Şimdi Ara

Oculus Quest 2 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU] (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.661
Cevap
87
Favori
105.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    şart değil, PC den kablosuz olarak görüntü aktarımı sağlamak için yapılmış bir uygulama, Oculusa Air link ismi altında aynı işlevi gören özellik güncelleme eklendi hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • alpkan3443 A kullanıcısına yanıt
    bu linkte ffa quest mevcut (ffa anlatım https://www.youtube.com/watch?v=Ob7O4yBP1OE&feature=youtu.be ), ancak öncesindehttps://www.youtube.com/watch?v=qSChxSkHQHE&feature=youtu.be bu linkteki videoyu takip ederek geliştirici modunu açmanız ve açıklamadaki linkten PC ye ADB sürücüsünü yüklemeniz gerekiyor geliştirici modunu açıp ffa yida pc ye kurduktan sonra cihazı kablo ile PC ye takin cihaz ekranında bildirime izin ver deyin sonra PC den Loader isimli uygulamayı çalıştırın ve listedeki oyunlardan istediğinizi seçip sağ taraftan cihaza yükleyin

doğru

• hakanademir H kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam, Steam de satın almıştım bu uygulamayı indirimde diye ama sanırım oculus'un mağazasından almaya gerek yok bu durumda.

Bir de redditde bir yorumda okumuştum sanırım çözünürlüğü keskinliği ve performansı arttırıyor diye. Bunun doğruluğu var mıdır acaba?

• mistakey_87 kullanıcısına yanıt
    hayır maalesef, onun için PC ye kablo ile bağlanmanız gerekecek, uygun fiyatlı kablo paylaşımı yapmıştı bir kaç arkadaş eskiye doğru giderseniz mevcut

• TV ye yansıtma olayını nasıl yapıcaz illa farklı aparat mı gerekiyor
    Oculus uygulamasından sadece cep telefonuma yansıta biliyorum oda hep donuk ve aşırı gecikmeli aynı modemde 2.5 yada 5g ile denedim aynı
    TV yi görmüyor aynı ağa bağlı olmasına rağmen çözümü var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • avluk123 kullanıcısına yanıt

+1 tvye nasıl görüntü aktarırız ?

• Chromecast ile aktarım yapılabileceğini y.dışı forumlarda yazmışlar ama daha ucuz yollu yöntem var mı emin değilim

• ffa ile oyun atılacaksa settings kısmında enable no device mode İŞARETLİ OLMAMALI.Yoksa ekrana saf saf bakıp oyunun gözlüğe yüklenmesini boşuna beklersiniz.

Anladım hocam teşekkürler. 1 tane 5 m. 3.0 type c buldum, 1 tane de yine 5 m. usb 3.0 uzatma kablosu buldum ikisi ile geniş geniş takılırım diye düşünüyorum

• avluk123 kullanıcısına yanıt
    laptopunuz varsa Chroma oculus cast yazın çıkan ilk siteye girin sonra cihazdan paylaşımdan yansıtmayı seçip bilgisayarı seçin (cihaz ve PC aynı wi-fi ye bağlı olmalı) ordan da hdmi ile görüntüyü TV ye aktarın :) çok dolambaçlı :) TV de yerleşik chromecast varsa ya da smart TV ise (LG, Samsung genelde) o şekilde de cihazdan da yansıtılabilir, ben TV box ile yansıtıyorum

• Arkadaşlar merhaba, Amerika’dan arkadaşım aracılığı ile ürünü sipariş edeceğim. Cihazın dışında almamı tavsiye ettiğiniz, mutlaka al dediğiniz bir aksesuar var mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • eimen97 E kullanıcısına yanıt

Şüphesiz elite strap, hatta birden fazla getirip satın burada baya fark var çünkü

Bobo vr M2 pro kayış seti (powerbankta dahil) bulabilirse çok iyi olur, kontrolcüler için cover olabilir (elden kaymaması için)

• Çok teşekkür ederim, bilgiler için. Elite strap in powerbankli versiyonunu vereyim diyorum. Sizce fiyat farkına değer mi?

https://www.youtube.com/watch?v=Yc0AT7txeI4&feature=youtu.be videoyu izlemeden oculusun kendi elite strapına karar vermeyin bence hocam, cihazın yüze baskı yapmaması açısından çok fazla avantajı var diğer modellerin, alın için ekstra bir tutucuları mevcut

Teşekkür ederim hocam oldukça faydalı

• After the Fall adlı oyunu ffa üzerinde göremedim.Oyun ffa da yok mu?

Bazı oyunlar henüz düşmemiş olabiliyorlar. Veya bazen hiç gelmiyor, örneğin sadece PC platformunda olabiliyor.

FFA'da bu yok sanırım maalesef.

Sidenoder vs. gibi programlarda PC'de klasörler de oluyor, alıp hazır klasörü masaüstüne falan atıp öyle çalıştırıldıkları da oluyor.

Örneğin geçende Defector diye bir oyun yüklemiştim öyle.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.