Şimdi Ara

ocakta yeni tarife gelecek mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
1.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar tum tarifelerde son tarih 31 aralik seklinde gosteriyor. Bizimde tasinma ihtimalimiz var sizce nakil parasi odemeyi goze alip taahute girmeli miyim? Yoksa tasindigimiz yerde yeni bir abonelik mi aliyim? Kontrat yok suan 1mbit. Sabir falan kalmadi bende :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1 ocak 2014 itibariyle yeni kampanyalar kesin olur dostum.. ama şunaki mevcut kampanyalara göre daha avantajlı olur mu bilinmez..
  • quote:

Orijinalden alıntı: perp

1 ocak 2014 itibariyle yeni kampanyalar kesin olur dostum.. ama şunaki mevcut kampanyalara göre daha avantajlı olur mu bilinmez..

kampanya degilde zam gelecek sanirin ttnetin sitesinde yaziyor

• quote:

1 ocak 2014 itibariyle yeni kampanyalar kesin olur dostum.. ama şunaki mevcut kampanyalara göre daha avantajlı olur mu bilinmez..

Eyvallah hocam cevabin icin, bana 10 mbit sinirsiz net 30 lira civari, temel uydunet 10 lira civari olursa yeter. Yani toolamda 45 lirayi gecmeyecek sekilde olsun diyorum. Siz bekler miydiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz YK

quote:

kampanya degilde zam gelecek sanirin ttnetin sitesinde yaziyor

ttnet e zam gelmesi kesin etkiler mi? tamam biri smile bunlar adsl tabanli oldugu icin etkilenebilir ama kablotv ne kadar etkilenir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tasinacagin yerde kablo altyapisi var ise uygun kampanyaya girilebilir.20mb ve teledunya ust paket 55 tl guzel kampanya.bende beklemedeyim kablo net guzel fakat heryerde altyapi olmamasi tasinma durumunda maduriyet yaratabiliyor..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim gordugum uydunet eski hizinda yatirim yapmiyor ve diger internetler cogaliyor bu yuzden uydunetin mevcut aboneleri kaybetmemek adina kampanya yapmasi sart.tahaut suresini de 12 ay gibi surelere dusurmesi gerekiyor,bazi kampanyalari bu sekilde..

• quote:

Orijinalden alıntı: Georgearkin

Tasinacagin yerde kablo altyapisi var ise uygun kampanyaya girilebilir.20mb ve teledunya ust paket 55 tl guzel kampanya.bende beklemedeyim kablo net guzel fakat heryerde altyapi olmamasi tasinma durumunda maduriyet yaratabiliyor..

Var hocam. Kablotv olmamasi tasinmama sebebi zaten.
    Ancak tasima ucreti (30 lira civari) vermemek icin babamin hesabi kapatip oradan kendi uzerime alabiliriz. Yeni yildan once de tasinamayacak gibiyiz. Sizce beklememin zarari olur mu? Yeni yilda ayni avantajlarda kampanya gelir mi?

• Bence gelir.bende bekliyorum simdi 61 tl oduyorum 10-15 tl kara gecebilirim bu kampanyalarla ama 24 ay soz vermek icin gercekten cazip olmali.artik 10 mb hiz bile bence 1 sene sonra dusuk kalacak alt siniri gittikce yukseltiyorlar.asil sebep ttnet mis superonline mis gibi firmalarin surekli kampanya yapmasi bu ortamda kablonet cok fazla fiyat arttiramaz,..ocakta yenikampanyalar gelecektir..

• aynen bende yeni yılda yeni kampanya beklemekteyim, özelikle akk kotasını yükseltmelerini bekliyorum, bakalım hayırlısı. 50gb akk kotası çok düşük.
  • quote:

Orijinalden alıntı: besyom2

aynen bende yeni yılda yeni kampanya beklemekteyim, özelikle akk kotasını yükseltmelerini bekliyorum, bakalım hayırlısı. 50gb akk kotası çok düşük.

akk yi hepsinde yukseltmezler mi oyle bisi olsa

• Bu konu için girdim, tahaatüm doldu ve yaklaşık 10 gündür 1 ocağı bekliyorum, yeni kampanya istiyoruz. Ona göre değiştirmemiz gerekiyorsa uyduneti değiştireceğim

Not : 6 yıldır kablolu müşterisiyim.
  • ben dayanamadim 44 liraya 10mbit arti teledunya temel pakete gectim. yeni uydu alicisi da aldim
  • Zam gelecek upload hızı artmıyacak

Gerçek sınırsızlar genen cep yakacak

120TL var ise adil olucak size
  • Evet arkadaslar bende zam gelebilir ihtimali ile 10mb ekosnirsiz 32tl 12 taahhut kampanyasina gectim.Gayet makul geldi ve ozellikle taahhut suresinin nispeten kisa olmasi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.