Şimdi Ara

octavia -- 200 bini devirmiş temiz alınırmı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
3.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: registan

Kardeşimin tanıdğında bu model bir araba var.
    2000 model 1.6 GLX (sedan değil)
    aracın kmsi genellikle uzun yolda yapılmış. şehir içi değil.
    araba km olarak 200 bini geçmiş.
    bilenlere sorum olacak
    bu arabalarda motor ömrü için 200 bin çok önemli mi
    bu araba alınır mı ilerde sorun çıkarır mı
    birde fiyat konusunda ne fiyata alınır.

Ilgili araci inceletmek lazim ancak sadece fikir olsun diye yazayim, Atina'da 1milyon km'yi devirmis bir Octavia taksiye binmistim. Sofor bana aracin alindigi gunden bu yana 3 vardiya araliksiz 24 saat calistigini soylemisti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: registan

quote:

Orijinalden alıntı: furkantasdemir

2000 model araba sene 20.000 km yapmış.Bence temizse alınabilir.Km biraz göz korkutabilir ama bende 4 yaşında 120 binde olan Marea 'yı temiz olduğu için ve 106.000 km boyunca tüp takılmadığı için satın aldım.

hayırlı olsun arabanız.
    kaça aldınız tavsiye edermisiniz.
    aslında benimde seçeneklerimin arasında marea var.
    bu octavia sonradan çıktı.

seçeneklerim
    1- fiat marea
    2- Seat cordoba
    3- Nissan almera
    4- kia Rİo
    5- Skoda octavia

Öyle aman aman bir özelliği ( caf cafı ) yok ama sıkıntısı da yok.konforu, sürüşü düşük hızlardaki yumuşaklığı ve yüksek hızlardaki sertliği yeterince güven veriyor.İç mekan genişliğide bayağı büyük.Önceki aracım 2006 Focus Ghia 'ydı.Onu aratmıyor desem yeridir.Özellik olarak focus doluydu ama sert arabaydı rahmetli .Şu an hakkım olsa ; Focus 2 yerine Marea alırım yine.Konfor olarak MArea daha üstün.

Fiyat olarak: 15.000 Tl. 2006 model Liberty Kırmızı.Fiyatı ilk başta fazla gibi geldi fakat Arabanın temizliğne bakınca hak ettiğini düşünüyorum.

Not:Piyasadaki marea ların çoğu hor kullanılmış, doğan Slx niyetine kullanılan mareaların sayısı bir hayli fazla.Temiz bulamazsanız işiniz zora girer.Listedekilerden de en mantıklısı Marea gibi duruyor.Hayırlısı olsun.

• Dediğiniz gibi temiz ise uzun süre sorunsuz kullanabilirsiniz, motor ömrü kullanıma göre değişir. Aracı alırken uygun fiyatlı aldıktan sonra sizi maddi açıdan sıkıntıya sokmaz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.