Şimdi Ara

OC izleyen yokmu (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
739
Cevap
0
Favori
29.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • alex süpper hatun abi... vuruldum yani.. hele geçip seth'in dudaklarına yapışmadı mı.. seth'in suratı görülmeye değerdi.... güzel dizi... güzelll....
  • bidahaki bölüm daha güzel olcak izledim ben ewde bölümü
  • Evet izliyorz!!entrika.capraz ilişkiler,gençlik gibi klasik konuları ele alan türkyede olsa bu kadar olmaz dedirtecek bi PEMBE dizi ndenmi pembe dizi son bölüm seth cohen summerla dans etti erk arkadası geldi tmm devam edn dedi gitti cocuk bara kmle konustu gecen sethle dans eden sarısın kızın olduğu yere(Tesadüfe bak)orange county gibi bi yerde sansa bak:)cocuk derdni actı(summer ın sevgilisi)kıza kızda gaza getirdi ve giderken seth coheni dersini vericm dedi kızda aaaaa dedi-----cocuk summer ın yanına gtti ve yumruk attı o sırada sarısın geldi ne alakaysa Pembe dizi 1---
    sonra ryan bi kızla cıkmya basladı o da caleb nicholun kızı cıktı bak sen böle bi dizi yani
    Ynede iyi dizi----
  • Gerçektende süper bir dizi çok ilginç ama izledigim zaman hiç bitmesin ve dizinin sonu olmasın istiyorum.Ama yeni bölümlerinin çogunu kaçırdım çalışma saatlerimde başlıyo kahretsin.
  •  OC izleyen yokmu

• summer'ın tahtı gerçekten sallantıda...

OC izleyen yokmu
  • alex benimdirrrrrrrrrrrrr benim kalacakkkk...... elleşmeyin.... robert ayıp ama tüm kızları sen mi alcan....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa summer'ınla ilgilen senn...
  • harbiden haklısın yaw, bende resmen açgözlülük yapıyorum, ben en iyisi ilk göz agrımla dewam ediyim, alexle sana mutluluklar
  • alex benim sizin olamaz ah seth ah hep snn yüzünden ulan
  • kimsin sen sezer alexi ilk ben kaptım hasta etme adamı efendi olll...

aferim robert...summer la sen alexle ben çifte düğün önümüzdeki yaza ok mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sexai

kimsin sen sezer alexi ilk ben kaptım hasta etme adamı efendi olll...

aferim robert...summer la sen alexle ben çifte düğün önümüzdeki yaza ok mi?

grupça takılmaya ne dersin, önümüzdeki hafta "the killers" ın konseri warmış

not a date, just a group hang out
  • grup mu?? ne diosuun sen yaa... killers'ı bilmem de... böyle garip konuşursan "ı will kill you " olayına gircem ufaktan..... ama summer da fena değilll yaaa..
  • olum belli sen yeni sezon bölümlerini izlememişsin, 2 bölüm öncesine gönderme yapmıştım yukardaki cewabımda...
  • ulan replikleri mi ezberlion
    hatırladım ok... ok.. kabull...
    not a date, just a group hang out.... kesinlikleee !!! budur.. hatırladım.. ama bu hafta izlemedim ..yarın izleyecem...
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nerazzuri -- 15 Aralık 2005, 19:22:59 >
  • alex'le summer ayrı ayrı meyvelerdir...biri samsamo'nundur..diğeri de benimmdir..ve öylede kalacak....şerefsiz seth.. bu hafta gene yaptı numarasını...adi herif...
  • o.c nin hastasıyım özellikle adam brody cocuk dehset bi olay yaaaaaa ama bu sene marissa ve summerın pabucu dama atıldı yeni bas karakter alex ve lindsay ryan a da yazık cocuun bi düzgün iliskisi olmadı marisa gidici arkadaslar ve sethi kaybediyoruz yeni bölümünde seth ryan 2 olucak ve araba calıcak ya alex cok dehset gercekten ve sethle yakısıolarrr

]

OC izleyen yokmu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eQubia -- 22 Ekim 2005, 15:56:53 >
  • oc manyak dizi hele ordaki mischa barton yokmu süper kadın cok güzel biri süper ötesi yaratık...onun için seyrediyom coğunlukla ama tabi dizide güzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: iskeletor

oc manyak dizi hele ordaki mischa barton yokmu süper kadın cok güzel biri süper ötesi yaratık...onun için seyrediyom coğunlukla ama tabi dizide güzel

abi helal valla 18 lik çıtırı süper kadın yaptın yaa...ne diyeyim bravoo sana... dizi çok iyi.... son bölümde kirsten'ın attığı tokat süpperdi...

seth&alex ahhh ulan ahhhhhh..... alex'i istiyorummmmm
  • başıma gelen en güzel şey bu dizi izleyemez isem bir hafta boşa geçmiş gibi geliyo
    hem perşembe hemde pazar tekrarını izliyorum ama yinede izlemek istiyotum
    bu dizi biterse bende diterim

bu arada alex süpeeeeeeeeeerrr
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.