Şimdi Ara

OC YAPINCA FORMAT GEREKİR Mİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni Kasa almayı düşünüyorum birisinden ama overclock yapmak istiyorum bilgisayar gelince. Açıkcası sormak istediğim su bilgisayarda dvd-rw falan takılı degil suan elimde benim var aslında kenarda hali hazırda duran ama diyorum ki overclock yapsam sonucta bios ayarları degiscek format atmam gerekiyor mu ?

• hayır format atmana gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anjeliqué -- 11 Ocak 2016; 13:36:42 >
  • carlos_1903 kullanıcısına yanıt
    Hız alayım derken aksi hali hatta sistemi kaybedebilirsiniz bile deneyiminiz yoksa tavsiye etmem
  • carso kullanıcısına yanıt
    yok zaten işlemcisi oc için üretilen intelin 20.yıl işlemcisi herseyi acık acık videoda anlatıyorlar. Benim tek merak ettiğim ''oc yapınca format gerekir mi''ydi cunku optik sürücü yok bilgisayarda. Gene de tşk ederim uyarıları için.
  • oc yapınca formaya gerek yok ama ısı oranı artacaktır buna da dikkat edin normal seyrinden daha fazla yükte çalıştıracağınız için ısı oranıda artacaktır
  • gereksiz
  • Diyelim gerekti optik sürücü artık 2016 yılında kullanılmıyor. USB bellek kullanabilirsiniz.

Gerekli değil format.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • carlos_1903 kullanıcısına yanıt
    tamamdır tşk ederim kasa geldi kurdum oc ilk yapıldıgı gibi duruyormus benim bişey yapmama gerek kalmadı. Formatta atmadım bana yollamadan 1 gün atmıs zaten eleman. İlginiz için tsk edeirm tekrardan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.