bende çok özlüycem 4 lüyü.özellikle sethi.birinci sezonun sonları ve 2. sezon çok güzeldi.hiç bir bölümünü kaçırmazdım.ama bu son sezonu izlemedim.beni o eski bölümler kadar sarmadı.marissa nın treyi vurup sezon bittiğinden beri doğru dürüst izleyemedim.ama yinede çok güzel bi dizi ve çok özlüycem...
    quote:

En güzeli Alex ve Anna idi kesinlikle...

Ama Marissa'da fena değildi...Wolchox gerizekalısı Ryan Marissa 'yı okuluna götürürken sıkıştırdı ...

ARabayı üzerine sürdü...Uçurumdan aşağıya yuvarlandı araba....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H0micide -- 4 Mart 2007; 0:54:04 >
  • Direk söylüyorum

I am not kiddin' w you!!!

That was the realLL!!!

Oh poor mArissa...
  • quote:

Direk söylüyorum

That was the realLL!!!

Oh poor mArissa...

+1

ama düşününce dizinin bu noktadan sonra fazla sürmemesi doğru bir karar olmuş...Çünkü dizi çekirdek daire üzerinde kitleyip bıraktılar ikinci sezonun ortasından itibaren hatta şöyle bir düşününce 1 ci sezondaki o heycanı ve sürükleyiciliği bulamıyo insan...
  • bence de yaa.neydi öyle hiç kaçırmazdım cuma günlerini perşembe günlerini.ama sonraları o kadar sarmadı açıkçası...
    quote:

Orjinalden alıntı: Brotherhood

quote:

Direk söylüyorum

That was the realLL!!!

Oh poor mArissa...

+1

ama düşününce dizinin bu noktadan sonra fazla sürmemesi doğru bir karar olmuş...Çünkü dizi çekirdek daire üzerinde kitleyip bıraktılar ikinci sezonun ortasından itibaren hatta şöyle bir düşününce 1 ci sezondaki o heycanı ve sürükleyiciliği bulamıyo insan...
  • Bu arada 4. sezon için sonbaharı beklemicez haftaya cuma 4.sezon ilk bölümden devam edicek o.c
  • alex hepsinden güzeldi :D

ben de izliyorum arada
  • bide mary sue vardı galiba.bu seth ryan fln babannesini görmek için miami ye gittiklerinde tanışmışlardı.yanlı hatırlamıyosam krem şanti olayları fln vardı...hatırlayanlar varsa o kızda baya güzeldi...
    quote:

Orjinalden alıntı: Junger

alex hepsinden güzeldi :D

ben de izliyorum arada
  • quote:

Orjinalden alıntı: Andre Igoudala

bide mary sue vardı galiba.bu seth ryan fln babannesini görmek için miami ye gittiklerinde tanışmışlardı.yanlı hatırlamıyosam krem şanti olayları fln vardı...hatırlayanlar varsa o kızda baya güzeldi...
    quote:

Orjinalden alıntı: Junger

alex hepsinden güzeldi :D

ben de izliyorum arada

iyi hafıza varmış sende
    güzel kızlardan laf açıldığında bişeyler söylemezsem olmaz, ben bu mary-sue'yu(jaime king) çok yakından takip ederdim, sin city/goldie rolüyle tavan yapmıştı benim gözümde

OC izleyen yokmu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r7brtpires -- 6 Mart 2007; 1:48:59 >
  • Hatırlar mısınız Alex "dondurma ısmarlayayım " diyip Bait Shop'ta Seth'in dudaklarına yumulmuştu yaa....süperdi

Ne sahneydi beaaa...Kopmuştum yani...

Bir de habire kısacık etek giyerdi...ahhh ahhhhhhh

sonra tipsiz bir italyanla evlendi burcu esmersoy gibi yaktı bizi..

Kahrolsun İtalan erkekleriiiii
  • bölüm 15

OC izleyen yokmu

OC izleyen yokmu

OC izleyen yokmu
  • 4.sezonun ilk bölümünü az evvel izledim..
    süperdi yaa...
    kurgusu ,müzikleri süperdi
    seth in ryan için yaptıkları o sunum cok güzeldiii...

Summer'ın garip davranışlarını çözemedim..Geldi gitti..Seth'e uzak davranıyor falan...Hemen birini mi buldu oralarda ne?

müzikler:

"Running Up That Hill" by Placebo
    "Save Me" by Jude
    "Song For Sunshine" by Belle & Sebastian
    "Mr. Blue" by Catherine Feeny
    "Bootleg Saint" by Sam Roberts
    "A Bad Dream" by Keane

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sexai -- 11 Mart 2007; 13:48:23 >
  • an itibariyle diziyi bitirdim..
    4.sezon güzel ve sade olmuş hoş bitirdiler yani..
    son 3 bölüm süperdi..
    samo'nun da iki çevirisiyle izledim..gururlandım
    ama özleyecem ilk 2 sezonu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Empyrium -- 12 Mart 2007; 13:39:48 >
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.