Şimdi Ara

Octavia Collection Plus veya Tavsiyeleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, artık carina'mı değiştirmek istiyorum mümkün olursa.
    Eşimin de kullanabileceği otomatik vites fazla kronik sorunları olmayan araç tavsiyelerinize açığım. bütçe max. 25000 TL. Benzin veya LPG/Benzin olabilir. Dizel için fazla km. yapmıyorum.

Uzun zamandır Skoda Octavia'ları araştırıyorum çok ilginç bir piyasası var octaviaların. gerçi bu aralar piyasa uçmuş ama raiç bedel bilgim olmadığından kestiremiyorum gerçek değerlerini.

Sorum şu:
    2003-2004 collection plus modelleri tabiri caiz ise ağzına kadar dolu ederi nedir ortalama km.lerdekilerin? ne kadardan fazla verilmez mesela? otomatik octavialar hakkındaki düşünceleriniz neler?
    veya
    10 yaş limiti olmak kaydıyla tavsiye edebileceğiniz en aşağı C sınıfı otomatik vites bir araç tavsiye ederseniz memnun olurum.
    İyi forumlar.

• ford focus1 ghia larada bakabilirsiniz...
  • konuyu hortlatmak gibi olmasın ama;
    arkadaşımız (internetcokguzel) bir araç ve donanım grubuyla ilgili fikri olan tavsiyesi olan var mı diye sormuş.
    Cevap focus ghia olmuş.
    Bu gibi soruların cevabı bu olmamalı, mutlaka soruyu soranın kafasında başka alternatifler vardır zaten..
    Soruyla ilgili varsa bi bilgi kullanıcı yorumu onlar yazılmalı..
    Saygılar..
  • Astra Sedan da bakablirsiniz
  • Halen ilgileniliyorsa bilgi verebilirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim için olmasa da; merak eden arkadaşların, google aramalarına sonuç vermesi adına, zamanınız uygun oldugunda yazarsanız memnun olurum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.