Şimdi Ara

OCAK/EKİM 2015 Araç Satışları Değerlendirme (VW ve Linea Lider) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
2.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    craft lar baya saglam gıdıyor bızzat şahit oldum.transitler vs yalan.
  • Pejonun yılın otomobili seçilen 308 i nerede? Bu fiyatlarla satamamaya devam edin!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: +7Can

Araç ortalama değeri 60bin alırsak, Sırf araba satışlarından ülkede 10 ayda 43,8 Milyar TL harcama yapılmış. Büyük rakam. Yerli araba %10 pay kapsa yeter.

Diğer yandan bu ülkenin bu zenginliğinin Almanlara ve motorundan dolayı da Fransaya gittiğini görüyoruz.

Ülkede paralelciler memur polis dersaneci ve kaymago onlar yiyorlar. Hepsinin sabit net gelirleri bar arabada alırlar evde. Ama asıl çalışan işçiler onlar ezilmeye devam

• quote:

Orijinalden alıntı: manda kasa

vw ticaride de baya iyi
    craft lar baya saglam gıdıyor bızzat şahit oldum.transitler vs yalan.

Hyundai nin yeni minibüsü var ona da bi göz at daha sağlam olduğuna emin olabilirsin. Yakında isid o araclarida çıkarma yapmak için kullanmaya baslar

• Benim anlamadığım bikac yıloönce i30 lar 50 ye dizel satarkenlinea dizelleri 35 e ssatiyordu. Acvent blue o zmn 42-43 seviyesinde idi. Su an linea classic bile avcent blue ile ayni fiyata Yakındı en son. Hala bu kadar nasılsatabiliyor hayret ediyorum. 1.3 mjet ttüketimi de çok yüksek alan pişman aslında . taksiciler bile olmadıktansonra kampanya ile mi rakamlar aartıyor cozemedim

• ne ötv.si ne vergi indirimi, bizim milleti gösteriş hastalığından, logo seviciliğinden, "2.eli iyi abi" ucubeliğinden kurtarmak için ancak genlerini,dna.sını değiştirmek kurtarabilir.
  • Kimse para yok diyor ama satışlar rekor kırıyor. Şimdi siyasi belirsizlikte ortadan kalktığına göre satışlar seneye de artarak devam eder.

Millette para yok diyenin ağzına kürekle vuracağım bundan sonra.
  • Birde ÖTV falan düşürülse satışları düşünemiyorum. ÖTV'yi yarı yarıya indir 2 milyon araç satılır yılda. ÖTV'yi kaldır 4 milyon olmazsa bir şey bilmiyorum.

Artık orta boy Anadolu kentinde bile trafik var.
  • Lüks markalarla sıradan markaların satışları kafa kafaya gitmiş, hatta lüks modellerin daha çok sattığını söylesek yanlış olmaz. Ülkedeki gelir dengesizliğinin en büyük ispatı ancak geçen hafta akrabam Erzincan'a gitti ve İstanbul'daki kadar lüks araç gördüğünü söylemişti. Kaldı ki İstanbul'da da hakikaten her köşe başından; 520d, 320d, A4, A3, E250, C180 ve daha birçok lüks marka taksi gibi fırlıyor. İnsanlarda da biraz fakir edebiyatı yapma sevdası varmış gibi geliyor bana.

Bu satışlardan sonra kimse ÖTV indirim, sene sonu indirimi ya da çeşitli kampanya haberleri beklemesin. Yılın çoğunluğunda hükümet kurulamadı ve ona rağmen satışlar bu seviyede görülebiliyorsa, demek ki insanların rahatı ve kazancı yerinde. Sitem edeceğinize, bu kadar lüks markanın satıldığı bir ülkede kendinizin neden bunlardan birine sahip olamadığınız hakkında şapkanızı önünüze çekerek düşünün.

• Kasım-Ocak 2015 ayı sonuçları geldi.

OCAK/EKİM 2015 Araç Satışları Değerlendirme (VW ve Linea Lider)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi +7Can -- 4 Aralık 2015; 10:05:24 >
  • Sadece Kasım ayı satışları... Yeni lider Renault. VW 3.lüğe düştü!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi +7Can -- 4 Aralık 2015; 10:12:44 >
  • Toyota corollada yaptığı 5bin lira indirimle bu yılı lider tamamlayabilir. Linea satışları egea'dan dolayı düşecektir.
  • Model bazlı Kasım Satışları aşağıda...
    Önemli Not: Caddy vb. satış adedi Kasım ayı için "0 adet" olan araçlar listede yer almamaktadır.

Agea 17. sıradan girmiş gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi +7Can -- 4 Aralık 2015; 10:31:25 >

• Ben 50 55 bin tlye ikinci el dizel otomatik araç aradım. Düzgün birşey bulamadım. Gittim 65.000 tlye euro 6 motorlu dsg skoda spaceback aldım. 5 yıl kafam rahat. Piyasa üç kağıtçı dolu. En azından içim rahat

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.