< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Oculus Quest 2 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU] (20. sayfa)
-
-
En uygun sonuç için pc'nin kablo ile bağlanması ve 5ghz ağda sadece quest in olması gerekiyor. Pcyi kablosuz bağlarsanız ağda paylaşma olacağı için takılma olabilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Pm attım hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben virtual desktop ile oynuyorum oyunları, kablo ile bağladığımda görüntüde bir tık iyileşme oluyor ancak çözünürlük yine de iyi değil, pc deki oyunlarda aldığım netliği alamıyorum hocam. Hatta ilginçtir ki kablo ile bağladığımda oyunda performans sorunları oluyor Bu çözünürlük kötülüğü diğer VR setlerinde de böyle mi merak ediyorum kullanan var mı acaba burada?
-
Arkadaşlar merhaba Oculus Quest 2 alarak aranıza katıldım.
Cihazın Youtube VR uygulamasının çözünürlüğünü beğenmediğim için Firefox kurmuştum. Bu tarayıcıda 4K şeklinde görüntüleri açıyor daha güzel izliyorum ancak 8K da efsane netlikte bir deneyim yaşatıyor lakin cihazın CPU ve GPU gücü yetmediğinden çok fazla donuyor. Ses var ama görüntü yok.
Bu sebeple cihazı Air Link ile PC ye bağlıyorum. PC de youtube 360 videoları 8K açabiliyorum. Gözlükle PC ye bağlandığımda görüntüyü 2D olarak görebiliyorum. Bunu nasıl 3D olarak gözlüğe aktarabilirim?
-
pm alabilir miyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sidequest ile çözünürlük ve cpu hızını arttırmayı denediniz mi? sadece fikir ama deneyebilirsiniz. Bu arada pili hızlı bir şekilde bitirecektir.
-
Deneyip dönüş yaparım hocam teşekkür ederim
-
Merhaba.
5 ghz modemim var. Quest 2 bağlı sorun yok. Ancak pc 5 ghz desteklemiyor. O yüzden 2.4 ile mi pc ye bağlamam gerekiyor yoksa pc çöp mü quest 2 yi hiç bağlayamıcakmıyim pc'ye?
Darboğaz oluşacaktır pc bağlantısı yüzünden. Aradaki bant genişliğini düşürürsünüz ama kalitede düşecektir.
Aynı soruyu defalarca sormuşssunuz. Hep aynı cevabı alacaksınız :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tayff -- 20 Mart 2022; 21:48:5 >
Sidequest ile çözünürlük artırmayı önceden yapıyordum oyunlarda işe yarıyordu ama artık hiç bir etkisi olmuyor. Değişiklik falan mı oldu acaba?
-
Merhaba bende ref alabilir miyim?
Birde bu Sidequest legal
Faa illegal mi?
Bunları yukemwk için YouTube dan izlemek yeterle mi?
İyi günler quest 2 malum yol için pm alabilir miyim çok teşekkürler şimdiden :)
-
Pm attım hocam referral için.
Sidequest legal çünkü artık oyun atmaya izin vermiyor ve development için faaliyetlerini yürütüyorlar.
Geri kalan tüm yollar tabi ki illegal :) tabi şimdiye kadar hiç kimse banlanmadi ancak gelecekte ne olacağını kimse bilemez.
Youtube'daki bilgiler gayet yeterli diye biliyorum
dediğiniz gibi youtube videoları gayet yeterli oluyor.
-
Selamlar,
Daha önceden de yazdım ama cevap alamadım. Malum yollar ile ilgili özelden mesaj gönderen olur mu acaba?
Teşekkürler...
-
Herkese selam ben dün satın aldım oq2 256g rica etsem bana da malum yolları pm ler misiniz bir hayır duası ederim
-
FFAIO'yu tavsiye ediliyor, onun da yapılışı su:
https://www.youtube.com/watch?v=ApUX9MF1c9g&feature=youtu.be
İkinci el için referral malesef olmuyor
Arkadaşlar selamlar, ben de aranıza yeni katıldım. Sıfır cihaz kurulumu yapacağım, referral kod için ayrıca malum konu için PM rica edebilir miyim, konuyu baştan sona okudum fakat son paylaşımlarda farklı metodlar da olduğundan ideal olanı seçemedim, yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X