Şimdi Ara

octavia mı astra mı jetta mı[duzeltildi] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
10.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam verdiğim linkte test edilen araçlar Arasında sadece corolla yok.. Şahsen tercihlerin Arasında Jetta bile olsa tercihim Octavia'dan yana olurdu mumkunse Ayrıntılı bir test sürüsü yapın derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Focusun içi çok dar, Octabianın kardeşi Rapidden bile daha kötü diz mesafesi. Sağ ön yolcu kısmıda biraz kasvetli ön konsolun yapısından dolayı. Arma Focusun yol tutuşu ve motoru sınıfının en iyilerinden. Octavia kullanıcısı olarak öneririm. Elegance Octavia gayet dolu, diğer araçlarda olmayan bixenon farlar standart. Dsg alacaksanız garanti uzatın, benim tavsiyem manuel almanız kafanızın rahat olması açısından. Araçla ilgili sorularınız varsa cevaplayabilirim. Aracın en büyük iki eksisi, 100 kmden sonra gelmeye başlayan rüzgar sesi + sert süspansiyonlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abstraction kullanıcısına yanıt
    MErhaba, Teşekkürler yorumlarınız için. Focus gerçekten dar. daha geniş olsa titanium ve NP ile direk alacağım araba olurdu. Octavia elegance sürmeden izlenimlerim sizin anlattıklarınız gibi. DSG şanzıman çok mu sorun çıkarıyor?NE gibi sorunlar? VW jetta da aynı şansızman galiba onda da aynı sorunlar var mıdır?
  • bence kesinlikle astra. kuzenimde 1.6 110 hp astra var, edition paketin bir üstüydü adını unuttum. harika makine, 136 hp daha da iyidir.

focusta çok güzel ama içi çok dar bence.
    Hocam aracınız kac model ve kilometrede

• Çıkarıyor evet, biraz forumda araştırın birsürü konu göreceksiniz. Kısa sürede satarsanız alınabilir çok keyifli bir şanzıman. Ama uzun vadede pek tavsiye edilmez. Jetta içinde geçerli aynı durum. Risk almayı sevmiyorsanız bence uzak durun dsgden. 2. Tercihinizde mutlaka Astra olsun, seneye kasası değişecek ama Octaviada seneye makyajlanacak büyük ihtimal.

2014 model, 1799 kmde tam 1 aylık.

• Alacağım arabayı en az 5 sene kullanmayı düşünüyorum başıma bir şey gelmezse.
  • Ben bunlardan birini seçme durumunda kalsam Octavia alır binerdim.
  • Oldum olasi su cakma vw olan seat ve skodadan bir haz alamadim.. Tamam
    ne kadar ekmek o kadar kofte tabi o ayri konu...
    Corolla 1.4 dizel kullanmis biri olarak performansi rezalet ve aracin icindede disindada hic bir albenisi yok. kisacasi tam bir kalas...
    Focus ise motoru 10 numara 5 yildiz ama kutuk gibi konforlu iyi yol tutan ve son makyaj ile bence tasarimi ile sinif atlamis bir arac...
    Gelelim Astraya 136ps cok az kullamis
    biri olarak(7-8 kmh) cok keyif aldigim bir dizel oldu polo 1.6tdi dan sonra. Bu sinifta golfe yada jettaya para yetmiyor yada bulamiyosan alicagin en saglam araclardan biridir. hatta bazi yonlerden Golften bile daha iyidir... Astra yol tutus, performans, ekonomi, dinamik bir arac aliyim sorunsuz binerim dersen Opele bir adim onde olun derim.
    Benim tavsiyem Astra veya Focus olucaktir.
    2 aracla test surusu yapin hangisi gonlunuze sinerse onu alin derim.
    hayirli geceler

Hocam biraz kilometre yapın Aracın amortisorlerinin ne kadar yumuşayıp Aracın kendine geldiğine siz bile şaşıracaksınız.. Ayrıca Şahs-ı fikrim ne focusun ne astranin octavia kadar kaliteli olmadıgını uzerine basa basa söylemek istiyorum...

• GTS1907 kullanıcısına yanıt
    Focus ise motoru 10 numara 5 yildiz ama kutuk gibi konforlu iyi yol tutan ve son makyaj ile bence tasarimi ile sinif atlamis bir arac.

Kütük derken iç mekan darlığından ve rahat olmamasından mı bahsettiniz? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bogarida

Focus ise motoru 10 numara 5 yildiz ama kutuk gibi konforlu iyi yol tutan ve son makyaj ile bence tasarimi ile sinif atlamis bir arac.

Kütük derken iç mekan darlığından ve rahat olmamasından mı bahsettiniz? :)

İc mekan gercekten dar ve ferah degil. Kutukten kasit sert bir arac olmasi. Lakin astrada sert ama konforlu bir sert rahatsiz etmiyor Focus kadar

• Dakika düşünmeyin soluğu Skoda bayisinde alın hocam. Test sürüşü mutlaka yapın, diğer araçlarida kullanın tabi ki. Ne demek istediğim anlarsınız; )

• 207m kullanıcısına yanıt
    DSG şanzıman sorun yaratır deniyor ama? Skoda 2014 model bu arada diğerleri 2015.
  • almspkld A kullanıcısına yanıt
    Hocam inşallah dediğiniz gibi olurda ilerde yumuşar, alıştım bu haline de. Focus Ve Astra asla yabana atılacak araçlar değil, benim şahsi görüşüm ise Cosmo donanımlı 1.6 dizel bir Astra birçok yönden Octaviadan iyi ve Kaliteli. Focus ise sadece Titanium donanımda Focus, diğer donanımları bildiğiniz şirketler için yapılmış. Araç alırken bizimde alternatiflerimiz arasında Focus ve Astra vardı, Astra donanım ve motordan dolayı kaybetti (1.3) Focus ise iç hacmin darlığından ve bagajın küçüklüğünden kaybetti, sonuç olarak 67.500 tlye sıfır olarak alabileceğimiz f/p oranı en yüksek olan dizel aracı aldık, 1.6 tdi optimal manuel.

• http://m.auto-motor-und-sport.de/vergleichstest/golf-octavia-focus-mazda-3-astra-schlaegt-der-focus-die-nummer-1-9129644.html?show=2

Hocam
    Linkteki araçlar benzinli fakat fikir verebilir çeviriyle goz atmanızda fayda var diye düşünüyorum skodayi kesinlikle astra ve focusla karşılaştırmayın zayen test sırasında sizde bir üst Sınıfa ait hissini sezeceksiniz iyi geceler

• Ben bu araçların benzinlilerine bakmıştım benim tercihim astra oldu. Size de yavsiye ederim

Hele ki 136 hp'Lik olanı alacaksanız hiç düşünmeyin.
  • Bence octaviayı eleyin dsgsi eksi 1 yaş farkı olması eksi değer kaybının emsallerine göre fazla olmasıda eksi
    Fosus ve astra diyorsanız ben astra derdim 1.6 edition kullanıyoruz memnunuz 3 yıldır rutin bakımları dışında hiç sorun yaşamadık
    Focusa da bakmıştık ama içi çok basık yolcu koltuğuna oturunca torpido kucağınıza geliyor ben olsam kuşkusuz ASTRA alırdım :) hayırlısı olsun hakkınızda
    Bence.gidin focus ve astrayı test edin öyle karar verin ama ilk focus sonra astrayı test edin farkı anlarsınız ;)

• yeni focus çok güzel olmuş
  • toyota corolla 1.6 touch multidrive s lpg

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.