Şimdi Ara

Ocak ayından kırmızı ışık cezası gelmiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar merhaba bugün eve tebligat geldi ocak ayında kırmızı ışıkta geçiş yapmışım (bir hafta önce e-devlet'de gözükmüyordu) ihlal öncesi diye koydukları resmi ekliyorum muhtemelen ışık yeni yandığı anda geçtim çünkü ihlal öncesi diye geçtiğim anı koymuşlar Ocak ayından kırmızı ışık cezası gelmiş

• eğer gri corolla sizseniz, orada durduysanız da ceza yersiniz. çizgiye temas ettiğiniz anda yazıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psyduck17

eğer gri corolla sizseniz, orada durduysanız da ceza yersiniz. çizgiye temas ettiğiniz anda yazıyorlar.
    çizgiye temas ettiğin an 3 kere flaş patlıyor. 3 görüntüde de sabit duruyorsa yazılmıyor genelde. yok geçtiyse zaten anlaşılıyor.
  • Orda ceza yemesi gereken bi dünya başka araç görüyorum....
  • İyi sana tebligat göndermişler gene bazılarına hiç gôndermiyorlar bile.Uyuz oluyorum sen elinde resmi belge olmadaan bana o belgeyi imzalatmadan nasıl ceza kesebiliyorlar benim haberim yok ceza yediğimden çok büyük haksızlık.
  • emir.ksk kullanıcısına yanıt
    orda duruyor olmak da ceza sebebi. babam o şekilde ceza yemişti. kırmızı yanmış durmuş ama çizgiyi geçmiş. eve ceza göndermişlerdi.
  • yanda parkeden aracı ışıkta durmuş diye algılayıp sana ceza kitlemişler :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Lınc L kullanıcısına yanıt
    sorma hocam ihale bize kalmış :D
  • Çizgi üstünde durursanız 47/1-C'den ceza gelebilir. Örnekleri var.
  • Pandemi de martta ceza yemişim geçen ay gelmişti bana (fotoğraf falan yok) hani şu şehirler arası geçişler falan durmuştu ya o zamandan kalma yolda araba bile yoktu hız cezası yemişim (Fethiye-Antalya arası)
  • ofsayt abi geçmiş olsun 🤣
  • soul4p kullanıcısına yanıt
    yok hocam ben zaten itiraz etmiyorum her ne kadar son anda bile geçsem (normalde gelmiyordu ama bunda gelmiş) adam resmini çekmiş yayalar da hala bekliyor son anda geçtiğim kesin ama resmini çekmiş adam ama ocak ayından gelmesi garibime gitti olayın sıcaklığında bu ceza gelseydi daha az canım acırdı
  • WafenSS W kullanıcısına yanıt
    Hocam yukarıda arkadaşın dediği gibi en azından gelmiş. şahsen makbuz dışında resime dair hiçbişey görmedim 🤣
  • geçmiş olsun, motorsiklet kullandığım dönem bir ceza gelmişti: kasksız motor kullanmak yazmaktaydı.
    trafiğe gittim bu cezaya ait görüntüyü görebilir miyim dedim ispat amaçlı.
    biz değil sen kask taktığını ispatlamak zorundasın demişti yurdum memuru.
    aynı şekilde şimdi sizden de orada durduğunuzun kanıtını isterler.
    halbuki ışık sarıdan kırmızıya dönerken pekala geçmiş olabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erka1907 -- 3 Eylül 2020; 14:39:27 >
  • WafenSS W kullanıcısına yanıt
    Cezayı öderken tüm parayı bozuk verin. Ceza kesmesi kolaysa cezanın parasını yemek bi okadar zor olsun ki emek vermiş olsun yurdum memurları :)
  • Bu ne la hindistan daki kaos kavşağı gibi
  • jademugla kullanıcısına yanıt
    Hocam 6 aydan geç tebligat geldiyse ödememe hakkimiz

yok mu?
  • Bu görüntüde sadece gri corolla ceza yemişse büyük komedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwsehmus

Hocam 6 aydan geç tebligat geldiyse ödememe hakkimiz

yok mu?
    şirketten arkadaşa 17.12.2019 dan ceza geldi. ceza belkide tebliğ edildi fakat bizim muhasebeci görmedi. velhasıl kelam gecikmesi ile beraber 275 lira. ceza da seyir halinde iken telefon ile oynama. ceza sadece vergi dairesinde gözüküyor. neyse bizim personel trafik şube denetlemeden birini buluyor ve cezayı sorgulatıyor. izmir manisa sabuncubeli yolunda yazılmış o virajlarda trafik polisi telefonu nasıl gördüyse.. sonra manisa trafik şube denetlemeden birini buluyor, sorgulatıyor. görevli memurun dediği; 'bu yazılan cezanın herhangi kaydı, evrakı falan yok eğer sisteme işlenmeden 15 gün içinde itiraz edilseydi direkt silerdim'
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.