Oculus Quest 2 128 gb yi yeni aldım. Çok bir bilgim yok.Oyunlar ve yükleme konusunda bilgi alabilir miyim? Malum yükleme yerler var mı? Birde ref yazmış herkes bu ne için? |
Oculus Quest 2 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU] (26. sayfa)
-
-
Selam bu FFA de sadece oyunlarmı var program vs leri nerden yükleyebiliyoruz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oyunları ve bir kaç test uygulamayi indirdim. Ref ve ffa hakkinda benim de bilgiye ihtiyacım var.sidequestvr.comSideQuest: Oculus Quest Games & Apps including AppLab Games ( Oculus App Lab )https://sidequestvr.com
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Oculus Quest 2 128 gb yi yeni aldım. Çok bir bilgim yok.Oyunlar ve yükleme konusunda bilgi alabilir miyim?
Malum yükleme yerler var mı?
Birde ref yazmış herkes bu ne için?
Ref verecek kimse var mi.
-
Ref için pm attım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
biraz geriye giderseniz (4 gün önce) ffa anlatımı mevcut
bir kaç program da var, mesela skybox video oynatıcı, resim çizme programı vb
Cevap için teşekkürler ben özellikle virtual desktop uygulamasını merak ediyorum onu bulamazmıyım
Bazı oyunlar gibi bazı uygulamalarda kırılamıyor maalesef. Virtual desktop ta onlardan birisi. Bende araştırmıştım bayağı. En sonunda ref ile gelen krediyle satın aldım.
cihazı 2 aydan fazla oldu alalı referral i factory reset filan atsak kullana bilirmiyiz acaba
ilk aldığımda denemiştim ama türkiye de geçerli olmadığını ve linki açmamıştı
virtual desktop için alınabilir pcvr oynadığımdan oculus link çok stabil çalışmıyor arada sapıtıyor
referral oluyorsa türkiye sınırını nasıl aşabiliyoruz bilgi verirseniz sevinirim ve tabi 2 ay gibi bir süre geçmiş olmasına rağmen oluyorsa :)
-
Bildiğim kadarıyla ilk hafta sadece geçerli. Sonrasında olmuyor. İlk hafta içinde kurmuşta olsanız format atıp tekrar kurarak ref olayını yapabiliyorsunuz. Tr de geçerli durumunu bilmiyorum. Ben link istedim gelen linkle hiç sorun yaşamadan kurdum.
forumda ref için link atan bir arkadaş var, aşağılardan ulaşabilirsiniz, sanırım referans linkinin yurtdışından gelmesi gerekiyor, 2 ay olduysa cihazı sıfırlamaniz gerek diye biliyorum
Sanırım dediğiniz gibi ilk hafta için geçerli gibi fözüküyor patladı gibi , ilk anda hapsam iyiyidi salladık o ara bu olayı , virthal desktop gitri :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçmiş yazılardan bir like bastım yine ülkenizde geçerli değil gibi nir yazı çık ıştı hatta yabancı birisimin linkide tıklamıştım denemek için ondada aynı hata ekranı gelmişti , neyse soğuk su içicez gibi , oculus link e devam ozaman , oculus mapazasıda bu kurlarda birşey alıncak gibi değil surf deneme için 300 tl gibi bir fiyatta verilmezki, ılsa 40 50 tl alalımda bu fiyatlara almam , Türliye için özel fiyat politikası uygulaması lazım
Cihazın ilk haftasında referral olabiliyor malesef.
O Onun haricinde eğer sadece oyun deneyecekseniz oculus da steam gibi iade yapıyor. Önemli olan uygulamayı max 2 saat kullanmak ve 2 hafta içinde iade istemek.
mağazadaki çoğu uygulama ücretsiz olarak (crackli) cihaza yüklenebiliyor ve fiyatların dolar kuru ile olması maalesef bizi bu yönteme itiyor hocam, dediğiniz gibi bölgesel fiyatlandırma olursa en azından beğendiğimiz oyunları geliştiriciye destek açısından satın alabiliriz
Evet malesef kaçırdık , yapıcak birşey yok ,
Oyun denemesi yapmicam , zaten resiliondan çoğu oyunu kuruyorum, sadece virtual desktop ı alıp pcvr oyunlarını oculus linkten daha performanslı kullanabilirmiyim diye denicektim, oculus link arada sapıtıyor bağlantıda gidip gelmeleri yapabiliyor , stabil değil sanki hala
Cracklenmeyen oyunlarıda after the fall gibi oculus stordan alıcağıma steam den 61 tl ye alıp oynarım,
İstemediğimiz kadar oyun var zaten illagel yöntemlerde :)
İllegal yöntemlerle bende hallediyorum
Sadece cracklenemeyen virthal desktop ı almak tı amacım yoksa tabiki illegale itildik bu kurlarla ,
Destek için alırsam steamden after the fall ı almayı düşünüyorum , hl alyx bitince , arada yapımcılırada destek lazım tabiki makul fiyatlar olursa
Gta San Andreas hakkında hiçbir bilgi yok araştırıyorum adamlar sır gibi saklıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X