< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Oculus Quest 2 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU] (15. sayfa)
-
-
Malum konu için PM bekliyorum arkadaşlar. Daha önce alan arkadaşlar link için pm atarsa sevinirim
-
Yakın zamanda 128GB versiyonunu almayı düşünüyorum. Nerden alayım ve ekstra bi şeyler almamı tavsiye eder misiniz?
30 40 dolar bir kafa süngerinin verceği konfora değiyor mu gerçekten?
Ekstra batarya şart mı? Ne kadar süre gidiyor ve ne kadar sürede şarj oluyor?
Superonline'ın verdiği zte h3600 modem var. Bu modem için wifi6 5ghz falan yazıyor ama lag yaratmayacağı kesin mi? Deneyen var mı?
Ayrıca türk vr kullanıcıların multiplayer oyun oynamak için toplandıkları bir yer var mı discord kanalı gibi? Vr tadı multiplayerda iletişim kurarak çıkıyor single player oyunlar genel olarak sıkıcı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cait -- 24 Şubat 2022; 2:5:3 > -
yardımınız için teşekkür ederiz hocam.
-
Rica ederim hocam, ne demek
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çok soru var, en basitii yanitlayim: eğer beklerim derseniz Amazon.com ve diğer Avrupa sayfalarıni (co.uk, it, es, fr) kontrol edin, gümrük vergileri ve kampanyalar sürekli değişiyor, hepsine bakmak lazım. Satıcısı amazon olmalı
Referans kodu olayı ve malum yöntemler için pm alabilir miyim?
Teşekkürler
-
Bende referansla ilgili pm alabilir miyim?
Teşekkürler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gözlüğü yeni deneyimleyebildim ve daha önce PSVR kullanmış biri olarak söyleyebilirim ki şa-ha-ne! görüntü kalitesi, kullanım kolaylığı, arayüzü gerçekten şahane. sevmediğim tek olayı bataryası oldu, gerçekten çok çabuk bitiyor. çözüm olarak powerbank siparişi verdim 10000 Mah bakalım bir faydasını görebilecek miyim.
-
referans kodu kısmında ülke sorunu oluşuyor vpn ile de denedim ama olmadı
-
co-op oyun tavsiyeniz var mi?
-
After the fall?
selamlar, banada bir yapılış pm si yollarmısınız :)
-
Dostlar, benimde 128GB elime ulaştı. PM atarsanız mutlu olurum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Malum konu için PM bekliyorum arkadaşlar.
Daha önce alan arkadaşlar link için pm atarsa sevinirim. Teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ay_bulut -- 27 Şubat 2022; 19:7:18 >
Dostlar PC bağlantısı ile ilgili bir sorum olacak. Cihazın kutusundan çıkan kablo ile PC ye bağladığımda Oculus programı USB kablo hız testinde USB 3 soketine bağlamamı söylüyor ve Sarı ünlem çıkıyor bağlantımda. Type-C bağlantısı ile bağlı PC' ye ve PC' de bütün USB ayarlarını yaptım, geriye Kablo almak kalıyor (var olan kablo da çok kısa zaten denemek amaçlı bağladım)
Sorum şu; var olan kablosu ile PC oyunu açtığımda (Dirt Rally) görüntü çok fazla blurlu ve bulanık görünüyor, airlink ile bağlayınca daha da fazla. Ben bunu kablonun yüksek hızda aktarım yapamamasına yoruyorum, acaba bu durum gerçekten o yüzden midir? Şuan halihazırda Airlink ile Halflife benzeri kontrolcü tabanlı oyunları oynuyorum fakat simülasyon oyunları da oynamak istiyorum fakat bu şekilde bir sorun çıkarttığı için oynanmıyor doğrusu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratdogan456 -- 28 Şubat 2022; 9:10:52 > -
Merhaba arkadaşlar,
Dün itibariyle 128GB versiyonu ile aranıza katıldım. Kısa bir kurcalama süresi sonucunda şimdilik çok memnunum :)
Oyun PC'si sahibi değilim ama bir laptop'um var. Bu yüzden daha çok standalone kullanıyor olacağım.
Yeni satın alan arkadaşlardan karşılıklı 30$'lık referral'ı kullanmak üzere PM alabilirim.
Ayrıca elinde var olan bir arkadaşım malum yolları PM ile paylaşabilir mi?...
-
Hocam malum yolları anlatabilir misin rica etsem
referal kod yollicaktım arkadaşıma ama hata alıyor ve gönderilemedi daha sonra tekrar deneyin diyor , varmı bir çözümü yada farklı bir yollamı deniyoruz referal için
-
Türkiye'deki kullanıcılar referral kodu malesef atamıyor.
Ayrıca yeni ayarlamalar sonrasında yeni Quest kullanıcısı da eskiden beri kullandığı facebook hesabıni kullanacaksa referral kodunu yurt dışından giriş yapsa bile kullanamiyor, bölge bilgisi vs girilmemiş yeni bir facebook hesabı açtıktan sonra yurt dışındaki bir bilgisayar ile giriş yaparak kodu kullanabilirsiniz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X