Şimdi Ara

OC izleyen yokmu (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
739
Cevap
0
Favori
29.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Empyrium

an itibariyle diziyi bitirdim..
    4.sezon güzel ve sade olmuş hoş bitirdiler yani..
    son 3 bölüm süperdi..
    samo'nun da iki çevirisiyle izledim..gururlandım
    ama özleyecem ilk 2 sezonu

eyw. bezo
    son bölüm saçma ama hoştu

ben de ilk sezonu hiç unutmayacağım. gelmiş geçmiş en iyi gençlik dizilerinden biriydi. ilk sezonu ise efsaneydi
  • son bölümü dün izledim altyazısı daha yeni çıktığı için cnbc e deki ilk dzim ilk göz ağrım ama gerçekten çok güzel bir dizi idi seth in espirileri dehşetti son bölüm baya iyiiydi artık başka bir dizi izlemeye başlamam lazım
  • Arkadaşlar oc nin devam etmesi içinimza kampanyasıbaşlatmışlarhttp://www.fox.com/oc/savetheoc/ link burda ne kadar etkili olur bilemem ama yinede yazim dedim.
  • arkadaşlar unnuttunuzmu bu diziyi yaa yorum yazmıyosunuz
  • ya arkadaşlar 4. sezonda her bölümün sonunda çalan müzik kimin şarkının adı ne bilen lütfen söylesin...
  • bugunku bolumunu izledim cnbc-e de tek kelimeyle mukkemmel di uzun zamandir bole O.C bolumu izlemiodm hele taylor varya offffff

• quote:

Orjinalden alıntı: Stormrage

bugunku bolumunu izledim cnbc-e de tek kelimeyle mukkemmel di uzun zamandir bole O.C bolumu izlemiodm hele taylor varya offffff

• ilk 2 sezon superdi dvd de 3 kere izledmışımdır..3 pek sarmadı benı o yuzden daha 4. sezona hiç baslamadım neler oldu blmıyorum ama harıka bi diziydi...ayrıca yerli versıyonuda çıkmıs duyrulur Atvde yayınlanmaya baslayan Duvar dizisi tam bir O.c özentisiiii merak edenler izleyebilir.. birebir kopyası deıl ama ilk bölumu izleyenler hemn anlar
  • ya sizce OC'nin sezonluk dvd lerini almaya deger mi???(sezonluk dvd'dedigim orjinal degil kadikoyde orjinalden cekim veya internetten indirip cd'ye cekiolar sezon basina asagi yukari 25 milyon oluo)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Stormrage

ya sizce OC'nin sezonluk dvd lerini almaya deger mi???(sezonluk dvd'dedigim orjinal degil kadikoyde orjinalden cekim veya internetten indirip cd'ye cekiolar sezon basina asagi yukari 25 milyon oluo)

Nerden çekiliyo biliyor musun?
  • @ Gabri3L

bende izlemedim ama reklamlarını görmüştüm.senin de dikkatini çekti glb...böyle çok zengin olmayan varoşlardan gelmiş bi erkek,üst sınıf zengin kızla fln yakınlaşıyo.baya bi alıntı yapmış gibiler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gabri3L

ilk 2 sezon superdi dvd de 3 kere izledmışımdır..3 pek sarmadı benı o yuzden daha 4. sezona hiç baslamadım neler oldu blmıyorum ama harıka bi diziydi...ayrıca yerli versıyonuda çıkmıs duyrulur Atvde yayınlanmaya baslayan Duvar dizisi tam bir O.c özentisiiii merak edenler izleyebilir.. birebir kopyası deıl ama ilk bölumu izleyenler hemn anlar

evetty ya bende onu diyodum tam o.c nin kopyası
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmetbalci

quote:

Orjinalden alıntı: Gabri3L

ilk 2 sezon superdi dvd de 3 kere izledmışımdır..3 pek sarmadı benı o yuzden daha 4. sezona hiç baslamadım neler oldu blmıyorum ama harıka bi diziydi...ayrıca yerli versıyonuda çıkmıs duyrulur Atvde yayınlanmaya baslayan Duvar dizisi tam bir O.c özentisiiii merak edenler izleyebilir.. birebir kopyası deıl ama ilk bölumu izleyenler hemn anlar

evetty ya bende onu diyodum tam o.c nin kopyası

• bu bölümde ryan ile taylor merdivenden düşüyolar komaya giriyolar ama ikiside aynı rüyayı görüyolar nasıl oluyo o ama yine güzeldi
  • one tree hill'de de var bunun gibi bir bölüm, acayip saçma yapmışlar, ama "ryan gelmeseydi neler olurdu" düşüncesi güzel olmuş...
  • ya ilginçtir Taylor acaip tatlıymış yaa

uyuzken dikkat etmemişim... çok sevimli ve cok güzel duruyor...

gerçi şimdi google'a girdim bayağı bir hatunmuş kızcağız...

bu bölüm bence Oth'in benzer bölümünden daha kötü bir kurguya sahipti..

Ölüme yaklaşım deneyimi tarzından hareket edilmiş ama bir sorun çözme vs gibi hadiseler biraz saçma kalmış...OTH 'deki bölüm daha hoştu...
  • aahh marissaaa ahh bi gittin ettin dizinin içine volchcokmıdır nedir senn aq :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: sexai

ya ilginçtir Taylor acaip tatlıymış yaa

Katılıyorum ve sen neymişsin be taylor! diyorum.
    http://rhein-zeitung.de/on/01/07/02/topnews/verona/verona_i3_.jpg
  • GERÇEK ADI NEY BU TAYLORUN :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: asiboldon

quote:

Orjinalden alıntı: sexai

ya ilginçtir Taylor acaip tatlıymış yaa

Katılıyorum ve sen neymişsin be taylor! diyorum.
    http://rhein-zeitung.de/on/01/07/02/topnews/verona/verona_i3_.jpg

oha bu kız o dizideki şapşal taylor olamaz..
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.