Şimdi Ara

Oculus Quest 2 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.661
Cevap
87
Favori
105.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar quest 2 siparişi verdim yarın elime ulaşır diye tahmin ediyorum. Samsung gear vr kullanmıştım ilk piyasaya çıktığında, umarım o zamandan beri vr teknolojisinin geldiği noktadan memnun kalırım  Bu arada 30 dolarlık kampanya hala devam ediyor mu ve ediyorsa kod falan mı almamız gerekiyor, mesaj atabilir misiniz?

• metingrc kullanıcısına yanıt
    Hocam hayırlı olsun. Ürünü kullanınca deneyiminizi paylaşabilir misiniz. Ben de en son gear vr kullanmış ancak çok da fazla verim alamamıştım. Şimdi karar aşamadındayım açıkcası o yüzden yorumlarınız çok değerli

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • eimen97 E kullanıcısına yanıt

Teşekkürler tabi buraya deneyimlerimi yazarım hatta YouTube a video da çekeceğim onun da linkini atarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • metingrc kullanıcısına yanıt
    Referral için pm attım hocam

• taharci kullanıcısına yanıt
    10.000 mahlık iyi marka bir powerbank işinizi görecektir, kafa bandının arka kısmına cırtlı bant ile powerbankı sabitleyip 20 cm civarı kablo ile kullanabilirsiniz, Facebookta yabancıların gruplarında genelde bu şekilde yapmışlar, bende böyle deneyeceğim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yavuzgokhan Y kullanıcısına yanıt
    evet kısmen mümkün, ana sayfada bir uygulamaya girmeniz gerekiyor ama, sidequest ile apk yüklüyorsunuz ardından oculus mağazasından traveling while black isimli uygulamayı (ücretsiz) indiriyorsunuz ve uygulama ana sayfada görülüyor, o uygulamaya girince tüm uygulamaları resimli şekilde görülüyor, APK linkini dm den atabilirim isterseniz

• Yeni katilanlar için malum yollar
    https://www.youtube.com/watch?v=mG-0YxMqSHY&feature=youtu.be videodaki adımları takip edin hocam, açıklama kısmında uygulamanın güncel linki var, oculus developer linki de var, odb linki de, kısaca önce developer oculus sitesinden oculus hesabınızi açıp rastgele bir isim girip developer kaydı açıyorsunuz sonra odb anlatımını yapıyorsunuz (videodaki gibi) linkler açıklamada var sonra cihazı telefona bağlayıp telefondan oculus app de cihazlarım sekmesinden geliştirici seçenekleri aktif ediyorsunuz, cihazı kablo ile PC ye bağlıyorsunuz cihazı takıp çıkan USB debugging uyarıya onay veriyorsunuz sonra ilk linkten indirdiğiniz klasörü rarrda çıkarıp ordaki android sideloader uygulamasını açıyorsunuz biraz tanımlama yapacak oyunlar çıkacak ordaki oyunlardan istediğinizi çift tık yapıyorsunuz ve sağ alttan download yapıyorsunuz program otomatik olarak indirip cihaza kuruyor, cihaza yüklenen uygulamalar bilinmeyen kaynaklar sekmesi altına geliyor

• https://www.youtube.com/watch?v=Ob7O4yBP1OE&feature=youtu.be burda da başka bir program var bu daha stabil çalışıyor bunu tavsiye ederim ffa quest 2 yazıp ilk çıkan siteden indirebilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: hakanademir

evet kısmen mümkün, ana sayfada bir uygulamaya girmeniz gerekiyor ama, sidequest ile apk yüklüyorsunuz ardından oculus mağazasından traveling while black isimli uygulamayı (ücretsiz) indiriyorsunuz ve uygulama ana sayfada görülüyor, o uygulamaya girince tüm uygulamaları resimli şekilde görülüyor, APK linkini dm den atabilirim isterseniz
    Yüklememiz gereken APK ismi nedir hocam? Loader'da gözüküyor mu?

• humble mumble kullanıcısına yanıt
    github
    Release v0.11.1: Tweaked app name, fixed go controller · tverona1/QuestAppLauncher
    https://github.com/tverona1/QuestAppLauncher/releases/tag/v0.11.1

burda biraz aşağı inince questapplauncher.apk var tıklayıp indirin sonra cihazı PC ye kablo ile takıp sidequestte APK yükle deyin ve indirdiğiniz kaynağı seçip yükleyin hocam

• hakanademir H kullanıcısına yanıt

ffa cihazı bulamıyor hocam. geliştirici modu vs açtım ama nafile. farklı birşey mi var yapmamız gereken

• ramses88 R kullanıcısına yanıt

cihazı bağladığınızda onay vermek istiyor musun diye soruyor cihaz üzerinde onu yaptınız mı

• ramses88 R kullanıcısına yanıt
    şunlardan dolayı bulamıyor olabilir;

-cihazı kablo ile PC ye bağlandıktan sonra cihazda çıkan USB debugging ekranına onay vermeyi atlıyor olabilirsiniz
    -Pc işletim sistemi Windows 7 ise
    -ADB driverlerini doğru yüklememiş olabilirsiniz

• normal şartlarda kılavuzda yazılanlar yapılınca sorunsuz FFA çalışıyor, 2 bilgisayarda da denedim, sıkıntısız oldu.

• valla ekrana sadece airlink için onay sorgusu gelmişti onu onaylamıştım.

başka gelmedi ama benim cihazdan type c to type c kablo çıkmadı(yeni kablo gönderecekler). normal type c to usb kablo ile bağlamıştım ondan olabilir sanırım.

şimdi oldu teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramses88 -- 1 Nisan 2022; 21:13:57 >

Ben bunu yapamadım. Questapplauncher yükledim. Sonra black traveling olanı yükledim. Ancak black traveling açınca stream edebileceğin bir video izletiyor sadece. Ama bilinmeyen kaynaklardan questapplauncher seçince yeni bir arayüzde tüm uygulamalar görünüyor.

• Quest 2 için 5ghzde saniyede kaç mb veren modem lazım bilen varmı pcden alyx atalım artık kabloyla zor :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaw ben anlamadım, VPN kuramıyorum. Sadece android telefonla mı VPN kuruluyor, Mac bilgisayar ya da iphone olmuyor mU? Yardım imdat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diday diday -- 2 Nisan 2022; 0:29:43 >
  • serkan887 kullanıcısına yanıt
    bilinmeyen kaynaklardaki launcherin görünen ismini yazabilir misiniz, doğru olan mı kontrol edeyim, bir de traveling while black isimli uygulama ana sayfada yeşilimsi görselli doğru mudur

Cihazı tekrar kurmak zorunda kaldım. Deneyip hemen bildiririm. Bu arada v38 gelmiş. Benim gibi autoupdate açık olanlar varsa dikkatli olsun. Update sonrası takip kopmaları yaşamaya başladım.

Bu arada v37 ye downgrade denedim ama yapılamıyor maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan887 -- 2 Nisan 2022; 9:59:7 >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.