Ben bunu önermem doğrusu. Gözlük yüzünüze baskı yapacaktır. bunun yerine alından destekli ürünler var, onları araştırabilirsiniz. |
Oculus Quest 2 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU] (18. sayfa)
-
-
Birkaç örnek atabilir misiniz rica etsem
-
aliexpress.com413.76TRY 44% OFF|Kafa bandı Oculus Quest 2 VR gözlük ayarlanabilir geliştirmek konfor Halo Elite kayış Oculus Quest 2 aksesuarları kulaklık|3D Glasses/ Virtual Reality Glasses| - AliExpresshttps://tr.aliexpress.com/item/1005003668191775.html
Malzeme kalitesini bilmiyorum, fikir vermesi adına paylaşıyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Bu cihazda fitness oyunları var mı arkadaşlar? Spor için alınır mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Var hocam ama sadece fitness için de alınmaz doğrusu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam nintendo switch var bende sadece fitness için kullanıyorum :) videosu falan var mı bahsettiğiniz oyunların?quote:
Orijinalden alıntı: muratdogan456
Var hocam ama sadece fitness için de alınmaz doğrusu.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ankara içi uygun fiyata satan üyelerimizden özel mesajlarını bekliyorum. Artık ben de bu dünyaya girmek istiyorum 😁
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ucuz yollu üçüncü parti kafa bandı önerisinde bulunabilecek var mı acaba? kutudan çıkan kayış saçları mahvediyor dışarı çıkacaksam sırf bu yüzden erteliyorum oynamıyorum o gün...
-
Ben de Türkiye'de satılan bi head strap arıyorum fakat KIWI Design ürünleri hiçbir yerde kalmamış Macrobot markası da güven vermedi dandik duruyor. Türkiye'de satılan başka head strap alternatifi var mı arkadaşlar?
-
ben bugün çinden sipariş ettim bitane
-
air link ile bağlanıyorum ve bazı oyunlarda vr başlık içinde desktop ekranı kalıyor. yani vr ortamına sokmak yerine monitörü gösteriyor headset. çözümünü bilen var mı?
-
Hangisini sipariş ettiniz?
-
oculus tuşuna basıp arayüzü kapatın.
-
arkadaşlar yurt dışından en ucuz nereden getirtebilirim konsolu ?
-
Power banklı güzel bir bant varmı ? Memnun olan kullanan ?
-
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
YouTube a ffa quest yazarsanız anlatımı var hocam, öncesinde bu linkteki gibi developer modunu aktif etmeniz gereklihttps://www.youtube.com/watch?v=qSChxSkHQHE&feature=youtu.be
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar bir sorum daha olacak, malum yolları kullandığımızdan dolayı olası bir ban durumunda sadece hesap mı banlanıyor yoksa cihaz da mı banlanıyor, ileride metaverse vs gibi olaylara da giriş yapmak istiyorum ama cihaz banlanırsa bir zaman sonra sadece korsan oyun oynanan bir çöp olmasın bilgisi olanlar yardım edebilir mi ?
-
Merhabalar, geçen hafta aldım ben de. Gerçekten çok beğendim. Fakat size birkaç sorum olacak;
- Öncelikle malum yollar için sizlerden pm rica edeceğim. (Win 7 kullancacağım)
- Evde Asus 4 GB gpu'lu pc var. Air link denedik 5g üzerinden ama sonucu hiç beğenmedik. Görüntü çok kötüydü. PC uygun değil diye mesaj çıktı hatta. Acaba problem air link midir yoksa kablodan bağlasak yararı olur mu?
- Youtube 360 videolar aşırı kötü çözünürlükte. Ayarlarından en üst çözünürlüğe getirmeme rağmen hiç farketmiyor. Bunu düzeltmenin bir yolu var mı ya da benim eksik yaptığım bir şey?
- 2. maddedeki bilgisayarım yetersiz ise mesela Half Life'ı ben hiç oynayamayacak mıyım? :)
Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X