sonbaharda 3. sezon başlar, diziye yeni katılan 2 sima var. Biri "Boston Public" teki sarışın avukat, diğeri de bir erkek oyuncu ama bana pek tanıdık gelmedi.
ingilizce altyazılarıyla birlikte dizinin tüm bölümlerini (divx) satın alabilirim. cd ya da dvd. bir bölüm aşağı yukarı 350 MB tutuyor sanırım.
the oc nin fan forumu wardır oc sewenlere duyurulur wallawww.theocforum.org
ben 1.sezonu izlemedım 2.sezonu izledim netten inndirip
şimdide 1.sezonu arıom...onlarıda bulup 1.sezonuda izlemek lazım
yaw ii güsel de.. cnbc-e de sonbahar da başlıcak dioo.. da tam tarih bilen war mı yeni sezon ne zmn başlıcakk??
Ben hiç izlemedim. Nette tanıştığım ve baya güzel dostluk kurduğum bi arkadaşım dediler gibi izliyo. Ryan karakteri var mı niki hep ölede msn'de.
ilk bölümden seyretmeye başlayınca ilginç oluyor
oc sewerler.. gerçi öğrenmişsinizdir belki ama ben yinede üstünden geçiiim. çnkü duyunca çok sewindim.. yeni sezon (izlememiş olanlar için) 15 eylül 21:00 da başlıyo... dikkatinizee yihuuuuuuu
1-seth 2-anna (ki kendisini daniel powter'ın bad day klibinde gördüm ve yine aşık oldum) 3-sandy
bu 3ünü istiyorum en kısa zamanda,bende 2.sezonun ilk bölümünü indiirip izledim alt yazısız çok güzel yaaa....süpper dizi...california ya gitmem gerek... bu arada 2.sezonun ilk bölümünde Dios Malos 'un bir şarkısı var-adı you got me all wrong süpper şarkı dizinin tüm şarkılarını beğenmişimdir ama....ilk üç 1-normal dizi başlarken ki müzik 2-hallelujah-dinlemeyen kalmasın,ilk sezonun bitişinde çalmıştı,seth yelkenle giderken 3-Dios Malos'tan-You got me all wrong
olmazmı kardes super dızı haftaya persembe yenı bolumlerı baslıyo peki bi soru summer mı marissa mı hadı cvb beklıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: jimmyfloyd
olmazmı kardes super dızı haftaya persembe yenı bolumlerı baslıyo peki bi soru summer mı marissa mı hadı cvb beklıyorum
ikisi de kötü anna..... anna.... ama summer im sexiliği marissa nın sadeliği....orataya bi karışık...ama yine de Anna
valla ben de severek izliyorum ilk izlediğim günden beri seviyorum yeni bölümlerini dört gözle bekliyorum
oc sevenlere.....
dizinin hastasıyım ama seth in ayrıca hastasıyım
oc yi bende bir ara agzımın suyu akarak isliodum,ama sonradan o süper hayatları görmeye sinir olmaya basladım..herkes çok güsel,çok yakışıklı,çok zengin,yalandan sorunlar filan falannn.yani tipik olarak obeziteden patlıycak olan we gösterdikleri aşkların asla yaşanmadığı amerkanın bizi kandırmak,kendimizi yetersiz ve kötü hissetmemiz için yaptığı klasik teenage dizisi.ama olsun dizi işte ama yalanndannn.yakışıklı ötesi adam brody ye bende hastayım,gelecek war sanki,gerçi rachel bilson tarafından kapaklanmış ama ne dielimm,mutlu mesut olsunlar...
dizi çok güzel, bende faniyim ama ryan'in 16 yasinda olduguna inanmak çok mantiksiz geliyo...
16 mııı? işte bu skandal benim için bari 20 deyinde fit olalım yahu....16 mı...helal o zaman bu kadar ii oyunculuk,ders alsın bizimkiler..
quote:
Orjinalden alıntı: sexai
16 mııı? işte bu skandal benim için bari 20 deyinde fit olalım yahu....16 mı...helal o zaman bu kadar ii oyunculuk,ders alsın bizimkiler..
hayir öyle degil yaw... canlandirdigi karakter 16 yasinda... adam 79 luydu galiba... mischa ise 86li, o karakteriyle ayni yasta hemen hemen...
ewet 2. sezon dün başladı nihaayett.. gerçi izlemiş olanlar war ama.. hady hayırlısı sizce nasıl başladı?