Şimdi Ara

oc sonucu x800gt ekran kartımda oluşan graik bozulmaları acil yardım lütfen :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese selam yeni aldığım Powercolor x800gt ekran kartıma aşırı merak sonucu o/c yaptım açıkçası daha önce hiç yapmamıştım... 510/1050 ye çıkardım ve kart ta hiçbir sorun gözükmüyodu artifact testlerinde de hiçbir hata vermiyor fakat oyunlarda bozulmalar oluyor. mesela karakterin elinin renginden başka bir yerde olduğu zaman oraya doğru uzama oluyor.... çok acayip birşey ama çok rhatsız ediyor. bende bunu görür görmez ekran kartımı eski haline getirdim fakat grafik bozulmaları düzelmedi sizce nedeni nedir ve bu konuda yapabileceğim bir şey varmı? sürücüleri kaldırdım tekrar yükledim hatta format attım düzelmedi lütfen yardımcı olun :(

• saat hızlarını düşür çok zorlarsan ramler falan arızalanabilir haberin olsun
  • Rekor denemesi yaparsanız olacağı budur dostlar.Bu herkese ders olsun.%20 den fazla overclok yapmayın ve her zaman en üst değerden 20-30 mhz aşağıya ayarlayın saat hızlarını.
  • bende de 9800pro vardı (hala var :) ) o/c yaptım çok ufak bişe oyuna girdim 2 dk oynadım ve artifectler çıktı ve aynen seninki gibi bi daha da gitmedi ramler arızalanmış garantiye yolladım yenisini verdiler (mavi bilg.)

sana da geçmiş olsun
  • Hemen karamsarlığa düşme bence
    Driver değiştir birde öyle dene
  • cevaplarınız için teşekkür ederim beyler yanlız benim kafamı karıştıran bir şey var bu bozulmaları sadece 1 oyunda yapıyor HL2 gibi Fable gibi ram lere daha çok ihtiyaç duyulan oyunlarda saatlerce oynadığım halde daha rastlamadım... Final Fantasy 11 online da yapıyor sadece driver ları sildim yükledim dediğim gibi makinaya format bile attım ama aynı oyunda hala yapıyor oyunu grafik ayarlarınıda değiştirdim düzelmedi :( Sizce oyunun grafik motorundanmıdır yoksa gerçekten kartın ram leri bozulmuş olabilirmi? ama dediğim gibi sadece Final Fantasy 11 Online da yapıyor...
  • kartı zorlamışsın artifact vermeis normal driver ile alakası yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kart def. da artifact veriyor yanlız okumadan cevap yazma
  • eğer def.da her oyunda aynı şeyi yapıyorsa kart bozuktur yada o/c yaptığın program ile defaulta geri cekmeyi unutmuş olabilirsin dirver kaldırınca o/c programları defaulta cekmiyor bazen saat hızlarını
  • ya kartı zorlamış olabilirim fakat sadece tek bir oyunda yapması sizinde kafanızı karıştırmadımı? atitool dada artifact testinden sorunsuzca geçiyor..
  • yok default a çektim zaten everest home programında saat hızları da normal gözüküyor. ama normal gözüktüğü halde normal hızda çalışmıyor olabilir mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cloudtr

ya kartı zorlamış olabilirim fakat sadece tek bir oyunda yapması sizinde kafanızı karıştırmadımı? atitool dada artifact testinden sorunsuzca geçiyor..

hangi oyun o söyle bakalım
  • yukardada yazdığım gibi HL2 ve Fable ı saatlerce oynadım ve birtek artifact a rastlamadım... Bozulmalar Final Fantasy 11 Online da oluyor oda her zaman olmuyo işin ilginç tarafı bir gün oluyo bir gün olmuyo anlamadım gitti ><
  • psu olabilirmi acep
  • zannetmiyorum ya psu feel 550watt hadi gerçek gücü okadar vermez bu psu ama en az 400watt verir heralde kasa feel hurrican2
  • garantiye yolla kartı ozaman başka bir tane al,, kartı kafalarına fırlat yenisini verin deyip bağır çağır
  • arkadaşlar sorunu kısmen çözdüm atitool ile saat hızlarını düşürdüm ve sorunum düzeldi.. yani benim anladığım ekran kartında herhangi bir hasar yok peki bu kart kendi def. inde neden artifact verir? saat hızları gösterdiğinden daha fazla olabilirmi? bu arada bi oyunun benchmark i ile bench aldın def. de 4050 verirken düşürdüğüm halde 4200 veriyo bunun sebebi sizce ne olabilir?
  • @Cloudtr;
    Ramler bozulmuştur büyük ihtimalle.
  • sürücü güncellemeyi yada başka sürücü kurmayı denedin mi?Tek oyunda varsa sürücü bugı olabilir.
  • sürücüleri sildim yükledim hatta makinaya format attım son sürücüleri indirip onları kurdum ama aynı oyunda hala yapıyo.... :(
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.