Şimdi Ara

Oculus Quest 2 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.660
Cevap
87
Favori
105.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Referral için pm attım hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 1 haftadır tecrübe ediyorum. Cihaz çok iyi. Tek sıkıntım 1 adet ölü/parlak pikselim var sag tarafta, çok göze batmıyor. Değiştirmekle uğraşsam yeni gelende de olabilir.Sadece siyah ekranda çok çok dikkat edersem görünüyor :)

FFAIO kullanıyorum. Pcvr ve Oculus tarafında içeriği ve kullanımı bayağı basit.

Görüntüyü net almak için göz ayarı çok önemli. Sıkıntı yaşayan arkadaşların dikkat etmesi gerekiyor

• FFAIO'yu ben de denedim, güzel, pratik olmuş.

Ancak Sidenoder'daki PCVR kısmında sonradan yüklenebilen klasör şeklindeki oyunlar yok galiba.

Varsa yardımcı olabilir misiniz  

• Selam arkadaşlar. Sadece iracing için alınır mı bu cihaz ne dersiniz? Bir de amerika'dan gelecek bir arkadaş sadece amazon üzerindeki fiyatı olan 300 amerikan doları karşılığında yanında getirebilir mi bu cihazı rica etsek?

• ilberhoca kullanıcısına yanıt
    Sadece tek oyun için alınırmı onu bilemedim. Tek oyunla bitermi bu iş hiç zannetmiyorum. Bende oyun pc olmadığı için sadece oculusun kendi içeriğini kullanıyorum ve o bile yeterli. Birde windows makinem olsa neler yapılır :) bende amerikadan getirttim. Ancak bildiğim kadarıyla alınacak eyalete göre vergi değişiyormuş. Amazondaki fiyatlarda son aşamada vergi ekleniyor diye biliyorum. 340 gibi düşünün siz onu. (256gb için) ve kutusunu bile açmadan hemde 2 tane getirdi yanında.

• serkan887 kullanıcısına yanıt

Zam gelmiş fiyatlara galiba; şu an

128GB 299USD,

256 GB 399USD gözüküyor amazonda.

• Cep telefonuna sidequest uygulamasiyla quest 2 cihazima bağlandım. Onceden oyun indirmelerinde "install to heatset" butonu varmis. Simdi onun yerini "downland app(sideload)" almıs. Ancak bir çok uygulama da bu buton cikmiyor. Daha cok "downland app(oculus)" var. Direk bu butondan oyun indirince oculus magazasi uygulamasini istiyor. Bu sekilde "downland app(oculus)" oyun indirmek quest 2 ye zarar verir mi? Yoksa sadece "downland app(sideload)" mı indirme yapmamiz gerekir?
    Konu hakkinda bilgisi olan bir arkadas yardimci olursa sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilberhoca kullanıcısına yanıt
    Yok doğru söylüyorsunuz. Bende 440usd civarı vermişim. Aslında ben arkadaşa 5800tl havale etmiştim. Ondan kafa karışmış.

• Arkadaşlar merhaba. ben Microsoft Flight sim, ets2, assetto ve arada beat saber&half life alyx için bu cihazı düşünüyorum. Ekran kartım amd Rx 5700 xt. 3 monitörle T300 gt direksiyon seti var ancak halen o istediğim olayın içinde olma durumunu yakalayamadım. Vr bu olayın içinde olma durumunu bana yakalatır mı, bir de quest 2 cihazı beni pek uğraştırmadan steamdeki oyunlarımı oynatabilir mi, ekran kartım sizce bu düşündüğüm şeyleri rahatça kaldırır mı? Fakat daha önce hiç vr kullanmadım. Bana dokunur mu baş dönmesi mide bulantısı yapar mı bilmiyorum. Tekne, araba, uçak beni normalde tutmaz etkilemez. Bir de cihazı sürekli şarja fişe takılı kullanabiliyor muyuz 2 saat şarj yetmesi bana yeterli gelmedi Bunları merak ediyorum..

• bilgennyk kullanıcısına yanıt

Yanlışım yoksa 5700xt RTX3060'tan biraz daha iyi bir kart. Haliyle VR'da sıkıntı olmaz.

"Olayın içinde olma" durumunu kesinlikle yakalayacaksınız ve 3 monitör işine keşke baştan hiç girmeseymişim diyeceksiniz  

İşte zurnanın zırt dediği yer "dokunması". Ben bazen unutup dünya para harcanmış 3 monitörlü, koltuklu vesaire sistemleri görünce, yav bu kadar para harcayacağınıza VR alaydınız, çok daha manyak bir deneyim sunuyor diye yorum yaptığımda, "ya o bana dokunuyor maalesef" cevabı ile çok karşılaştığım oldu.

Fişe takılı kullanabilirsiniz, biraz uzun bir Type-c kablo veya bir ucu USB olan kablo ile ayakta falan da oynayabilirsiniz, sıkıntı olmuyor. Bu şekilde 3-4 saat HL-Alyx oynadım mesela  

• Quest 2 ye android telefondan (sidequest kurulu) vpn nasil yüklenir?

• Bi arkadaş yok mu cevao vericek. Çok araştirdim ama bulamadim. Yardimizi bekliyorum

• bafira kullanıcısına yanıt

Quest 2 ye vpn kurulmuyor. Router üzerinden vpn açabilirsiniz.

• Selam, düzelteyim VPN kurulabiliyor. Kullanmak istediğiniz VPN in apk dosyası bulun. Sidequest ile apk kurabiliyorsunuz Quest'e.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar, ben de dün siparişi verdim bu konu ve bu konuda emeği olan arkadaşların büyük ölçüde etkisi ve bilgisi sebep oldu.

Amacım Warthunder, ELite dangeurs gibi oyunları oynamak. Ryzen 3600 ve 2060S ekran kartım var bakalım ne derece performans alacağım. normalde bu oyunları 55.tv de 4k 60 fps (dsll desteğiyle) veya tercihe göre 2 k 120 fps de oynuyorum. İçinde olmas hissine ek olarak uçuş türü oyunlarda sağa sola serbestçe bakmanın avantajları olacağı gibi çok zevk vereceğinden eminim. Örneğin elite dangerus oyunu için hotas sistemi almıştım bu bile oyunun otmasferine inanılmaz katkı sağlamıştı. VR umduğum performansı verirse bambaşka bir deneyim olacaktır.

So nun en son model modemi var 200mbhs internet için yeni getirtmiştim., umuyorum ki kablo desteği gerektirmeksizin iyi bir performans alabilirim. Şimdilik ek aksesuar olmaksızın Vr ın ne performans sunduğuna bakacağım, olumlu olursa bataryasından kafa bantlarına kadar gitmeyi düşünüyorum.

Deneyimlerimi tek tek bende paylaşacağım, malum uygulama indirme konusunda da bana link atan olursa şimdiden teşekkürü borç bilirim.

• gokund G kullanıcısına yanıt

Bu da güzel haber oldu, akşam deneyeyim  

• gokund G kullanıcısına yanıt

Ben android telefonla sidequeste baglaniyorum wifi den. Ama telefona hangi vpn yi(ucretli mi ucretsiz mi) indirip sidequeste nasıl yüklücemi bulamadim. Islemleri pc'den değil android telefondan yapiyorum. Bilginiz varsa hangi vpn ve nasıl yükleniceği konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim.

• Arkadaşlar ben de oculus quest 2 128 gb alarak aranıza katıldı.

Malum yollar için bana pm atabilecek bir hayırsever arıyorum teşekkürler

• Arkadaşlar selam sonunda quest 2 yi aldım ancak bu referans kodu ile 30 dolar alma vs gibi işleri pek anlamıyorum bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim teşekkürler. :)

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.