Şimdi Ara

Ocak ayında Netflix'e eklenecek özel yapımlar açıklandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ocak ayında Netflix'e eklenecek özel yapımlar açıklandı

Hem dünyada hem de Türkiye'de en büyük video akış platformlarından biri olan Netflix'in, 2021 Ocak ayında Türkiye'de yayınlayacağı özel içerikler belli oldu.

Ayrıca Bkz.Exxen'de yayınlanacağı kesinleşen dizi, film ve programlar

Ocak ayı listesine baktığımızda dikkat çeken yapımlar şöyle:

• Basketbol severlerin yakından tanıyacağı Tony Parker'a odaklanan Tony Parker: The Final Shot, 6 Ocak'ta yayınlanacak.

• Başrolünde Omar Sy'ın olduğu komedi türündeki dizi Lupin, 8 Ocak'ta yayınlanacak.

• Netflix'in yeni yerel içeriği olan başrollerinde Engin Günaydın ve Haluk Bilginer'in olduğu Azizler, 8 Ocak'ta yayınlanacak.

• Netflix'in yeni suç belgeseli Night Stalker: Bir Seri Katili Yakalamak, 13 Ocak'ta yayınlanacak.

• Netflix'in sevile nanimasyon fantastik komedi dizilerinden Disenchantment'ın üçüncü sezonu 15 Ocak'ta yayınlanacak. 

• Bir dönemin çocuklarının en sevdiği çizgi filmlerden olan Winx'in, liveaction uyarlaması Winx Efsanesi: Kader, 22 Ocak'ta yayınlanacak.

• Burak Aksak ve Selçuk Aydemir'in yeni dizisi 50m2, 27 Ocak'ta Netflix'te yayınlanacak.

Ocak ayında yayınlanacak olan tüm Netflix özel içeriklerini aşağıdaki videoda bulabilirsiniz. Özel içerikler dışında bu ay her zaman olduğu gibi özel olmayan içerikler de platforma eklenecek.

• asgari ücrete %20 zam geldigine gore, netflix 42tl den 50tl ye çıkacak bence, youtube premium vs. hepsi zamlanır.
  • Midnight Sky muhteşemdi...

• quote:

Orijinalden alıntı: kartal172

Midnight Sky muhteşemdi...

izlemeye değer mi gerçekten? çok kötü yorumlar görünce ben vazgeçtim. baya gömdüler filmi ekşi sözlükte falan

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

izlemeye değer mi gerçekten? çok kötü yorumlar görünce ben vazgeçtim. baya gömdüler filmi ekşi sözlükte falan

Alıntıları Göster

ya izle ama atlata atlata gidiceksin

ben clooney baba var diye izledim ama çok kötü ya kendisi yönetmiş zaten baba hiç becerememiş.

Disenchantment'ın üçüncü sezonunun gelmesi müthiş oldu en çok beklediğim yapımdı valla sonunda

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.