Şimdi Ara

Oculus Quest 2 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.661
Cevap
87
Favori
105.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hiçkimse yok mu android telefondan quest 2 ye vpn yüklemeyi tarif edicek. Hicbir yerde yok. Kimse boyle birsey yapmadı mı acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gokund G kullanıcısına yanıt

APK'si kuruluyordur da VPN özelliğinin çalışacağını sanmıyorum çünkü işletim sisteminden çıkartılan bir özellik.

• bersgurs kullanıcısına yanıt

Vpn kullanımı ile ilgili videolar var. Ekşi sözlüktede okumustum kullananları. Ama yükleme kısmını hala yapabilmis degilim. Bende araştırıyorum.

• Malum yollar için PM alabilirmiyim....

• humble mumble kullanıcısına yanıt

Üstad bişey yapicamdan değilde taktım kafayi ona. Niye olmuyor diye Ilk gözluk aldigimda pc ye uymadi. Arastirdim ettim telefonla hallettim sidequest işini. Merak birazda benimkisi. Uğraş işte boyle bilmedigim seylerle sorup edip zaman gecirmeyi seviyorum

• Anladığım kadariyla da android telefondan quest2'ye vpn yüklemeyi bilende yok. Peki bu malum yol dediğiz olay android telefondan yapilabiliyor mu? Bunu bilen varmı peki? ( pc quest'i kaldırmadi cunki pc'yi kullanamiyorum)

• humble mumble kullanıcısına yanıt

Sen önce bi düzgün konuş. Sana mi sorucam ne yapıcamı. Burasının bi forum ve haber sitesinin olduğunu sana tekrar hatırlatırım. Tabiki herkes bildiklerini ve bilmediklerinde de öğrenmek için sorular sorup cevaplar paylaşıcak. Üslubuna dikkat et! Irzına gecmek ne demek oyle. Lafıni sözünü bilde konus.

• gecen gun 5kya oculust quest 2 buldum alsamiydim acaba ?

• Selamalr FFA ile yukleme yapildiginda, yuklenen uygulamalarin gorselleri gorunmuyor, sadece liste seklinde goruluyor, bunlar icin gorsel ekleyerek ana uygulamalar ekraninda gorebilmek mumkun mu acaba?

• yavuzgokhan Y kullanıcısına yanıt

Hayır sadece bilinmeyen kaynaklarda oluyor liste ana ekranda sadece para verip aldığım Resident evil 4 var

• yavuzgokhan Y kullanıcısına yanıt

FFA içerisinde pi launcher adında bir program buldum. Tüm uygulamaları onun içerisinden görebiliyorsunuz kendi logolarıyla birlikte. İşinize yarayabilir.

• Ben bu cihazı genelde oturarak kullanıyorum ya film izliyorum yada balık tutma oyunum var onu oynuyorum sıkıntım şarj sorunu

quest2 için uygun powerbank nette çok para evdeki telefonum için kullandığım powerbank bunu doldurmuyor oturarak kullandığım için boyut önemli değil bu cihaz için powerbank değerleri ne olmalı yada ürün önerisi olan varmı.

• Selamlar İstanbulda Oculus Quest 2 aksesuarları nereden bulabiliriz acaba?

• L-S-D kullanıcısına yanıt
    Bulamazsınız muhtemelen :) bende çok aradım ama yok.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • taharci kullanıcısına yanıt
    Bende aynı şekilde oynarken 3metre kablo ile direk prizden güç alıyorum. Sadece giriş kısmına yurtdışından mıknatıslı usbc 90derece giriş aldım. Hani olmaz ama fazla eğilirim falan headsete asılmak yerine mıknatıs ayrılıyor ve risk azalıyor. Aynı macbook lardaki magsafe şarj mantığı. Ayakta iken kullanmak içinde ugreen usbc çıkışlı 18w bir powerbank aldım. Oda fena değil.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bafira kullanıcısına yanıt
    Hocam telefondan sidequest kullanımına vakıf değilim ama birkaç sayfa geride bir arkadaş telefonla quest e nasıl oyun yüklenebildiğini anlatmış. Oradaki mantık da aynı. Quest in oyunları da apk formatında. Dolayısıyla orayı okursan hem oyun hem diğer apk dosyalarını nasıl yükleyebileceğini öğrenmiş olursun. Ben PC üzerinden Sidequest kullanarak X-VPN in apk sını kurdum Quest in içine ve çalışıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bersgurs kullanıcısına yanıt
    Selam,
    X-VPN çalışıyor ama başka VPN leri denemedim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.