Şimdi Ara

OCZ 120GB AGILITY 3 Sata 3.0 SSD 208 TL(Vatan) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
2.740
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Ben de bakınıyordum ama Kliksa' da 120GB Sandisk Extrem' i 148TL' ye görünce ondan aldımç
    Bakalım gönderecekler mi...

Az önce mesaj geldi siparişim onaylanmış
  • Agility ler senkron değil, performans yönünden senkronlar ile ciddi farklar var onu geçtim Agility diskler kadar ben hayatımda bozulan sorun çıkaran disk görmedim. 3 kez aldım 3 kez bozuldu.

OCZ çok iyi markadır ama Vertex 3 alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sky__walker

Agility ler senkron değil, performans yönünden senkronlar ile ciddi farklar var onu geçtim Agility diskler kadar ben hayatımda bozulan sorun çıkaran disk görmedim. 3 kez aldım 3 kez bozuldu.

Vertex 3 'ün herhangi bir handikap'ı var mı ? SSD alıcam sorunsuz birşey istiyorum. Anakartım Gene z Asus'un ROG serisinden i5 2500 K işlemci olan.
  • ocz nin distribütörü kim. ?

benim 60 lk vertez 3 donup duyuro bir türlü çözemedim sanırım değişir. birde değişirse heralde 120 lik ile değişir 60 lık kalmışmıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ainolmarket.com

ocz nin distribütörü kim. ?

benim 60 lk vertez 3 donup duyuro bir türlü çözemedim sanırım değişir. birde değişirse heralde 120 lik ile değişir 60 lık kalmışmıdır ?

Hocam bende 60 lık agality var. Alalı 2 ay oldu ağız tadıyla bir kullanamadım. Sürekli donuyor boot ta takılıyor. Servise gönderdik, güya güncelleme yapmışlar uzun süre denemişler. Cihaz geldi sistem kurdum daha driverları kurarken gene aynı sorun. Diyecem o ki vatan dan ve özellikle ssd de ocz den uzuk durun. servise göndersenizde sorun yok deyip geri gönderiyorlar. Ocz almada ne alırsan al.
  • agility 3 serisinin bazıları geri çağrılmış yani hatalıymış mavi ekran hatası veriyor diye duydum
  • Arkadaslar bugun bu ozc agility 3 aldim hemen windows kurdum uzerine ama birturlu windows u kuramadım. Farklı işlemler uygulamak gerekiyormuş. nette okudum ama hicbirsey anlamadim. Sade bi sekilde anlatabilecek var mi acaba. hangi asamalari izlemem gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emin616 -- 30 Temmuz 2012; 10:19:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

quote:

Agility ler senkron değil, performans yönünden senkronlar ile ciddi farklar var onu geçtim Agility diskler kadar ben hayatımda bozulan sorun çıkaran disk görmedim. 3 kez aldım 3 kez bozuldu.

Vertex 3 'ün herhangi bir handikap'ı var mı ? SSD alıcam sorunsuz birşey istiyorum. Anakartım Gene z Asus'un ROG serisinden i5 2500 K işlemci olan.

Uzun süre kullandım hiç sorun yaşamadım, tavsiye ederim Vertex 3 ü.

• quote:

Orijinalden alıntı: hoca05

quote:

Ben de bakınıyordum ama Kliksa' da 120GB Sandisk Extrem' i 148TL' ye görünce ondan aldımç

Benim siparişlerim(2 tane) aldıktan kısa bir süre sonra onaylanmış, bazılarınınki onaylanmamış.

• Ben de 1 tane Sandisk Extreme kaptım. Gercekten harika bir fiyat oldugunu dusunuyorum. Illa ki Ocz alacaksanız Vertex 3 alın, Agility 3 basınızı agrıtır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 60 gb 300 tl civari vermistim bu fiyat bedava resmen )
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

quote:

quote:

Benim siparişlerim(2 tane) aldıktan kısa bir süre sonra onaylanmış, bazılarınınki onaylanmamış.

benim 100 tl altı siparişler onaylanmış100 tl üstü olanlar beklemede

• quote:

Orijinalden alıntı: edgar1899

quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

quote:

quote:

benim 100 tl altı siparişler onaylanmış100 tl üstü olanlar beklemede

Benim biri o konuda geçen tablet 61 tl
    digeri şuan fırsatta olan 2*8 gb hafıza kartı +not defteri(not defterini almamın sebebi hafıza kartı 0 tl oluyordu, mecbur aldık)

• Agility kullanıyorum, sorun yok, memnunum. Programla test edince fark olabilir ama kullanımda benim için bir farkı yok. Senkron asenkron farkını da hissetmiyorum. Oldukça hızlı. Benim için anlaşılır tek fark, kasada 470 yerine 330 TL vermemdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aktuz

Agility kullanıyorum, sorun yok, memnunum. Programla test edince fark olabilir ama kullanımda benim için bir farkı yok. Senkron asenkron farkını da hissetmiyorum. Oldukça hızlı. Benim için anlaşılır tek fark, kasada 470 yerine 330 TL vermemdi.

Ben de 1 ay evvel Agility 3 120 GB modelini aldım ve memnunum. Dizüstü bilgisayarıma taktım, şansıma Bios ayarı vs. bile gerektirmedi. Doğruca açıldı ve Windows 7'yi kurdum. Kullandığım dizüstü zaten normalden daha hızlı boot etme özelliğine sahipti, şimdi ise açılışta yüklenen uygulamalar tamamlanmış halde 13 saniyede masaüstünde oluyor. i3 işlemcili ve ucuz bir dizüstü için fazlasıyla iyi bir süre.

Şu arızalı seri vs. laflarına sebep ileriye yönelik sorun çıkar mı diye içime kurt düşmedi değil. Neyse, şimdilik sorunsuz ve hızlı çalışıyor.

• OCZ bu işte 1 numara ama Agility serisinin eski modellerinde çok söylenti var, 240 yada 256 gb almayacaksanız Sandisk'e yönelmekte fayda var, riske gerek yok, 120 GB'lar her 2 markada da 199 lirayı görmüş, ikisi de makul.
  • quote:

Agility icin hep soyluyorum. "almayin, aldirmayin"

Agility 2, 3 serisi için haklıolabilrisiniz çok ciddi uyum sorunları var ama bikere bilgisayarınızı beğendimide gayet iyi çalışıyorlar. Birde dediğimiz şey agility 2 ve 3 serisi için geçerli,
    Agility almayın aldırmayın diyerek geçmek yanlış olur yenile Agility 4 serisi çıktı ve baya bir övgü alıyor... zaten sandforce içermiyor, Indilinx kontrolcü içeriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tonythetonguc

quote:

Agility icin hep soyluyorum. "almayin, aldirmayin"

Agility 2, 3 serisi için haklıolabilrisiniz çok ciddi uyum sorunları var ama bikere bilgisayarınızı beğendimide gayet iyi çalışıyorlar. Birde dediğimiz şey agility 2 ve 3 serisi için geçerli,
    Agility almayın aldırmayın diyerek geçmek yanlış olur yenile Agility 4 serisi çıktı ve baya bir övgü alıyor... zaten sandforce içermiyor, Indilinx kontrolcü içeriyor.

256 gb agility 4 mü 240 gb sandisk extreme mi alınmalı?

edit: Sata 2.0 için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyw@lker -- 30 Temmuz 2012; 14:50:39 >
  • Bence agility 4, bu diskler bi yana açıkçası ben sandforce lara pek güvenemiyorum.. daha önce 1 kere dilim yandı ama çok dili yanan gördün ve okudum... Performansı filan bir kenara bıraktım.. içeride sandforce olunca bigün uyku modundan çıkarken hiç uyanmayacakmı nezaman mavi ekran çıkartacak endişeyle bilgisayar kullanmak istemem.. bide her dakika verileri yedeklemek amaçlı USB HD takılı olarak gezmeyide tabiki. Sandforce lar rakiplerine göre biraz daha ucuz piyasada hatta ucuz olabilmesi sebebiyle bütün üreticilerde sandforce a kaydı, ha sandforce çiplerde eskisi kadar sorun kalmadı ama hala yer yer kokusu geliyor..

Birde kapasite farkıda var birde.. ilk bakışta önemsiz gibi gelebilir ama 250GB gibi dar bir kapasitede 16GB fark kullanıcıyı bihayli rahatlatabiliyor.. Belki günümüzde SSD kapasiteleri 1TB lara dayanmış olsa belki önemsiz derdim ama ben windows oyun ve programları 120GB a nasıl sığdıracam diye düşünürken aradaki 8GB lık fark bence önemli..

Son olarak Agility 4 performansı düşük demiyorum (ki okuduklarıma göre çokta iyi) ama ben daha çok performanstan ziyade güvenilir olması açısından bakıyorum çünkü HD içerisine bilgilerinizi koyuyorsunuz.. Örneğin bilgisayarınızın hangi parçası bozulursa bozulsun, bozulan parçayı değiştirip anında kullanmaya devam edersiniz ama HD öyle değil.. Çok sık yedek alsanız veya önemli bilgisayari sürekli takılı olan başka bir klasik HD e atsanız bile uğraştırması bile gayet can sıkıcı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tonythetonguc -- 30 Temmuz 2012; 15:13:15 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.