Şimdi Ara

OC izleyen yokmu (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
739
Cevap
0
Favori
29.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende Dün Diziyi Bitirdim Final Sahnesi İyi Olmu.Diziyi Bitirdikleri İyi Oldu İyice Cılkı Çıkmaya Başlayacaktı.Zaten ilk 2 sezonki zevki vermedi.
    Benim soracagım son bölümde 40.Dakikadan bitişe kadar bir müzik çalışıyor(Julie Mezun olurken seth ve summer eklenrken filna)o şarkınını adı nedir ya bulamadım bir türlü.Netteki SoundTrack Mixlerede baktık yok.Şarkının ismini yada pm yardımcı olursanız sevinirim
  • Sadece ilk sezonunu takip ettim. Baymıştı.

Şimdi denk geldiğimde e2 den Türkçe dublajlısına bakıyorum. Maksat, zaman geçsin.
  • ilk 2 sezon dehşet ama sora bozdular lağn benceğ
  • quote:

Orjinalden alıntı: £mre

Bende Dün Diziyi Bitirdim Final Sahnesi İyi Olmu.Diziyi Bitirdikleri İyi Oldu İyice Cılkı Çıkmaya Başlayacaktı.Zaten ilk 2 sezonki zevki vermedi.
    Benim soracagım son bölümde 40.Dakikadan bitişe kadar bir müzik çalışıyor(Julie Mezun olurken seth ve summer eklenrken filna)o şarkınını adı nedir ya bulamadım bir türlü.Netteki SoundTrack Mixlerede baktık yok.Şarkının ismini yada pm yardımcı olursanız sevinirim
  • Bütün sezonlarını izledim,dizi gayet güzeldi bence.İzlerken "Ulan bizim yaşadığımız hayat hayat mı "diye düşündüğüm çok olmuştu.
  • ya bnde izliodum ama ipin ucunu kacırdım yakalayamıom netten indirilebiliniomu???
  • quote:

Orjinalden alıntı: coolheaded

ya bnde izliodum ama ipin ucunu kacırdım yakalayamıom netten indirilebiliniomu???

Elbette indirebilirsin.Bi sürü divx sitesi var.
  • Arkadaşlar ben dvd coverını arıyorum oc'nin bütün sezonlarının ardımcı olabilirmisiniz
  • The O.C. - A Day In The Life adli bölümün ki bu özel bir bölüm yani special DF ve DP de bu bölümün alt yazıların Türkçesi olmasına rağmen ingilizcesi yok herhangi bir arkadaşım bana bulmamda yardımcı olabilirmi acaba.
  • Bunun konusu ne?
  • Gençlik dizisi..Lise ortamı kızlar oğlanlar..

Dawsons Creek, one tree hill tarzı..Bu biraz daha zengin ve sosyete bir çevrede geçiyor..3.sezondan sonra sıkıyor biraz ama yinede iyi bir dizi izlemeye değer...
  • Ardarda 5 bölüm kadar izledim.

Açmadı o kadar.

5 bölüm daha izlicem. Ne kadar keserse.
  • Aslında iyiymiş. Mutlaka izleyin. Dizi hakkaten güzel.

Olaylar, espriler ve üzüntüler hepsinin 1 arada olduğu manyak 1 dizi.

Sonu falanda gayet hoş.
  • bende basladım.ilk sezonun 15. bölümündeyim.çok hoş vakit geçirtiyor:)
  • bide bumu cıktı daha bir sürü var izlicek
  • Valla tavsiye ederim. ilk 2 sezon baya güzel ama sonra aynı tarz meseleler işleniyor az sıkılabilirsiniz ama heycanlı geçiyor
  • inanılmaz sevdigim bi filmdi karakterler diyaloglar mekanlar kızlar herseyiyle hayrandım bitmesine cok uzulmustum ama bi filmin sonuyla bası bu kadarmı guzel baglanabilirdi ya keske tempo dusmus olsada devam etseydi ben izlerdim genede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AFDB65F44 -- 25 Aralık 2008; 0:16:17 >
  • Off be başlığı görünce dalasım geldi gene.
    Ne diziydi bea.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SaGaPo

Off be başlığı görünce dalasım geldi gene.
    Ne diziydi bea.

valla sagapo hocam güzel diziydi hakkaten.ben şimdi torrentten ilk 2 sezonunu indirdim 3 ve 4üde bulcam tekrar izliycez arkadaşlarla yazın.ryanın fakir ama gururlu bi mahalleden gleip uyum sağlama (yada sağlayamama) süreci iyiydi.bişey daha ekliym,dizinin ana konuu aksiyon olmamasına rağmen dövüş sahneleri bi çok aksiyon filmine göre daha elle tutulur ve gerçekçiydi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ernsyds1

inanılmaz sevdigim bi filmdi karakterler diyaloglar mekanlar kızlar herseyiyle hayrandım bitmesine cok uzulmustum ama bi filmin sonuyla bası bu kadarmı guzel baglanabilirdi ya keske tempo dusmus olsada devam etseydi ben izlerdim genede

Evet...

4. sezonun başı mesela dün gibi aklımda

ve finalde süperdi.
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.