Şimdi Ara

OC izleyen yokmu (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
739
Cevap
0
Favori
29.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: inonu88

quote:

Orjinalden alıntı: SaGaPo

Off be başlığı görünce dalasım geldi gene.
    Ne diziydi bea.

valla sagapo hocam güzel diziydi hakkaten.ben şimdi torrentten ilk 2 sezonunu indirdim 3 ve 4üde bulcam tekrar izliycez arkadaşlarla yazın.ryanın fakir ama gururlu bi mahalleden gleip uyum sağlama (yada sağlayamama) süreci iyiydi.bişey daha ekliym,dizinin ana konuu aksiyon olmamasına rağmen dövüş sahneleri bi çok aksiyon filmine göre daha elle tutulur ve gerçekçiydi.

Hocam çok güzel bir gençlik dizisi.
    Ben böyle senaryolara bayılırım.
    Oynayanlar da bize gerçek duyguyu aynen yansıtıyor,ve dizi kaçınılmaz olarak mükemmeliğe ulaşıyor.
    Ryan Atwood,Seth Cohen,Marissa Cooper,Summer....
    Muhteşem Dörtlü...
    Daha ne denir ki :D
  • ilk sezon bitmek üzere:)harika gidiyor
  • ozellikle ryan la seth okula sandy le kristen işe gitmeden once sabahları aralarında gecen diyaloglar atışmalar yanlıs anlamalar falan inanılmaz güzel olurdu tadına doyum olmazdı
  • Sandy süper ya.

Zeki adam. Şakalarıda güzel.

Benim favorim Seth idi. Fırlama ya...
  • Ryan Edwood 4 Sezonda Marissa Oldugunde Kendini Kaybetti Boksa Felan Basladı Tam Bnm Adamım...
  • 4.sezonun ilk bölümde sadece o olay. sonra normale dönüyor. volçek'in peşine gidiyor 2-3 bölüm o kadar. sonra normale dönüyor.
  • sagolun yahu:)insan spoiler kullanır
  • nerden indiriyonuz diziyi... bende indirtecem bir bilgisayarcıdan... dizi dehşet yav... bu arada reis seni ilk defa cep telefonu bölümünün dışında görüorum...
  • TV-Diziler bölümüne de takılıyorum. Takip ettiğim 1 çok dizi var.
  • hangi dizileri izliyon reis?
  • Bu arada diziyi indirmekten üşenenlere takas yoluyla yardımcı olabilirim.
  • arkadaşlar bu dizinin türkçe dublajlısı var mı? yada nerden indirebilirim türkçe dublajlısını?

türkçe dublajlısı yoksa altyazılı görüntü kalitesi iyi olarak hangi siteden indirebilirim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mawoix

arkadaşlar bu dizinin türkçe dublajlısı var mı? yada nerden indirebilirim türkçe dublajlısını?

türkçe dublajlısı yoksa altyazılı görüntü kalitesi iyi olarak hangi siteden indirebilirim...

PM.
  • dizinin bildiğim şarkıları şunlar:

Coldplay - Fix You
    Imogen Heap - Hide and Seek
    Jeff Buckley - Hallelujah

sizde paylaşırsanız sevincem... hepsini büyük bir zevkle dinliyorum süper şarkılar... ama tamamını dinleyin şarkıların...
  • türkçe dublaj li olarak e2 de hergün yayınlaniyor 2 kere izledim baştan sona kadar dizi zaten
  • Buradan tüm sezonların soundtrack'lerini bulabilirsiniz;

http://www.musicfromtheoc.com/

• quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

Buradan tüm sezonların soundtrack'lerini bulabilirsiniz;

http://www.musicfromtheoc.com/

çok çok saol 12. şarkıyı arıyordum bende...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

Bunun konusu ne?

bu Oc bana bi konu cagrıstırıo ama
    bole ısım mı konulur :D
  • Zamanında sormuştum o soruyu da...

İzlemeyenler bence mutlaka izlesin.
  • reis sen nasıl izledin? intten mi indirdin yoksa bir yerden mi satın aldın? aldıysan kaça aldın? indirdiysen kota ve indirme hızın kaç? çok mu soru sordum :D
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.