Şimdi Ara

Oculus Quest 2 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.657
Cevap
88
Favori
104.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • referal daveti gönderebilecekler yazailir mi acil :)

• Oculus Link için kablo tavsiyeniz var mı arkadaşlar?
  • Arkadaşlar ürünü kullanalı iki gün oldu beni hiç sarmadı satmayı düşünüyorum. Geri iade etsem gümrük ücretini iade alamıyoruz değil mi? Amazon.us dan aldım
  • RoIF kullanıcısına yanıt
    Aldığın paraya burda rahat satarsın diye düşünüyorum. İade konusunu gümrük olduğunda nasıl oluyor hiç bilmiyorum
  • Profilimde dükkana girip ilanı görebilirsiniz arkadaşlar aldığım fiyata satacağım ufak bir pazarlık olur. Boşuna 10-15 gün beklemiyeyim diyorsanız ilanına bakabilirsiniz
  • Beni de listeye ekleyebilir misiniz? Bir de malum yöntem hakkında bilgi verirseniz sevinirim. Bir de şu SideQuest ile beatsaber'da custom song oynamak istiyorum. SideQuest'in sıkıntısı var mı? Ban man olaylarından korkuyorum açıkçası

• Quest 2 için referral kampanyası sanırım artık kalıcı oldu, yeni kullanıcılar ilgilenirse aşağıdaki linki kullanabilir, karşılıklı 30$ kazanıriz.

https://auth.oculus.com/referrals/link/The_AAI/

Yeni satın aldınız ama daha gelmediyse de yapabiliyoruz.
    Eğer cihazın kurulumunu yaptıysaniz ve daha 7 günü geçmediyse factory reset yaparak yine bu fırsattan faydalanma şansımız var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NePhThYs -- 12 Şubat 2022; 5:45:39 >
  • Arkadaşlar merhaba , bu hafta içersinde oculus quest 2 im gelecek bana da . Aksesuar olarak hangisini önerirsiniz ? İki setin arasında kaldım . 1. Set çok aksesuar var ama 2. Sette soğutucu var ve çanta daha güzel öneriniz ne olur . 1. Set 1100 TL 2. Set 1375 TL . Alternatif öneriniz var sa onları da değerlendirmek isterim

Set 1
    Oculus Quest 2 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU]

Set 2

Oculus Quest 2 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU]

• tabu68 kullanıcısına yanıt
    Soğutucu olayı hakikaten farketteriyorsa tercihim 2. paket olurdu, sıcak havalarda alet iyi terletiyor.
  • NePhThYs kullanıcısına yanıt
    Yorumları okudum ve kullanan birilerine sordum gerçekten işe yarıyormuş . Fan ile İçerden hava çekerek soğutma işlemini gerçekleştiriyormuş .
    O zaman yaz vakti beat saber sonrası yapana duaci olursun :)
  • bersgurs kullanıcısına yanıt

Selam Dostum,

Sidequest, sidenoder, resilio v.s. hepsini kurdum ama kaldım öyle

yardımcı olur musun ?

• Soğutuculu güzel. Deneyimle söyleyebilirimOculus Quest 2 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU] 

Ali den mi sipariş vereceksiniz? Bende almayı düşünüyorum ancak teslimat süresi ve gümrük olduğu için gözüm korkuyor. Amazon da sadece headstrap var. İnterface ve fanı bulamadım.
  • Malum yol için pm alabilir miyim? Çok teşekkürler.

• Merhaba,

Malum yol için PM göndermenizi rica ederim.

Çok teşekkürler.

• serkan887 kullanıcısına yanıt
    Evet AliExpress den sipariş edecektim ama bekliyorum şuan , herkes bobo m2 pro strap öneriyor. O da şu anda stoklarda Yok, stok girişi olduğunda alacağım
  • banada yolları pm atabilirmisiniz acaba? teşekkürler

Siz söyleyene kadar 2 vers olduğunu bilmiyordum. Benim incelediğim ve almak istediğim pro versiyonmuş. Bende bekleyeyim bari.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.