Şimdi Ara

OC un piri olan arkadaşlara zor bir soru soracağım. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: YAZICIOĞLU

Arkadaşının full stabil kavramı ile senin full stabil kavramın farklıdır.

Mesela benim fullstabil kavramamım.Süper pi 32m yaparken aynı zamanda prime çalıştırıp bide memtest açarım.Ortam sıcaklığını 20derecenin üstünde tutarım.
    Mesela bu forumdada yanlış kullanılan bir kavram stabil kavramı.
    Neye göre stabil?
    3dmark ta mı stabil.
    Masaüstündemi stabil.
    Yanlış hepsi.

4ghz bi p4 yaklaşık 120watt felan çekiyor.Ve okadar ısı yayıyor.Bence o işlemcini o değerda gerçekten stabil olması için Soğuk su ile soğuması lazım.

İyi bir konuya parmak bastın ,hakikaten stabilite nin neye göre olduğunun,hangi değerlerde kriterin ne olduğunun belirtilmesi lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: YAZICIOĞLU

Volt*amper=WATT
    Yani amperin az olması watın az olması demektir.Veya tam tersi de olabilir.

Arkadaşının full stabil kavramı ile senin full stabil kavramın farklıdır.

Mesela benim fullstabil kavramamım.Süper pi 32m yaparken aynı zamanda prime çalıştırıp bide memtest açarım.Ortam sıcaklığını 20derecenin üstünde tutarım.
    Mesela bu forumdada yanlış kullanılan bir kavram stabil kavramı.
    Neye göre stabil?
    3dmark ta mı stabil.
    Masaüstündemi stabil.
    Yanlış hepsi.

4ghz bi p4 yaklaşık 120watt felan çekiyor.Ve okadar ısı yayıyor.Bence o işlemcini o değerda gerçekten stabil olması için Soğuk su ile soğuması lazım.

kesinlikle katılıyorum.

Kimilerine gore Superpi 1M full stabilite olmus.

• quote:

Orjinalden alıntı: kyorhan

iyi de abi ben 4.0 ghz hiç göremedim ki ? 3.8 ghz den sonra bios a bile girmiyordu pil çıkarıyordum. Bana amperi yüksek bir psu tavsiye ediver o zaman.

İLLAKİ İYİ BİŞEY ALICAM DERSEN ENERMAX 480
    HEM AMPER OLARAK ÇOK İYİ HEMDE FİYATI UYGUN GERÇEK 480 VEDE 32A V.20 DAHA NE OLSUN??

http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?Product_ID=EG485AX
  • @YAZICIOĞLU

super pi 32M testini bitiren bir sistem stabilmidir peki hocam.
  • 32m prime test ve mem test aynı anda demiş
    yani 3 ü bir arada
    ben pc me acırım abi
  • quote:

Orjinalden alıntı: mmengi

@YAZICIOĞLU

super pi 32M testini bitiren bir sistem stabilmidir peki hocam.

evet full stabil oluyor demektir
  • Açıkçası ben prime üstüne 32m ve memtest açıyorum
    32m bittimi benchleri kapatıyorum ve 2048x1536 medal of honor açıyorum yarım saat bir saat felan.
  • hımm fireball a enermax lar yeni gelmiş 119 euro değilde 119 dolar olsaydı süper olurdu
  • bence anakarttan sınırı zorluyamıyor
  • yazıcıoğlu@ bende zaten onu kastetmek istemiştim 18A tek rail kullanan fsp 400watt'ın akım gücü aygıtları tam olarak besleyemeyebilir ama benzer psu ile işlemciyi satın alan arkadaş 4.0ghz görmüş :))
  • Tabi psu dan psu dahi fark var.
    Mesela aopenların psu larını fsp üretiyor aynı model oluyorlar fakat farklı özelliklere sahip oluyorlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: HYDRA

hımm fireball a enermax lar yeni gelmiş 119 euro değilde 119 dolar olsaydı süper olurdu

HOCAM O BİLE BÜYÜK GELİŞMEDİR BENCE FİYATI İLERKİ ZAMANLARDA DÜŞECEKTİR ANCAK BU HALİYLE BİLE SÜPER FİYAT DAHA NE OLSUN TAGAN ALACAĞINA BUNU AL YADA FSP YERİNE KESİNLİKLE TERCİH EDİLMELİ BENCE
  • ENERMAX İYİDİR AMA BEN ŞUAN MEMNUNUM AÇIKCASI
  • quote:

Orjinalden alıntı: BBI

quote:

iyi de abi ben 4.0 ghz hiç göremedim ki ? 3.8 ghz den sonra bios a bile girmiyordu pil çıkarıyordum. Bana amperi yüksek bir psu tavsiye ediver o zaman.

HEM AMPER OLARAK ÇOK İYİ HEMDE FİYATI UYGUN GERÇEK 480 VEDE 32A V.20 DAHA NE OLSUN??

Tagan 480 Watt hem daha ucuz bundan hem de amperleri buna oranla daha yüksek hocam.

• quote:

ENERMAX İYİDİR AMA BEN ŞUAN MEMNUNUM AÇIKCASI

sen de o sistem için abartı psu kullanıyosun yaw ? THX 550 yi de ona mı bağlıyosun yoksa
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: BBI

quote:

Tagan 480 Watt hem daha ucuz bundan hem de amperleri buna oranla daha yüksek hocam.

v1.3 ile v2.0 amper değerlerini karşılaştırıyorsan sana hiç birşey diyemem hocam resmen yaptığın iş 1600 motor ile 2000 motor arası karşılaştırma yapıyorsun

• quote:

• quote:

quote:

sen de o sistem için abartı psu kullanıyosun yaw ? THX 550 yi de ona mı bağlıyosun yoksa

benim sistemin cektiği güç nerdeyse seninki ile aynı 2450 mhz deki işlemci senin işlemcinden daha cok watt cekiyor ayrıca ben watt için değil total 36 Amperlik değeri için bu psu yu aldım

• @yusufchuk.
    istersen senin boardın nasıl vcore mod olacağı hakkında bilgi verebilirim.ben yaptım, başarılı 1.60v ta kadar verebiliyorum ama işlemci dandik herhalde tam olarak verim alamadım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.