< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NePhThYs -- 15 Mart 2022; 21:22:27 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Oculus Quest 2 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU] (19. sayfa)
-
-
Daha banlanan görmedim, olursa nekadar ileri gideceğini şu anda kimse bilmiyor o yüzden gelen tüm cevaplar yoruma dayalı olacaktır
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Amazon.com ve amazonun tüm Avrupa sayfalarına bakın derim (co.uk, it, es, fr) kampanya ve gümrükler sürekli değişiyor. Satıcısı amazon olmalı, ona dikkat edin
Beyler population one veya ashgard’s wrath neden ilaçlı olarak bulunamıyor ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ashgard’s wrath i bilmiyorum ama Population One battleroyale oyunu ve kendi server ları olduğundan oynanmıyor.
-
merhaba, bende ref alabilir miyim, ya da yardımcı olabilir misiniz?
teşekkürler.
edit: eski mesajlardaki refleri kullanınca "Ineligible Country Your country is not eligible to use Referral at this moment. Please ensure you're not on a VPN or other private network." diyor.
vpn acık değil, acaba vpn falan mı kullanmak lazım diye dusunuyorum, kullanmayın demiş?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blasph -- 17 Mart 2022; 14:56:33 > -
ashgard wrath, resilio da pcvr oyunları içinde gözüküyor , indirmeye başladım akşama kadar tamamlanırsa çalışıp çalışmadığını kontrol ederim
-
Mesaj attım hocam
Arkadaşlar merhabalar, Oculus Quest 2 almayı düşünüyorum. Bilgisayarım MacBook Pro ve araştırdığım kadarıyla macOS platformunda bir oculus uygulaması yok.
Cihazın kendi oynatabildiği oyunlar yeterli midir? Yoksa sağlam bir Windows PC gerekir mi?
Ayrıca cihazı kişisel sinema gibi de kullanmak istiyorum. Konsol üzerinden film izlemek o büyük ekran zevkini veriyor mu?
Teşekkürler.
Kendi oyunları gayet yeterli ve zevkli pc tarafında ise eğer Half Life Alyx oynayacaksanız evet iyi bir pc istiyor.. ancak video izlerken çok fazla çözünürlüğü düşüyor pek tavsiye etmem
Hocam tercih meselesi. PC deneyiminizi bir adım öteye taşıyor ama bunu söyleyebilirim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba, bende aranıza bugün katıldım malum yollara ihtiyacım var yardım eder misiniz.
-
Merhaba arkadaşlar ben de artık bir Oculus Quest 2 kullanıcısıyım malum yollar hakkında bana da bilgi verir misiniz ?
herkese selam su malum yolları neden dırek burda paylaşmıyorsunuz anlamadım ama ban da lazım yardımcı olursanız sevınırım
-
Merhaba malum yolları bana da pm atabilir misiniz?
-
Merhaba. Quest2 cihazımı aldım. Bikac sorum olacak.
Modem 5ghz bağlantı sorunum yok. Ancak pc 5 ghz desteklemiyor. (2.4 ghz destekliyor) O yüzden Quest 2'yi pc'ye bağlama şansım var mı? Bunun için bir çözüm yolu olan var mı? Yoksa oyunları mecburen hep Oculus mağazasından mı satın almak zorundayım? Yardımcı olabilecek bi arkadaş varsa çok sevinirim
Benim modem de Türk Telekom'un verdiği 2.4 ghz modem TD-W9970. AirLink üzerinden denedim birkaç kere görüntüde bazen pikselleşme oluyor fakat oynanıyor mu oynanıyor. Modeme olan uzaklığınız da önemli ama kablolu bi oculus link bağlantısından alacağınız netliği ve kaliteyi alamayabilirsiniz. En iyisi uzun bir usb 3.0 kablosu almanız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi equasezy1 -- 19 Mart 2022; 22:43:35 > -
Ben modemi 5 ghz olanla değistirdim. 100 mbps hızım var. Quest cihazına sorunsuz bağlanıyorum. Ama aynı durum pc için gecerli değil tabiki. Ama dediginizden şunu anladım 2.4 ghz bağlantıya geçip oculus-pc bağlantısını yapabilirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X