Şimdi Ara

OC izleyen yokmu (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
739
Cevap
0
Favori
29.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

sen yenisin...bizim burda attıgımız post belli....

genel olarak spoilerdan hoslanılmıyor...insanlar gayri ihtiyarı okurken bir bakıyor 2 bölüm sonraki onemli bir olayı ogreniveriyorsun

sinemaya gidip katilin kim oldugunu yer göstericinin sana söylemesi gibi bir sey...

millet yazınca uyarıyoruz...tahmin olabilir...ama olacak olan olayları oradan buradan okuyup burada yazmanın alemi yok...

baslangıc sahnesini soylemek ayrı bir olay...marissa oldu demek baska olay...

okumak istemiyoruz...bilen ve paylasmak isteyen varsa gasoll a pm atsın!
  • bence en guzeli gasoll 25. bolumu seyretsin sorusuna cevap bulur.

ama o zaman da oldugunu ya da olmedigini yazar
  • ya söleyin ya
  • arkadaslar cıvımayın

spoiler yasak

gitsin yabancı sitelere baksın
    delirtmeyin insanı surada...
  • söleyin söleyin
  • Lütfen spoiler olmasın Mewluth hoca açıklamış.Rahatsız edici derecede olursa şikayet ederim. Konuyu saptırmaya gerek yok.
  • ya kardeşim ben söylüyorum istiyende cevap verir benim her mesajıma cevap yazmayın ama zaten yeni konu açıcam inş. ordada böle yazmassınız
  • söyleyemezsin forumun kuralı. mewluth hocanın yazdıklaırnı iyi oku. git aç topicini ne halin varsa gör

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metality -- 22 Eylül 2006; 23:23:36 >
  • yok öle yazma şimdi Caiz2005 hemen çıkagelir mewluth olmasa sizi kim takar der.sonra yazdığı mesajını siler ondan kimsede ne olduğunu anlamaz.diğer arkadaşda yeni topic açar nasıl olsa beleş diye.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tekno06

yok öle yazma şimdi Caiz2005 hemen çıkagelir mewluth olmasa sizi kim takar der.sonra yazdığı mesajını siler ondan kimsede ne olduğunu anlamaz.diğer arkadaşda yeni topic açar nasıl olsa beleş diye.

o mesajı ben sildirdim bu zeki caiz2005 denilen şahıs beni çözmüş; mewluth olmasa seni kim takar falan yazmıştı, hay allahım ya
    caiz2005 sen anlamazsın ama forumda kişilerin dedikleri değil yönetim tarafından açıklanan kurallar geçerlidir ve bunu iletme işi bu konu için mewluth'e düşmüş o da kuralı açıklamıştır, bilmem anlatabildim mi? biz söyleyince anlamıyorsunuz belki bu şekilde anlarsınız

ayrıca bir not; sanane benden kendi işine bak içerikli bir pm attım bu şahısa cevabı;

quote:

sen gerçekte sosyal olmayan bir gerizekalı asosyal olarak gelmiş burda ahkam kesiyorsun. Allah bilir sivilde seni ciddiye bile alan yoktur söylediklerinden dolayı gelmiş burda kendine yer etmeye çalışıyorsun. acıyorum sana

bir de beni döve döve adam edicekmiş, nasıl korktum nasıl korktum anlatamam
  • zaten kimin mesajı olsa ne yazar. sende ne güzel saygı duyulan bir insandan alıntı yapmışsın.tak diye olmaz da diyebilirdin.burayı takip eden bir dünya insan var ve şu an tv den takip ediyolar.ben böyle bir durumla karşılaşsam kafayı yerim yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekno06 -- 23 Eylül 2006; 2:34:33 >
  • robert kardes...al sununla bi randevu randevu tarihini ve yerini bana da bildir...dove dove adam nasıl olunuyormus gorsun!
  • quote:

Orjinalden alıntı: sexai

robert kardes...al sununla bi randevu randevu tarihini ve yerini bana da bildir...dove dove adam nasıl olunuyormus gorsun!

hocam arkadaş klavye delikanlılarından o yüzden randevu falan hikaye
    baksana karşısındaki insan hakkında en ufak bir fikri yokken bile neler yazmış, sağda solda gördüğü lafları copy-paste yapıp pm göndermiş. sakın kuralları hatırlatmayın bu şahsiyetsize yoksa ne asosyalliğiniz kalır ne insanlığınız, ben blokladım zaten densizi işim olmaz böyleleriyle dayaktan da anlamaz çünkü bu tür cahil insanlar
  • Samet seni biliyoruz boş insanlarla uğraşmaya değmez en iyisini yapıp bloklamışsın.

Ukalalık gibi olmasın internet bölümünde gördüm. Dizi indirmek isteyen arkadaşlara
    http://www.tvtorrents.com/ süper olmasada normal bir tracker. utorrent le 24 ortalamyala indiriyorum.
    rapid derdinden şimdilik kurtuldum
    Rapidi beğeniyorum ama modeme reset atmaktan sıkıldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metality -- 23 Eylül 2006; 14:57:17 >
  • eyvallah robertim....

metality bu utorrent dedigin ares bearshare gibi indirme programı mı?

gerci ben pek indirmiyorum hard disk dolu...
    bir ara dvd writer alıp benim de indirmeye girişmem gerek...memnun musun programdan...o verdigin adres ne ise yaramaktadır?

sagol
  • Ben daha önce google da torrenti aratıp öle deniyordum çok leecher(sülük) olduğundan tam performans alamıyordum.

http://www.tvtorrents.com/ e üye oldum torrenti burdan indiriyorum leecher az dolaısıyla performansıda iyi. nip/tuck 2. sezonu indirdim 24 ortlamayla geldi. şimdi the o.c nin 1. sezonunda 12 -27 olan bölümleri indiriyorum.(5 gb kadar) şuan yuzde 15 e geldi bile 24 ortalamayla iniyor çok iyi benim için. bu bitsin one tree hill in tek torrentte 3 sezonu var yaklaşık 15 gb harddiski boşaltmak lazım onu indirmeyi düşünüyorum. günde 1.5 gb indirsem 10 günde biter yani 3 sezon

utorrent ares ve bearshare den farklı. programı kurmadan çalıştırıyorsun torrentini indirdiysen programdan torrenti açıyorsun indirmeye başlıyor bu kadar kolay yani
    utorrent resimli anlatım linkte varhttp://forum.donanimhaber.com/m_4797298/tm.htm

torrente önemli olan kaliteli tracker olan sitelerden indirmek. bitmetv çok iyi diyorlar ama davetiyeside zor bulunuyormuş. tvttorents.com da yakında üye alımını kapatabilir şimdiden üye olun derim.

Konuyu saptırdıysam özür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metality -- 23 Eylül 2006; 15:34:39 >
  • bir de invitation code alsammm????

artııı cok teşekkürlerrrrrrrrrr
  • bu r7brtpires anlamamış olabilir ama ben orda espri yaptım. o da işi bayağı bir ciddiye alıp küfür ve hakaret içerikli pm atmış. bende ona hitaben hakaret dolu pm attım. spoiler vermenin hoş birşey olmadığını bende biliyorum ve karşıyımda böyle şeylere zaten. kanımca r7brtpires kardeşin zekasının erişemeyeceği bir espri yaptım o da olayların bu haddeye gelmesine sebep oldu. umarım anlaşılmıştır...
    quote:

Orjinalden alıntı: r7brtpires

quote:

Orjinalden alıntı: tekno06

yok öle yazma şimdi Caiz2005 hemen çıkagelir mewluth olmasa sizi kim takar der.sonra yazdığı mesajını siler ondan kimsede ne olduğunu anlamaz.diğer arkadaşda yeni topic açar nasıl olsa beleş diye.

o mesajı ben sildirdim bu zeki caiz2005 denilen şahıs beni çözmüş; mewluth olmasa seni kim takar falan yazmıştı, hay allahım ya
    caiz2005 sen anlamazsın ama forumda kişilerin dedikleri değil yönetim tarafından açıklanan kurallar geçerlidir ve bunu iletme işi bu konu için mewluth'e düşmüş o da kuralı açıklamıştır, bilmem anlatabildim mi? biz söyleyince anlamıyorsunuz belki bu şekilde anlarsınız

ayrıca bir not; sanane benden kendi işine bak içerikli bir pm attım bu şahısa cevabı;

quote:

sen gerçekte sosyal olmayan bir gerizekalı asosyal olarak gelmiş burda ahkam kesiyorsun. Allah bilir sivilde seni ciddiye bile alan yoktur söylediklerinden dolayı gelmiş burda kendine yer etmeye çalışıyorsun. acıyorum sana

bir de beni döve döve adam edicekmiş, nasıl korktum nasıl korktum anlatamam
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.