Şimdi Ara

octavia -- 200 bini devirmiş temiz alınırmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
1
Favori
3.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardeşimin tanıdğında bu model bir araba var.
    2000 model 1.6 GLX (sedan değil)
    aracın kmsi genellikle uzun yolda yapılmış. şehir içi değil.
    araba km olarak 200 bini geçmiş.
    bilenlere sorum olacak
    bu arabalarda motor ömrü için 200 bin çok önemli mi
    bu araba alınır mı ilerde sorun çıkarır mı
    birde fiyat konusunda ne fiyata alınır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi registan -- 19 Aralık 2011; 15:14:31 >

• 2000 model araba sene 20.000 km yapmış.Bence temizse alınabilir.Km biraz göz korkutabilir ama bende 4 yaşında 120 binde olan Marea 'yı temiz olduğu için ve 106.000 km boyunca tüp takılmadığı için satın aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkantasdemir

2000 model araba sene 20.000 km yapmış.Bence temizse alınabilir.Km biraz göz korkutabilir ama bende 4 yaşında 120 binde olan Marea 'yı temiz olduğu için ve 106.000 km boyunca tüp takılmadığı için satın aldım.

hayırlı olsun arabanız.
    kaça aldınız tavsiye edermisiniz.
    aslında benimde seçeneklerimin arasında marea var.
    bu octavia sonradan çıktı.

seçeneklerim
    1- fiat marea
    2- Seat cordoba
    3- Nissan almera
    4- kia Rİo
    5- Skoda octavia
  • 200.000 deki bi arac alinmaz neden alinmaz 100.000 deki arac 15 binse 200.000 bindeki araci 13 e satiyorlar km bence buyuk etken 10 liraya falan satilmasi lazm km ikinci elde buyuk bi etken bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: anlhcylmz

200.000 deki bi arac alinmaz neden alinmaz 100.000 deki arac 15 binse 200.000 bindeki araci 13 e satiyorlar km bence buyuk etken 10 liraya falan satilmasi lazm km ikinci elde buyuk bi etken bence

benide korkutan km si aslında ama..
    birde ikinci elde özellikle km düşürme olayından dolayı arabaların km sine güven olmuyor. düşük km de diye alınıyor 100 bin fazla km de çıkıyor.
    bu arabada en azından km si gerçek ona görede fiyat olması lazım.

bu değerdeki bir araç kaça piyasası oluşur. ne kadar para teklif edelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: registan

quote:

200.000 deki bi arac alinmaz neden alinmaz 100.000 deki arac 15 binse 200.000 bindeki araci 13 e satiyorlar km bence buyuk etken 10 liraya falan satilmasi lazm km ikinci elde buyuk bi etken bence

birde ikinci elde özellikle km düşürme olayından dolayı arabaların km sine güven olmuyor. düşük km de diye alınıyor 100 bin fazla km de çıkıyor.

Dostum araba kac model o onemli donanimi motoru ne bi bakalm

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-14B537748

quote:

quote:

Dostum araba kac model o onemli donanimi motoru ne bi bakalm

Alıntıları Göster
    Bence biraz daha verin km'si düşük alın.
    İnsanlarda psikolojik sınır denen birşey var, araç ne kadar temizde olsa km'si yüksekse önyargıyla yaklaşıyorlar. Eğer 5-6 sene satmam derseniz ve piyasasınında %15-20 gibi düşüğüne alabiliyorsanız alın, değilse uzak durun. Satarken çok zorlanırsınız.

• Agir bakimlari ne zaman onu ogrenin bence.
    Ayrica piyasadaki cogu aracin orjinal km.si 300.000 -400.000 km.lerde. nerde bugun 1998-1999 araclara baktim, 150.000 km gecen yok. Dusuk km diye kendimizi kandiriyoruz.
    Bence km si orjinal 200.000 olan fiyati uygun bir araba alinabilir
  • quote:

quote:

2000 model araba sene 20.000 km yapmış.Bence temizse alınabilir.Km biraz göz korkutabilir ama bende 4 yaşında 120 binde olan Marea 'yı temiz olduğu için ve 106.000 km boyunca tüp takılmadığı için satın aldım.

hayırlı olsun arabanız.

seçeneklerim
    1- fiat marea
    2- Seat cordoba
    3- Nissan almera
    4- kia Rİo
    5- Skoda octavia

tutulmayan arabaları neredeyse saralamışsınız bence, cordoba almera octavia olsun hatta megan focus opel astra 2000ler olsun, diğerlerini bence eleyin. Araba pazarlarında kaç 200 binden düşmüş arabalar var, arabanın temizliği önemli bencede

• quote:

Orijinalden alıntı: terbiyesüzcanavar

quote:

quote:

hayırlı olsun arabanız.

seçeneklerim
    1- fiat marea
    2- Seat cordoba
    3- Nissan almera
    4- kia Rİo
    5- Skoda octavia

tutulmayan arabaları neredeyse saralamışsınız bence, cordoba almera octavia olsun hatta megan focus opel astra 2000ler olsun, diğerlerini bence eleyin. Araba pazarlarında kaç 200 binden düşmüş arabalar var, arabanın temizliği önemli bencede

Alıntıları Göster
    İmzamdaki araç 157000 km'de. 2,5 yıldır bende. LPG ile kullanıyorum. Şükür en ufak sıkıntısı yok. bence bu araç için km çok değil ama Ülkemizdeki psikolojik sınırdan ötürü satmak istersen o ne 200000 yapmış denir. Millet neden km sardırıyor sebebi bu.

• quote:

quote:

quote:

hayırlı olsun arabanız.

seçeneklerim
    1- fiat marea
    2- Seat cordoba
    3- Nissan almera
    4- kia Rİo
    5- Skoda octavia

tutulmaması çok önemli değil aslında
    alacağım kafamı ağrıtmadığı sürece binmeyi düşünüyorum. yani bugün alayım satayım olayında değilim.
    alıp birkaç yıl uzun süre binmek istiyorum.

aslında km si düşük bulmak lazım.
    bizdeki bütçe ile km si düşük olmuyor. tutulan dediğiniz 2000 model temiz arabalar 20-22 civarından başlıyor.
    tutulan modellierin düşük fiyatlılarda ki arabalarda ya şirket arabası ya kazalı yada bir şekilde bir derdi var.

pazarlarda artık gerçek km sinde araba bulmakta zor.
    kime ne şekilde güveneceksiniz ki.
    millet ve toplum olarak zor bir durumdayız anlaşılan

• quote:

quote:

quote:

quote:

hayırlı olsun arabanız.

seçeneklerim
    1- fiat marea
    2- Seat cordoba
    3- Nissan almera
    4- kia Rİo
    5- Skoda octavia

tutulmaması çok önemli değil aslında
    alacağım kafamı ağrıtmadığı sürece binmeyi düşünüyorum. yani bugün alayım satayım olayında değilim.
    alıp birkaç yıl uzun süre binmek istiyorum.

aslında km si düşük bulmak lazım.
    bizdeki bütçe ile km si düşük olmuyor. tutulan dediğiniz 2000 model temiz arabalar 20-22 civarından başlıyor.
    tutulan modellierin düşük fiyatlılarda ki arabalarda ya şirket arabası ya kazalı yada bir şekilde bir derdi var.

pazarlarda artık gerçek km sinde araba bulmakta zor.
    kime ne şekilde güveneceksiniz ki.
    millet ve toplum olarak zor bir durumdayız anlaşılan

Alıntıları Göster
    2 yaşındaki arabamı 125.000 de aldım şu an 165.000 de :D
    Kafana takma bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: ali0671

Kafana takma bence.

mesajımda belirtiğim araba bu kmde alınır mı sizce..
    ilerde ne gibi sorunlar çıkar acaba
  • quote:

Kafana takma bence.

Alıntıları Göster
    Arabanın temizliği kmye bakılarak ölçülmez. Sizden önceki sahibinin aracı nasıl kullandığı, bakımlarını yaptırıp yaptırmadığı önemlidir.

Günümüz teknolojisi ile bakımlı bir motor 400.000-500.000 kmleri rahatlıkla görebilir.

Bizde 2 tane araç var biri 229.000kmde diğeri 212.000 kmde ne bir kere yolda bıraktılar ne de çalışmayan bir aksamları var.

Km sadece satarken zorluk çıkarabilir bizim halkımız 200.000 km devirmiş araçları ucube gibi gördüğü için kmsi düşürülmemiş araç sayısı çok az piyasada.

Alırken yeterli titizliği gösterirseniz sonradan üzülmezsiniz. Skoda Octaviaya da 15.000-16.000 TLye alınabilecek güzel araçlardandır.

• hiç bi araba alınmaz octavi a mız vardı bizimde fena araba değil
  • quote:

quote:

Kafana takma bence.

Arkadaşım arabayı beğendiysen, temizse, büyük bi kazası yoksa, yürüyeni temizse alınır. İlerde ne sorunlar çıkaracağını bilemem ama eğer ben o arabayı beğenirsem alırım km sine filan bakmam.
  • quote:

quote:

quote:

Kafana takma bence.

Arkadaşım arabayı beğendiysen, temizse, büyük bi kazası yoksa, yürüyeni temizse alınır. İlerde ne sorunlar çıkaracağını bilemem ama eğer ben o arabayı beğenirsem alırım km sine filan bakmam.

Alıntıları Göster
    Temiz kullanılmış ise alırsın,takmayın kafanızı motora,boyaya bu kadar.Motor biterse gider yaptırırsın en fazla.Ama düzgün kullanıldıysa zaten bir o kadar km daha sana hizmet eder.

• quote:

Orijinalden alıntı: tenekekutu

Temiz kullanılmış ise alırsın,takmayın kafanızı motora,boyaya bu kadar.Motor biterse gider yaptırırsın en fazla.Ama düzgün kullanıldıysa zaten bir o kadar km daha sana hizmet eder.

Alıntıları Göster
    valla benim octi sıfırdan beri bizde 128bin km ye geldi,bugüne kadar yağını suyunu eksik etmedim valla maaşallah tık demedi,vectra ise daha 50 bin km de zırt pırt arızalanıp duruyor, açıkcası octavia seni üzmez hele hitler motoru taş gibidir eğer düzgün bakıldıysa 300-400 bin görür ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: guvenxoca

valla benim octi sıfırdan beri bizde 128bin km ye geldi,bugüne kadar yağını suyunu eksik etmedim valla maaşallah tık demedi,vectra ise daha 50 bin km de zırt pırt arızalanıp duruyor, açıkcası octavia seni üzmez hele hitler motoru taş gibidir eğer düzgün bakıldıysa 300-400 bin görür ...

Alıntıları Göster
    Zaten piyasada 120.000 vs. km'lerde satın alacağınız arabaların çoğu 200.000 km'yi devirmiş oluyorlar.

4 sene önce 230,000-240,000 km'de sattığım Rover 620Si'yı sahibinden.com'da geçen ay 125.000 km'de gördüm.

2004 yılında 125,000 km'de sattığım Tipo 2.0 16V'yi 2007 yılında 130.000 km'de görmüştüm. Şimdi yine görsem bu km'lerde olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: bal974

Zaten piyasada 120.000 vs. km'lerde satın alacağınız arabaların çoğu 200.000 km'yi devirmiş oluyorlar.

4 sene önce 230,000-240,000 km'de sattığım Rover 620Si'yı sahibinden.com'da geçen ay 125.000 km'de gördüm.

2004 yılında 125,000 km'de sattığım Tipo 2.0 16V'yi 2007 yılında 130.000 km'de görmüştüm. Şimdi yine görsem bu km'lerde olurdu.

Alıntıları Göster
    yukarıda bahsettiğim araca 13.500 -14.000 bin fiyat versek mantıklımı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.