Şimdi Ara

OCTAVİ ALINIR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-uygun-fiyata-tek-kurus-masrafsiz-octavia-1-6-ambiente-49733583/detay/

Merhabalar... Dizel araçların fiyat şişkinliğinden dolayı benzin&lpg kullanabilceğim bir araç almaya karar verdim. Daha önce takas bir skoda octavia combi almıştım 2000 model ama aracın station olması çok ölü bir fiyata gitmesine neden olduğundan octavia da bir kere dilimin yanmasına sebep oldu. Fakat konforunu emsallerinin hiç birinde bulamadım. Şimdi sedan bir octavia almayı düşünüyorum en azından yazı geçirmek niyetindeyim. İlandaki aracın kaputu değişmiş fakat önde herhangi bir darbe yok sahibinin söyledğine göre. Aracın üzerindeki fiyat uygun mudur? LPG takacığımı varsayarsak kaça almalıyım ?

• quote:

Orijinalden alıntı: muzzo66

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-uygun-fiyata-tek-kurus-masrafsiz-octavia-1-6-ambiente-49733583/detay/

Merhabalar... Dizel araçların fiyat şişkinliğinden dolayı benzin&lpg kullanabilceğim bir araç almaya karar verdim. Daha önce takas bir skoda octavia combi almıştım 2000 model ama aracın station olması çok ölü bir fiyata gitmesine neden olduğundan octavia da bir kere dilimin yanmasına sebep oldu. Fakat konforunu emsallerinin hiç birinde bulamadım. Şimdi sedan bir octavia almayı düşünüyorum en azından yazı geçirmek niyetindeyim. İlandaki aracın kaputu değişmiş fakat önde herhangi bir darbe yok sahibinin söyledğine göre. Aracın üzerindeki fiyat uygun mudur? LPG takacığımı varsayarsak kaça almalıyım ?

Doğuş grubunda en beğendiğim araba olur kendileri. Hem tip olarak, hem konfor olarak gerçekten takdir ettiğim bir araba. Kullandım ama uzun süre değil. Yokuşta kaymayı önleyici sistem var bunlarda bildiğim kadarı ile. En azından kullandığım öyleydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: muzzo66

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-uygun-fiyata-tek-kurus-masrafsiz-octavia-1-6-ambiente-49733583/detay/

baktım arac temiz görünüyor fiyatı uygun ve full araba...Bence alınır ama alım gücünüzü sarsmicaksa bi üst modellerinede bakın derim yeni kasalara felan(2006 2007 2008)...Fakat almaya niyetliyseniz aracı mutlaka bi servise götürün bakalım başka kazası varmı..arac sahiplerine güvenmek gözü kapalı arac almak demek...iyice araştırın nede olsa 2004 model araba...sonradan sıkıntı vermesin başınıza

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __GeneraL__ -- 17 Mayıs 2011; 19:28:59 >

• bende 1.6glxi vardı süper araçtı istemeyerek satmak zorunda kaldım
  • İmzamdaki aracı 2 yıldır kulanıyorum ve çok memnunum. Bunu değiştirmek istersemde ilk düşüneceğim araba 2005 ve üstü ocvtavia olur. Ama octavia alacaksan elegance donanımlı olanlarını al derim. Elektronik klima gibi birçok artıyıda alırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mukeya

İmzamdaki aracı 2 yıldır kulanıyorum ve çok memnunum. Bunu değiştirmek istersemde ilk düşüneceğim araba 2005 ve üstü ocvtavia olur. Ama octavia alacaksan elegance donanımlı olanlarını al derim. Elektronik klima gibi birçok artıyıda alırsın.

siz ne kadara almıştınız aracı
  • 2 yıl önce 17250'ye almıştım. Yalnız benim aracımda elegance donanıma ek olarak deri koltuk, sunroof ve maun kaplama var. Ayrıca aldığımda LPG'liydi (sıralı sistem lavato). Tabi o zamanlar sıfır araçlarda 7-8 bin TL düşüktü. Benim aracımın tahmini binici fiyatı 18000 civarı olduğunu düşünüyorum (ama satmayı düşünmüyorum:))).
  • quote:

Orijinalden alıntı: mukeya

2 yıl önce 17250'ye almıştım. Yalnız benim aracımda elegance donanıma ek olarak deri koltuk, sunroof ve maun kaplama var. Ayrıca aldığımda LPG'liydi (sıralı sistem lavato). Tabi o zamanlar sıfır araçlarda 7-8 bin TL düşüktü. Benim aracımın tahmini binici fiyatı 18000 civarı olduğunu düşünüyorum (ama satmayı düşünmüyorum:))).

2000 glxi gri benzinli
    bende 3 ay kullandım 14500 e aldım 15500 e sattım benzinliydi benimki lastik istiyordu ama orjinaldi boya tek parça vardı sağ ön çamurluk
    masraf etsem 17000 ni bulacaktı şimdi opel corsa var bende 1999
    iyi günlerde kullanın octi yi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.