Şimdi Ara

oc sonucu x800gt ekran kartımda oluşan graik bozulmaları acil yardım lütfen :( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

http://img359.imageshack.us/img359/9380/pol20051123013822623jq.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloudtr -- 30 Kasım 2005, 16:13:20 >
  • Biosta sorun olabilir.Biosu tekrar yükle yada farklı bios dene.
  • benimde aklıma geldi ama daha önce hiç bios yüklemedim ekran kartı biosunu nerden bulablirim ve hangi programı kullanarak güncelleye bilirim yardımcı olursanız sevinirim
  • oyunda bug olabilir belki...
  • Tek oyunda oluyorsa takma kafayı o oyundaki bir grafik hatasına yada surucu hatası fln dır..en son sürücü illa o bug ı gidercek diye bişiy yok...Ha önemli olan sen overclock yapmadan once bu oyunda gene aynı hata varmıydı..yoksa hemen kartı takar takmaz overclock mu yaptın?
  • elinde gta sa varmı?
    bendede benzer bir sorun olmuştu ilkin gta da vardı sonra çoğu oyuna yayıldı (bu arada kart 9550 idi)
    fazla yaşamadı
  • elimde gta yok bu arada şu anda bozulma olan oyunda daha önce yapmıyordu fakat oyun sürekli update ediliyo belki update sonucu böyle bişi olmuştur bilmiyorum ama diğer oyunlarda olmuyo.. Denediğim oyunlar : HL2, Fable, Doom3, Far cry, Pain killer, Hitman2 bu saydığım oyunların hiçbirinde ne yavaşlama nede herhangi bir grafik hatasına rastlamadım ki bütün özellikleri açtığım halde... ilk ram lerden şüphelendim fakat eğer ram lerde bir sorun olsaydı zannediyorum ki bütün oyunlarda aynı hatayı yada değişik şekillerde bir hata mutlaka verirdi... ekran kartını aldıktan 3 gün sonra fanı bozulmuş bende garantiye göndermiştim fan ı değiştirip geri yolladılar bu seferde grafik hatası veriyor... tekrar yollamayı şu durumda düşünmüyorum daha 2 yıl garantisi var eğer hatalar çoğalır ve bütün oyunlara yayılırsa tabiki garantye göndermekten başka bir şansım kalmaz. Bu arada bios a atitool bir şekilde zarar vemiş olabilirmi? eğer öyle bir ihtimal varsa bios u güncellemeyi yada tekrar kurmayı deniycem lütfen bu işlemi nasıl yapabileceğimi anlatırsanız sevinirim..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.