Şimdi Ara

Oculus Quest 2 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU] (84. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.667
Cevap
87
Favori
107.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
Giriş

Meta Quest 2 almayı düşünüyorum yalnızca youtube ve birkaç oyun için düşünmekteyim. cihazın yeni modelleri çıkmışken halen Quest 2 alınabilir mi yoksa bu cihaz çok mu eskide kaldı?

• süppers kullanıcısına yanıt

Standalone, yani bir bilgisayara bağlamadan cihazın üstündeki işletim sistemindeki oyunlardan çok oynayacaksanız bence yetersiz kalabilir. Bu oyunlar görece daha hafif oluyor. Assassin's Creed Nexus, Asgard's Wrath 2 gibi bazı oyunlar mesela standalone oynanabiliyor sadece.

Eğer çoğunlukla bir bilgisayara bağlayıp oynatacaksanız alabileceğiniz en F/P cihazlardan biri olacaktır. Valve Index çözünürlüğüne sahip, kablosuz Wifi6 ile bağladığınızda çok hafif ve iyi bir tecrübe oluşturuyor. Anlık olarak Quest 2 kullanıyorum, ilk aldığımda oyunlar vs. oynarken şu an dizi-film izliyorum genel olarak. Sinemadaymışsınız gibi hissettiriyor. Tabii maalesef sadece tek başınıza izleyebiliyorsunuz cihaz ile.

• Merhabalar yardımcı olursanız çok sevinirim

Meta quest 2 ve link kablo ile usb 3.1 üzerinden "2.7 gpbs" hız ile kayıpsız,net bir görüntü ile oyun oynuyorum ama kablo ile bazen bağlantı sorunu oluyor ve ayakta iken kabloya dolanıyorum. Kabloda kalın kullanışlı olmuyor.

laptopun wifisini kapatıcam ve laptopa yeni alınacak "aleti" ethernet ile bağlayacağım ve o "alete" meta quest 2 ile wifi üzerinden bağlayacağım. Hem laptop hem başlıkta internet olmayacak. İnternetsiz singleplayer oyunlar oynuyorum. Hangi "aleti-cihazı" alacağım ve bağlantı anlattığım kadar basit olacakmı? Bu alet router mi olacak yoksa modemmi?

Usb 3.1 deki 2.7 gbps hızı bu bağlantı yöntemi sağlayabilecekmi, görüntü aynı şekilde güzel olacakmı.?

• osman kurt 1984 O kullanıcısına yanıt

Access Point olarak çalışabilecek bir Wifi6 router yeterli. 1.500 TL civarına bulunabilir. Bağlantı için:

Modeminizden Router'a bir kablo, Router'dan laptop'a bir kablo, VR ile router'a Wifi6 kablosuz bağlanın.

Benim anlık setup'um böyle. Sorunsuz bir şekilde HL:Alyx bitirdim, dizi film izliyorum anlık

• Gunpower-storm kullanıcısına yanıt
    Sizdeki router hangi marka model?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • osman kurt 1984 O kullanıcısına yanıt

Zyxel NBG7510 var. AX1800 Wifi6 destekli herhangi bir model çalışır ama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.