Şimdi Ara

Oculus Quest 2 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU] (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.657
Cevap
88
Favori
104.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hiç sanal gerçeklik gözlüğü kullanmadım. Oculus quest 2 vs. görüntüleri 3 boyutlu mu gösteriyor? 3 boyutlu televizyonlarla kıyaslandığında daha mı gerçekçi?

• Malum yol için pm alabilir miyim? Çok teşekkürler.

• Çok rica etsem şu malum "this is the way" için pm alabilirmiyim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onur01 kullanıcısına yanıt

3 boyut tv ler ile kıyaslanamaz tabiki. bu daha gelişmiş bir deneyim. 3 boyutlu tv lerde görüntü 2d bir ekranda 3 boyut gibi izleniyor. Ancak bu gözlüklerle her döndüğünüz yer ekran ve gözünüze çok yakın olduğu için bir ekrana bakma hissinden çok içinde hissiyatı veriyor.

• ikinci el olarak bende almış bulunuyorum, sidequest sidenoder rookies vb uygulamaların anlatımları hakkında PM atabilirseniz çok sevinirim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bersgurs kullanıcısına yanıt

iki gündür sidenoder ile uğraşıyorum yardımcı olur musunuz? yaptığım adımları sırasıyla söylüyorum. winfsp yükledim ardından sidenoder setup yaptım rclone uygulamasını indirdim cihazım windows 10 64 bit sürüm olarak rclone-v1.57.0-windows-amd64 sürümünü indirdim ve binary path kısmına gösterdim. config dosyasını da programa gösterdim ama sanırım config dosyasını yanlış yere koydum nereye atmalıyım. mount kısmı yeşil olmuyor hiçbir şekilde. config dosyasını appdata ya manuel olarak mı atmam gerekiyor. lütfen yardım.

Oculus Quest 2 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU]

• onur01 kullanıcısına yanıt

Çok başka

Kolun joystici ile yürürseniz yer altınızdan kayıyor gibi hissediyorsunuz yükseklik korkusu varsa adım atmanız zor olur uçurum ya da bina kenarında .Gerçekten çok farklı bir deneyim 3 boyutlu tv görüntüsü ile alakası yok. Kiralarsın sitesinden kiralayıp denemenizi öneririm almadan ben öyle yaptım bir arkadaşla birlikte kiraladık öyle karar verdim 1 hafta denedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkinkose -- 10 Şubat 2022; 13:24:25 >
  • @serkan887 @erkinkose

Teşekkürler arkadaşlar cevaplarınız için

• selamlar bende 1 adet pm alabilirmiyim rica etsem..teşekkürler şimdiden

• Merhaba. Bu konuda bende pm bekliyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bir PM'de ben alabilir miyim? Oculus Quest 2 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU] 

• yeni alan arkadaşlar varsa referall daveti için mesajlarınızı beklerim.:)

iki tarafta 30 dolar kazanıyor böylece.

• bir pm de ben rica ediyorum

• 5ghz ile kablosuz kullanan arkadaslar goruntu kalitesi ve gecikme nasil? Link kablosu almaya gerek var mi yoksa 5ghz ile oynanir mi oyunlar?

• 30 dolar referal koduyla ne almayı tavsiye edersiniz

• -Rango- kullanıcısına yanıt
    Genellikle yeterli oluyor ama modeme/routera, bulunduğu yere ve kaç kişi bağlandığına göre değişir. Şu ana kadar turktelekom modemlerinden aşırı şikayetçi olmadım, yeterli geldi. En kritik konulardan biri modeme pc Kablo ile bağli olmalı.

Link için ise bence amazon'dan iyi bir usb 3 kablosu sipariş edip deneyin, en kötü iade edersiniz. And kötü farka değer mi diye bakarsınız

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Quest ilk çıktığı zamanlar alıp bir süre kullanıp satmıştım. Şimdi yine aşka geldim Quest 2 aldım (: Herhangi bir grup yada bilinmesi gereken şeyler varasa P.M rica ediyorum.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.