Şimdi Ara

Oculus Quest 2 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.657
Cevap
89
Favori
104.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar gözlükte pilden sonraki en büyük sıkıntısı olan Kafa bandı için çözümleriniz nedir acaba? ben 3D yazıcı ile basılmış kafa arkası destek parçası siparişi verdim ama başka çözümleriniz varsa paylaşabilir misiniz?

• muratdogan456 kullanıcısına yanıt
    Bence siparişi iptal edin :) Bende 3d yazıcı var ve 4 tane farklı baskı aldım hiç birisi yeterli konforu sağlamıyor. En sonunda paraya kıyıp kiwi band aldım şu anda çok rahatım. Belki bobovr da alınabilir. Ancak ondan sipariş verecek yer bulamadım.
  • serkan887 kullanıcısına yanıt
    Sanırım öyle olacak hocam. Psvr kullanırken kafa bandı çok rahattı enseden ve alından kavradığı için. Aliexpress den sipariş vermiştim daha basit bir şey ama 1 hafta sonra siparişi iptal edip kargo eklediler ilana :)
  • serkan887 kullanıcısına yanıt

Bende basmıştım biraz uğraşılırsa gayet konforlu oluyor. Sıcak suya koyup yumuşamasını bekledim ve kafama bastırıp şekil almasını sağladım. Ardından yumuşak köpükleri üstünü donatınca fena olmadı.

• bersgurs kullanıcısına yanıt
    Bu şekilde denemedim. Hiç aklıma gelmedi yumuşatmak. Baskı alıp köpük kapladım. Ancak işe yaramadı. Belki kafama göre şekil verdirsem işe yarayabilirdi evet.
  • Ben düz olandan değil de orjinal elite strap de bulunan destek parçasının muadilini sipariş verdim. Bakalım deneyip göreceğim
  • Quest2 DH telegram grubumuza beklerim. Özelden mesaj atmaniz yeterli. İsmim Mustafa, yaş 40.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa982 -- 24 Mart 2022; 7:37:51 >
  • Teşekkürler arkadaşlar. Deneye deneye bakacaz o zaman (:

• Merhaba whatsap grubuna alırmısınız benide yaş 26

Birde malum olayı anlatan bir yardımsever cıkarsa sevinirim:))

• Merhaba,
    Kafa bandı ve koruma çantası olarak neyi önerirsiniz acaba?
    Bir de Quest 2 için bir whatsapp/DC topluluğu varsa yer almak isterim. (Yaş 35, yolun yarısı)
    Son olarak da malum olay için PM atan olursa çok sevinirim, teşekkürler şimdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L-S-D -- 8 Mart 2022; 21:37:45 >
  • L-S-D kullanıcısına yanıt

Kendi orijinal elite strabini tavsiye ederim çok memnunum 50 ingiliz paunduna almıştım pahalı ama baya kaliteli..

• Beat Saber da free olarak yüklenebilir mi acaba. Bide oyun apk larını nerden bulabiliriz acaba.Çok teşekkürler şimdiden. Bir de malum yollar la ilgili mesaj alabilir miyim acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolowow -- 9 Mart 2022; 14:40:32 >
  • Oculus şifremi unuttum giriş yapamıyorum Facebook ile giriş yapmıştım diye hatırlıyorum. Tekrar aynı şekilde Facebook ile giriş yap dedim yeni aacount oluşturdu. Ama ben eski accounta nasıl girerim başına böyle birşey gelen olsu mu. Şifre unuttum dediğimde de mail adresi Facebook ile ilişkili onun ile gir diyor. E face ile girince de yeni account gibi geliyor. Eski accounta nasıl erisecegiz yalan mi olduk cihaz içinden de face şifresini girince bu cihaz daha önce farklı hesap ile eslesmis factory reset atman lazım dedi pff
  • Merhaba herkese, Oculus quest 2 aldım bende türkiyeden 6kya. Bir kaç sorum var cevaplayan olursa sevinirim.

1) Herkes kutuda gelen kayışa iğrenç dediği için bu Macrobot Oculus Quest 2 Uyumlu Elite Kayış Fiyatı (hepsiburada.com) ürünü gözüme kestirdim, şöyle bir alternatif de var Kiwi Design Oculus /meta Quest 2 Için Yükseltilmiş Elite Baş Kayış Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL ama satıcının hiç bir onayı falan yok alan varsa tecrübesi olan varsa ya da genel tavsiyesi olan varsa çok iyi olur.

2)Gözlükle kullanacağım, o konuda da tecrübesi ve tavsiyesi olan varsa çok iyi olur.

• İkisi arasında kesinlikle kiwi derim. Powerbanklı Bobo vr lara da bir bakın derim, fiyatları bilmiyorum ama.
  • mustafa982 kullanıcısına yanıt

Kiwi yi nereden almayı tavsiye edersiniz, attığım linkten alışveriş yaptınız mı ? Fiyatlar çok önemli değil.

• Kiwi nin bazı ürünlerini zamanında aldım ama aliexpress den. Tr den almadım.
  • Etunbak kullanıcısına yanıt
    Bende kiwi yi amazondan.tr den aldım. Orayada bakın isterseniz.
  • Etunbak kullanıcısına yanıt

Gözlükle ben hiç rahat edemedim malesef takıp çıkartmak eziyet oldu yüzüme baskı yaptı baya. Aliexpresten miyop cam aparatı aldım göz numarama göre gönderdiler gayet memnunum

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.