1 haftalık ocolust quest 2 128 gb cihazım var trendyoldan aldım 2 sene türkiye garantili almak isteyen olursa pm atabilir. |
Oculus Quest 2 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU] (14. sayfa)
-
-
Arkadaşlar ücreti karşılığında yardımcı olabilecek var mı oyunlar için
05552555073 numaram
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enemy -- 16 Şubat 2022; 20:48:28 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ücretsiz yardımcı olurum hocam PM atıyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Pm atarmısınız malum yollqrdan yükleme yqpmak için
google a ffa quest 2 yazın, çıkan ilk linke tıklayın ffa loader ı pc ye kurun, geliştirici modu açtıktan sonra gözlüğü pc ye bağlayın, ekrandaki oyunlardan ne seçerseniz direkt gözlüğe yükleniyor, herhangi bir zorluğu yok
-
ürünü amazon.com da sipariş ettim. kablosuz olarak aktarım yapıyor bilgisayar bağlantısı için ancak ben yine de kaybı indirgemek etmek istiyorum. bunun için önerebileceğiniz 5-6 metre uzunluğunda aktarım kablosu var mı?
-
Ben gg de buldum daha geçen hafta 5 metre aldım 160 tliydi. hatta 6 metre de vardı ihtiyaca göre illa oculus kablosu almak gerekmez. Araştırmaya başla şimdiden ben de 1 ay olmadı alalı oculus onu aldıktan sonra takip edip geçen hafta uygun bulunca aldım. Ve çalışıyor uyumsuz değil
memnunsanız paylaşabilir misiniz ilgili ürünü?
-
Arkadaşlar daha önce PSVR deneyimleyip ardından Quest 2 yi deneyimleyen var mı?
PSVR da oynarken sürekli motion sickness yaşıyordum, acaba quest 2 de de aynı rahatsızlığı yaşar mıyım diye endişe ediyorum.
-
Yaşarsın hocam. Daha az yaşarsın belki ama yaşarsın. Hafifletici yöntemler var. Karşından vantilatör açmak gibi farklı çözümler bulabilirsin. Ben biraz acı çek sonra alış ve bir daha da problem olmasın diye düşünüyorum:)
-
teşekkürler hocam bilgi için. Sanırım oyun türü burada belirleyici etken oluyor. Zencefil çayı da önlüyor diyorlar ama hiç denemedim doğrusu. artık deneyip göreceğiz.
-
Bazı oyunların ayarlarında bulantiyi azaltmak için ayar var, görüntüyü biraz daha durbunden bakıyormus gibi yapıyor, ekranın ortası hariç dıger taraflarını blurluyor. Onları kontrol edin mümkünse.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Deneyeceğim hocam teşekkür ederim öneri için
Bulanıklık olayı çok canımı sıktı. En iyi açıda bile merkez hafif bulanık ki kalan kısımlardan bahsetmek bile istemiyorum. İncelemelerde nedense kimse bu olaydan söz etmiyor. Şarj da beklediğimden çok az gidiyor. Oyunları pc'de çalıştırdığım halde 2 saati anca görüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Rango- -- 22 Şubat 2022; 9:30:41 >
Hocam bir sürü video var bu şikayet ettiğin konular ile ilgili. Türkçe kaynak diyorsan eğer o konuda haklısın da yabancı bin tane kaynak var.
Bulanıklık ile ilgili şunu önereyim. ipd değerini tam öğren ve ona uygun öz aralığına getirmeye çalış. Her ne kadar 3 kademe olsa da araya denk getirebiliyorsun çentiği.
Bunun dışında sidequest i indirip gözlüğü developer mode u ile bağladığında bazı configlere erişebilir olacaksın. Bu configlerin neişe yaradığına bak google üzerinden.
Normalde merceklerin ortası net kenarlara doğru bulanık olmasını hepimiz yaşıyoruz ama bu oranı bahsettiğim ayarlardan değiştirebilirsin. Ayrıca her bir göz için çözünürlüğü yükseltebilirsin ancak bu seferde fps kaybı yaşayabilirsin. Oyundan oyuna değişiyor bu ayarların optimizasyonu
-
Arkadaşlar selamlar,
Şu sıralar quest 2 almak için araştırma yapmaktayım. Cihazı genel olarak kablosuz kullanmak gibi bir planım var fakat eğer gecikme rahatsız edici seviyede olursa diye oculus'un orijinal link kablosuna yakın kalitede bir usb-c kablosu arıyorum. Malum orijinal kablosu gereksiz pahalı. Kullanan arkadaşlar link kablosu olarak ne kullanıyor? Önerilerinizi almak isterim.
-
Arkadaşlar referans kodu ile 30 USD alma hususunu deneyen var mı? sanırım VPN ile ABD de gösterip alınabiliyormuş. Deneyen var mı?
-
Yardımcı olmak için pm attım hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X