Şimdi Ara

Ocak ayından kırmızı ışık cezası gelmiş (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Rönesans tablosu gibi, isanın son kırmızı ışığı. bu fotoğrafta seçilip ceza yazılan tek siz değilsinizdir, zorlansa doları 7₺ çekmeye yetecek likidite bulunur :)
    ayrıca serinlik geldi fotoğrafı görünce 50© adana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jademugla kullanıcısına yanıt
    Sayın hocam, peki konuyu açan arkadaş ödemek zorunda mı?

Arkadaşınıza üzüldüm. .

• Ciddi anlamda para kalmadı yılbaşıda yaklaşıyor insanlara sarıyorlar. Aracımda adaptif sis farı var 40 km altı Hızda sağa sola dönüşlerde veya sinyal yakınca tek taraflı yanar. Polis çevirmesine sinyal verip girdim neden sis farınız açık diyorlar siz içeriden bir tuş ile açmışsınızdır diyorlar en son gösterdim direksiyon dönünce yandığını "haaa öylemiymiş yaa" falan diyorlar. Ulan bilmiyorsan sus bari rezil olma, gereksiz ego ile vatandaşın canını ceza ile yakmakla başın göğe mi erecek?

• Bana da şubat ayında yediğim ceza bugün tebliğ edildi. aynı konu sahibi arkadaş gibi geçen hafta e-devletten baktığımda görünmüyordu.

O1 Uzunçayır - Altunizade bağlantı yolunda hız koridoru uygulaması başlamış sanırım. her zaman gittiğim yolda 89 km ile 288 TL ceza yemişim. erken ödeme ile 216 TL oldu. 80 km hız limiti varmış. 1 km ile ceza yemişim.

• jademugla kullanıcısına yanıt
    Merhaba, belirttiğiniz yerde nerde kontrol noktası var?

• sende gene iyi bana trafik müfettişi ara sokakta yaya geçidi olmayan yolda yaya geçidine parktan ceza yazmış. haberim bile yok öyle bir geçitte yok. yarın gidip itiraz edeceğim

• Trebuchet55 kullanıcısına yanıt
    Sorun da orada. Yok işte. Ne cezayı yazan ekip belli ne denetleme yapan ekip. Muhtemelen fahri trafik şube denetlemeyi arayıp yazdırdı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maliyenin verdiği 2020 gelirlerinden trafik cezalarına ait kota dolmadıysa dönüp dönüp geçmiş aylardan ceza yazılabilir. Ceza düzenlenmeyen bir sürü yedekte ihlal hazır beklemekte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _mp_ -- 6 Eylül 2020; 21:47:50 >
  • _mp_ kullanıcısına yanıt
    kabus gibi
  • Kaçırdığınız bişey var. Kırmızı yandıktan sonra geçilebilir algısı var ülkemizde. Bu yüzden çok sayıda kaza meydana geliyor. Sarı yanıyor yavaşlıyorum kırmızıda duruyorum. Kırmızı yanmasına rağmen herkes geçmeye devam ediyor. Kırmızıdan sonra belli bir saniyede geçilebilir algısı var. Mobese kazalarını izleyin görün. O yüzden bu cezaların yazılması gerekiyor.

• bluerdem kullanıcısına yanıt
    Banada ocakta yediğim ceza 1 2 gün önce geldi kırmızıda çizgi üzerinds durmuşum o kadar da kontrol ederim sorgularım internetten hiçbir yerde yoktu 9 ay sonra gönderdiler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Draqonn kullanıcısına yanıt
    Yıl sonu yaklaştıkça ne koparsak kardır diye düşünüyorlar heralde

• Lınc L kullanıcısına yanıt
    ahah evet

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.