Şimdi Ara

octavia mı astra mı jetta mı[duzeltildi] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
10.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bogarida

DSG şanzıman sorun yaratır deniyor ama? Skoda 2014 model bu arada diğerleri 2015.

DSG riskli bir şanzıman ama +2 yıl garanti ile bu riski azaltabilirsiniz. Ben 240 NM tork 160 HP' lik Scirocco' da DSG' de hiç bir problem yaşamadım. Taş gibiydi. Yeni arabamı yine DSG' li sipariş verdim. + 2 yıl garanti uzatmada şahsen almayacağım. Bu işler biraz şans işi. Diğer araçları alıpta şanzımanın bozulmamasının garantisini verebilir misiniz ? Tabi ki hayır. Tüm araçları test edin hocam. Hangisi aklınıza yatıyorsa onu alın derim. Ama test ettikten sonra göreceksiniz ki Octavia 1 adım önde ;)
  • 1-Focus(Birçok konuda başarılı)
    2-Astra(Kasa değiştirecek ama motoru çok başarılı)
    3-Octavia(Donanımı çok iyi ama motor ve kullanılan malzeme dışında kalite olarak düşük)
    4-Corolla(güçsüz motor ve keyifsiz otomatik şanzıman)
  • Aile aracı olarak kullanılacaksa en geniş ve ferahı Octavia ve Corolla.Focus bu konuda rezalet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ich kann nicht Deutsch sprechen

Ich möchte alles
  • Corolla sanziman yari otomatik m\m fazla konfor sunmaz size ayrica yol sesi ve yol tutusu. Oarak zayiftir
    Focus yoltutusu ve performans olarak cok iyi ama otomatik biraz muamma,ic hacim dar
    Astra su an otomatigi yok manueli motor performans cok iyi yol tutusu ve 2.eli de da tabi
    Octovia saglamlik yol tutusu malzeme kalitesi ve dsg konforu tartisilmaz,ama garantisiz binilmez ve 2 eli digerlerine gore zayif
    Astra,octovia,focus,corolla derim

• 207m kullanıcısına yanıt
    +1
  • fatal_hand kullanıcısına yanıt
    Hocam bana Octavia'nın malzeme kalitesi ve işçilik dışında vasat olan yönlerini ve rakiplerinde durumun nasıl olduğunun değerlendirmesini yapar misiniz

• bogarida kullanıcısına yanıt
    1 ay Astra Hb kullandım, genel itibarı ile iç mekan genişliği olarak Focus ile aralarında hissedilir bir fark göremedim. Varsa diz mesafesinde vardır, onun da 1/1,5 cm'den fazla olacağını sanmıyorum.

Edit: Nisan ayına kadar bayiilere 1.5 tdci otm vites (powershift) versiyonu gelecek, aceleniz yok ise bir deneyim derim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kahraman202 -- 29 Ocak 2015; 15:23:50 >
  • Focus alınır.Hemde titanium donanımı çok iyi.
  • Corolla iyi ama 1.6 dizel seçeneklerin yanında sönük.
    Focus da şirket arabası oldu her tarafta var.
    Octavia ve Astra arasında seçim yapmak gerekirse ben OCTAVİA yı seçerdim. Görüntüsü daha elit hem spor hem klasik kullanıma uygun.
  • Belli ki octavia sahibisiniz. Büyük ihtimal kalite deyince anladığınızsa kullanılan parçaların malzeme kalitesi. Bu yüzden malzeme kalitesi olarak yazmadım. Dsg sorunsuzluk konusunda kendini kanıtlayana kadar kalitesiz bir şanzımandır. 2. olarak süspansiyon sistemini bilmeyen kalmadı zaten. Focusta bağımsız astrada yarı bağımsız sistemler varken octaviada ve corollada torsiyon çubuğu kullanılıyor. 3. olarak özellikle yol sesinden dolayı yalıtım malzemesinin eksikliğini söyleyebilirim.

Siz kullanıcısı olarak artılarını ve eksilerini söylerseniz konu sahibine daha fazla yardımcı olabilirsiniz.
  • octavia elegans
  • Corollaya acıyorum,
    makyajlı Focus güzel olmuş, yazın otomatiği gelecek
    astranın sonu geldi
    Skoda fena değil ama DSG problemi var

1-Focus
    2-Octavia
    3-Astra
    4-Corolla
  • focus otomatik için mayıs diyorlar, bugün manuel 1.6 dizel titanium ile test sürüşü yaptım. arabanın gidişi. tepkileri çok iyi. yani sürüşte sorun yok. test için eşim ve kızım bir de babam arka koltukta oturdu. rahatsız edici bir darlık yok kesinlikle ama astra ve jetta daha ferah. ayrıca bagaj hacimleri de daha fazla. ama focus titanium gercekten başarılı.

gelelim bana. bugün yeni makyajlı jettaya baktım. sevdim. tercihlerimi ikiye. indirdim.

yeni jetta 1.6 dizel otomatik comfortline
    astra sedan 1.6 dizel 136 hp sport

octavia elegance 1.6 dizel otomatik eledim skoda olmasi biraz markaya yabancılık hissettiriyor.

• focus veya octavia
  • Yaklaşık aynı durumda kalıp 1.2 tsi dsg jetta tercihi yaptım. Octavia hala aklımı kurcaliyor , ozellikle 1.2 16v yeni nesil motor kullanmasiyla fakat jetta tercihinde pişman değilim. Araç Mart sonuna doğru gelecek. Eğer octavia daki yeni nesil motor jetta da olsaydı kafamda hiç soru işareti kalmazdı saniyorum.

• Jettadansa tabiki octavia. Ama DSG sorunu kafa kurcalıyor. Bir de octaviaya baktım, tabi siz de muhtamelen test etmisinizdir, biraz kalitesiz geldi ve kasası çok düz.
    Opel Astra, kasa değiştirecekmiş. Ama ne olursa olsun, astra dedin mi hatchback olur yaa. Sedan kasaları bana çok hantal ve tipsiz gelir. Ama allah var motoru güçlü. Otomatik olsaydı ama daha iyiydi.
    Corolla kalite olarak diğerlerinden daha iyi ve kasası daha güzel ve yeni. Ama dizel oldumu diğerlerine göre motor geri kalıyor. Eğer benzinli olabilirse en iyisi corolla cvt şanzuman.
    Ben olsam hiçbirini almazdım ama illa dizel olacaksa bari octavia alın.
  • azad_van A kullanıcısına yanıt
    siz olsanız bu sınıftan ne alırdınız?
  • quote:

siz olsanız bu sınıftan ne alırdınız?

Hocam ben olsam 79000 verip bu sınıftan bir araç almazdım.

Volkswagen Passat 1.4 TSI BMT Trendline DSG liste fiyatı 82000 hiç düşünmez bunu alırdım. Haa eğer otomatik olmasa da olur derseniz 82000e 1,6 TDİ sini de alabilirsiniz. Hatta 69000e 1,4 trendline düz vites de alabilirsiniz.

Donanım olarak passatın en boşu, çok boş değil. Donanıma değil, kaliteye para verin derim. Tabi bu kadar para verip te düz vites araç kullanmakta pek hoş olmuyor.

Eğer dizel olmasa da olur derseniz ve illa otomatik olsun ve donanımı da olsun derseniz Toyota Corolla 1.6 advance CVT 68000e de olur.

Ama dizel olsun, ful olsun, otomatik olsun, çok pahalı olmasın derseniz; ben karışmam

(fiyatlar internetteki liste fiyatları)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azad_van -- 30 Ocak 2015; 0:15:09 >

• azad_van A kullanıcısına yanıt
    hocam passat alırdım ama sizin verdiğiniz benzinli otomatik. Ben dizel istiyorum.

Verdiğiniz fiyatlarda benzinli motor için. Ayrıca passat trendline gerçekten sadece passat onun dışında çok yetersiz donanım olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bogarida -- 30 Ocak 2015; 0:20:28 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.