Şimdi Ara

Oculus Quest 2 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU] (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.661
Cevap
87
Favori
105.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Malesef en fazla 7 gün içinde ilk defa kullanmak şartı var

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ltgdby L kullanıcısına yanıt
    Sadece google earth ve benzeri uygulamalar içinse değmez. Tabi google earth vr'da çok daha güzel ve etkileyici. Başka kullanım alanları da olur diyorsanız aslında fiyatına göre oldukça iyi bir cihaz.

Benim en çok tavsiye öncesi sorduğum soru şu, eğer daha önce Wii denediyseniz ve hoşuna gittiyse bu çok daha fazla hosunuza gidecektir.

• Arkadaşlar steamde oyun yüklemek için özel bir kabloya ihtiyacımız var onu anladım da oyunu oynarken de kablonun oculus a bağlı olmasına gerek var mı ? Ona göre alacağım kabloyu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • __nikolaus__ kullanıcısına yanıt

Steam oyunlarını kaska yüklemiyorsunuz. PCVR oyunları sadece airlink veya virtual desktop ile kablosuz veya kablolu şeklinde oynanabilir.

• Bu referans işi ne zamana kadar geçerli?

• Selamlar. Pazartesi günü Oculus Quest 2 aldım ve kurulum yaptım. bu 30$ olayı devam ediyorsa yardımcı olacak arkadaş varsa beraber faydalanabiliriz. Bir de oculusun kendi sitesindeki ücretli oyunları ücretsiz oynatabilcek bir platform varsa yardımcı olur musunuz..

• Ayssu kullanıcısına yanıt
    Cihazı ilk defa kullandıktan sonra 7 gününüz var

• Dik35 D kullanıcısına yanıt
    Pm attım

• NePhThYs kullanıcısına yanıt

Açıkçası pek bir fikrim yok ama bu tarz uygulamaların yayginlasacagini düşünüyorum uzun vadede keyfi katlanacatir eminim

• Alet geleli 2 gün oldu, harika bir şeymiş cidden.

• sanne35 S kullanıcısına yanıt

Resident evil 4 oynamadan harika demeyin asıl o harika 👍🏼

• bilgisayarın iyiyse ve link kablon varsa re 4 ten bir tık ilerisi half life alyx i denersen uçuşa geçiyorsun görsel olarak :)

• Arkadaşlar bir kaç sorum var, cevaplarsanız sevinirim.

1) Yurtdışından (amazon.com) dan mı almak daha mantıklı? Yoksa Türkiye den mi?

2) 128gb sizce yeterli olur mu?

3) Tüm oyunları oynama yöntemini yapmak zor mu? (Çok anlamam bu işlerden baya zorsa hiç bulaşmam:)

4) Şarj süresi ne kadar gidiyor?

5) Masa tenisi oyununu oynayan var mı? Gerçeklik puanı verseniz 10 üzerinden kaç verirsiniz?

• PVH kullanıcısına yanıt

1- amazondan hesaplayıp alabilirsin 300 dolar +kdv ve kargo masrafı ile türkiyeden aldığında fiyat farkı çok yoksa türkiyeden almak daha mantıklı

2-128 gb yeterli oluyor 64gb sakın almayın

3- malum yollar çok basit youtube yazın anlatımlar var bire bir yapıp uygulayın

4- 2 saat civarı gidiyor , link kablosu takıp bıkıncaya kadar oynanabilir ama kablo biraz sıkıntı olabilir , diğer seçenek cebine powerbank takıp 4-5 saate çıkarabilirsin oynama süresini (tavsiye etmem 1-2 saat oynayıp arada gözleri dinlendirmen daha mantıklı bir seçenek bana kalırsa)

5- masa tenisini bir kere denedim arkadaşla karşılıklı , geniş bir alan lazım sağa sola girmememk için :) hissiyat iyi geldi bana 10 üstünden 8 veririim , zevk verir oynamayı biliyosanız , b,z bilmediğimizden bıraktık bir iki el oyunayıp

• quote:

Orijinalden alıntı: re_death

1- amazondan hesaplayıp alabilirsin 300 dolar +kdv ve kargo masrafı ile türkiyeden aldığında fiyat farkı çok yoksa türkiyeden almak daha mantıklı

2-128 gb yeterli oluyor 64gb sakın almayın

3- malum yollar çok basit youtube yazın anlatımlar var bire bir yapıp uygulayın

4- 2 saat civarı gidiyor , link kablosu takıp bıkıncaya kadar oynanabilir ama kablo biraz sıkıntı olabilir , diğer seçenek cebine powerbank takıp 4-5 saate çıkarabilirsin oynama süresini (tavsiye etmem 1-2 saat oynayıp arada gözleri dinlendirmen daha mantıklı bir seçenek bana kalırsa)

5- masa tenisini bir kere denedim arkadaşla karşılıklı , geniş bir alan lazım sağa sola girmememk için :) hissiyat iyi geldi bana 10 üstünden 8 veririim , zevk verir oynamayı biliyosanız , b,z bilmediğimizden bıraktık bir iki el oyunayıp

Hocam çok teşekkürler. Masa tenisinde tanımadığımız insanlara karşı oynayabiliyor muyuz yani online olarak? Ve rakip bulmak kolay mı?

• Rakip bulmak cok kolay, yabancilar surekli oynuyor.

Benim tavsiyem amazon yurt disi sayfalarina bakip almak olur ancak hepsine (US, co.uk, fr, it, es) tek tek bakin derim, kampanya ve gumruk tarifesi degisikligi sik oldugu icin gunu gunune uymuyor. Bu sayfalarda bakarken amazonun kendisinin satici olduklarina bakin. 128gb artik resmi olarak en dusuk kapasite, 64gb resmi satis kanallarinda normalde satilmiyor ve zaten 128gb fiyat olarak 64gb ile ayni cikti. Ben 2-3 hafta bekleyemem derseniz TR'den alin ama sure harici garanti vs. bir avantaji yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: NePhThYs

Rakip bulmak cok kolay, yabancilar surekli oynuyor.

Benim tavsiyem amazon yurt disi sayfalarina bakip almak olur ancak hepsine (US, co.uk, fr, it, es) tek tek bakin derim, kampanya ve gumruk tarifesi degisikligi sik oldugu icin gunu gunune uymuyor. Bu sayfalarda bakarken amazonun kendisinin satici olduklarina bakin. 128gb artik resmi olarak en dusuk kapasite, 64gb resmi satis kanallarinda normalde satilmiyor ve zaten 128gb fiyat olarak 64gb ile ayni cikti. Ben 2-3 hafta bekleyemem derseniz TR'den alin ama sure harici garanti vs. bir avantaji yok.

Maalesef hiç bir Amazon sitesinde bulamadım satıcı amazon olarak

Şu linke bir bakın:
    Meta Quest 2 — Advanced All-In-One Virtual Reality Headset — 128 GB
    amazon.com
    Meta Quest 2 — Advanced All-In-One Virtual Reality Headset — 128 GB
    https://www.amazon.com/dp/B099VMT8VZ/ref=cm_sw_r_cp_api_i_NTV8WGPR226HQY1QFRAS?_encoding=UTF8&psc=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NePhThYs -- 18 Nisan 2022; 14:1:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: NePhThYs

Şu linke bir bakın:
    Meta Quest 2 — Advanced All-In-One Virtual Reality Headset — 128 GBhttps://www.amazon.com/dp/B099VMT8VZ/ref=cm_sw_r_cp_api_i_NTV8WGPR226HQY1QFRAS?_encoding=UTF8&psc=1
    Satıcı amazon değil hocam

Şimdi farkettim Amazon satıcısı olanlar Türkiye'ye göndermiyormus

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.