Şimdi Ara

OC izleyen yokmu (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
739
Cevap
0
Favori
29.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben indirdim. Nette heryerde var. Altyazı da var.

Rapid Premium'la ve indirme yöneticisiyle 115-120kb arası indirme hızıyla indirdim.
  • reis rapidde premium üyelik ve indirme yöneticisi hız farkı koyar mı? sen hangi indirme yöneticisini kullanıyorsun???
  • Premium üyelik tabiiki fark koyuyor. İndirme yöneticisi de koyuyor.

Internet Download Manager kullanıyorum. Netload.in premiumla okuldan 11mb/sn hıza eriştim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

Premium üyelik tabiiki fark koyuyor. İndirme yöneticisi de koyuyor.

Internet Download Manager kullanıyorum. Netload.in premiumla okuldan 11mb/sn hıza eriştim.

yuh desem ayıp olmaz di mi? daha yeni flashget le denedim indirmeyi normalde kendi başına bilgisayar 50kb/sn civarında indirirken 5kb/sn civarına düştü anlamadım olayı ve hemen flashget i sildim eski hızı kalmamış belli... idm yi denicem şimdi... bakalım nasıl???
  • quote:

Orjinalden alıntı: mawoix

quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

Premium üyelik tabiiki fark koyuyor. İndirme yöneticisi de koyuyor.

yuh desem ayıp olmaz di mi? daha yeni flashget le denedim indirmeyi normalde kendi başına bilgisayar 50kb/sn civarında indirirken 5kb/sn civarına düştü anlamadım olayı ve hemen flashget i sildim eski hızı kalmamış belli... idm yi denicem şimdi... bakalım nasıl???

Download Programları Fazla Fark Etmez Çok Büyük Derecede Rapidden Denediysen Şuan Hız Düşük Free Download Rezillik İlk Önce Alternatif Arıyorum Eğer Yoksa Dosyaları Gece Rapidden Çekiyorum Sabah Ve Geceleri Hız Yüksek Oluyor Ayrıca Hiç Bir Program Kullanmıyorum Pre Varken Flashget Kullanırdım Gece Yatarken Atardım Flashget 5Gb Dosyayı İnerdi Sabaha Kadar
  • bu pre üyelikler ne kadar fark yapıyor... mesela rapidden dosyayı normal indirmekle preli indirmek arasında kaç kb fark vardır???
  • bu arada sormayı unutmuşum... reis senin okul ne?
  • Free Rapid 1 acayip. Dediği gibi alternatif arıyorum. Bilg. Başında olmadığım zaman rapid pre'ye atıyorum. Geceleri ya da okula gitmeden bırakıyorum bitince kapat diyorum mesela.

ama bilg. başında olunca netload free'den kapatıyorum olayı
    ortalama 115-120kb/sn yine internet download manager'dan
  • reis herhal kota ve hız sorunun yok senin... kaç ytl lik int kullanıyorsun... ben 4 gb kota ve ortalama 50kb/sn hızdan bıktım... bu arada ttnet saolsun benim yerime kota mı durduk yere dolduruyor... burdan ttnete ban...
  • quote:

bu pre üyelikler ne kadar fark yapıyor... mesela rapidden dosyayı normal indirmekle preli indirmek arasında kaç kb fark vardır???

Rapidden Öğlen Vakti Filan Presiz İndirirsen Hız 50 Geçmez Ama Presiz Sabahları Ve Geceleri Free İndirirsen 100 Olur Bir Ara Rapid Freelere Hız Kesmişti 50'yi Hiç Geçmiyordu Ama Netloadda Filan Hep İnternet Hızın Neyse Okadar Hızda İndirebilirsin..
  • ben 1024 kullanıyom sınırsız. netload'ı her türlü tavsiye ederim. rapid'e bulaşma. alternatif netload bulursun mutlaka
  • nasıl??? bir the o.c. fanatiği yazmış... oda ben oluyorum... okuldaki sırama yazdım...

OC izleyen yokmu
  • niye free rapidle falan ugrasıyosunuzki arkadaslar.torrentten indirsenize.
  • torrent dediğiniz indirme sitesi mi??? biraz aydınlatsan... orda the o.c. nin türkçe dublajlısı var mı???
  • quote:

nasıl??? bir the o.c. fanatiği yazmış... oda ben oluyorum... okuldaki sırama yazdım...

OC izleyen yokmu

müthiş olmuş
  • quote:

torrent dediğiniz indirme sitesi mi??? biraz aydınlatsan... orda the o.c. nin türkçe dublajlısı var mı???

bittorrent isimli bir program var.dünyaca ünlü.torrentte adres gibi.programa onu atıyosun ve indirmeye başlıyor.türkçe düblajlısını bile bulabilirsin her dizinin
  • Güzel olmuşta kamu malına zarar vermek olmuş.

Bari Kirsten'ı falan da yazsaydın.
  • bir ara onlarıda yazarım ama onların köşesi ayrı olur malum genç nesilin yeri ayrı orta yaşlı kesimin yeri ayrı...
  • vallahi son 4 gündür sadece oc izliyorum.4. sezon 10.bölümdeyim.Yavaş yavaş bitiyor dizi.Tam marissayı sevmeye başlamıştım
    öldü
    kızcağız.

Neyse bugün bitiririm diziyi.
  • ve bitti dizi.Yerinde bitirmişler.3 süper sezonun aksine marissanın olmaması sebebiyle sönük bir sezon olsada iyi bitirdiler.

Birisi Ryan ile taylor evlenmiş demişde ben göremedim evlendiklerini ?

ve size Luke'un ünlü sözüyle veda ediyorum.

Welcome To The O.C,bitch
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.